Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4561
7.11.20 21:05

@ninanina25 a jsi zatím doma? vše ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
7.11.20 21:12

@katka-365
Jsem, zatím dobrý :palec:
Už máme po 3 potvrzeného kluka :dance: hodně odpočívám, ale už i víc chodím a zatím vpoho. Miminko je taky vporadku odpovídá a už dost cítím jak kope :dance:
A co vy? Všechno vporadku? Co malej nezlobí té :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.11.20 21:13

@ninanina25 no nás čeká rekonstrukce tak čekám ještě do vánoc mám vše napsané co chci našla jsem si všechno od kosmetiky az po fusak kočárek takže jen vše koupit. Kočárek bude jakoby od babičky která nám umřela před měsícem byl to její sen koupit malý kočárek tak ji to splnim to jediné můžu :( doufám ze bude lépe posledni týden se necítim nejlépe… Psychicky vše to na me padlo :,( achjo omlouvam se za fnukani no a tak už koukam na vánoce na věnec cukroví a dárky a to je další co nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
7.11.20 21:15

@ninanina25 tak to jsou super zprávy!!!

malej nezlobí, jeden den v týdnu jsem byla teda nesvá, vrtěl se aktivně asi 5h v kuse 8o nevím na čem si tam frčel nebo co si „šlehnul“ :lol: jinak je snad vše v pořádku i nadále..kontrolu mám ted po 5tydnech, takže ted ještě 3tydny čekání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
7.11.20 21:32

@KokoRox
Aha, to je mi líto. Upřímnou soudtrast :andel:
Já bych měla asi taky začít psát seznam :think:
Nemám napsaný ještě nic. A my nemáme rekonstrukci ale stavíme barák takže i kvůli tomu čekám až do Vánoc abych to objednavala už do svého :dance:
Jen vím ze ke kočárku chci vajíčko od cibexu ale fusak a takové věci na to jsem ještě ani nenakoukala :mrgreen: ale Vánoce už mám nakoupeny pro všechny :roll: si to vynahrazuji

@katka-365 Říká se ze když sníš něco sladkého nebo das kafe tak ten adrenalin jedou mimca. Já se teď začala pidit po tom jestli pak mají stejný režim když se narodí jako v břichu. Na dnešek ve 3 ráno tam měl nějakou party tak se mám na co těšit 🤣 tak hlavně ze je všechno OK

Holky mate nějaké seznamy co by ste sem mohli dat? Já potřebuji nějaký vytvořit tak pro inspiraci abych na něco nezapomnela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.11.20 21:42

@ninanina25 děkuji je to těžký ale musíme jít dal. Mas už na vánoce vše já nemám nic já ani nevím co za dárky jo vim pro psa :D pro moji lady :D ale jinak ne vim jen vánoční úklid, okna a záclony necham na máme nebo kamosce předělam skříně spajzku doma udělám adventní věnec nějaký cukroví manžel chce linecky a rafaelo a já pku svoje linecky a koule kynu dost tak to stačí :D :D :D :D a možná ještě me něco napadne a vanocku pro manžela i pku a i vaječnak nealko zkusim bez vajíček který taky nemůžu :D bude to zajímavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
7.11.20 22:01

@KokoRox
Tak já ani ten Vánoční úklid ani na baráku si neumeju nic. Já si ani nevyzehlim oblečky pro miminko a jsem šťastná ze je to jak je a ze se snad dostanu podívat aspoň na kocarek než se objedná :) Člověk hned změní priority když ho všude straší potratem :oops:
Už jsem se i smířila s tím ze nebudu dělat vůbec nic, těžko jsem to kousala ale když něco udělám hned lezim v nemocnici takže lepší nedělat nic a byt doma :) takže já letos jediné co jsem udělala vzala tablet a objednala všechny dárky po internetu :mrgreen: a s tím co komu bylo nejhorší peklo, to je noční můra každé Vánoce :mrgreen:
Ale už se hrozné těším na příští rok jakou bude mít malej radost z Vánoc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
7.11.20 22:06

@ninanina25 ja, sladké nejím prakticky vůbec jen kus ovoce a 2 lžíce müsli ke snídani, kafe si davam jesno slabší a dopo, tohle bylo navečer - večer, nic jsem nezměnila.. Ale doufam, ze režim stejný nemají, protože každý večer kolem pul 10 ožívá a jede pecky, bomby, rakety :lol: ro uz snad bude mit půlnoc a ráno po 7-půl 8 zase budík, tak ten by vydržet mohl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.11.20 22:42

@ninanina25 nebudu to přehanet protože je to asi tak dva měsíce co jsem krvacela ale něco malo udělám a dárky taky objednam pres NET jen kdybych věděla co Tchyni a mamce a tatovi a švagrové kteří se podíleli na svatbě tak i poděkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
7.11.20 22:55

@katka-365 @ninanina25

Tak prej doby, kdy kope v bříšku, neukazují, kdy bude mimčo aktivní po narození. Navíc jsem jinde zahlídla, že ten harmonogram kopání se ustaluje až tak ve 28.týdnu, takže teď ještě můžeme být asi uplně v klidu, když včera večer kopalo a dnes ne apod.

https://www.babycentre.co.uk/…-in-the-womb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
8.11.20 08:19

@katka-365
Já také sladké nejim mě to ani nechutna :) ale říkali mi to v nemocnici ze to tak je :palec:
Já také doufám ze budeme mít budicek třeba kolem 9 :mrgreen:

@KokoRox
Já pravé ležela v nemocnici a všichni mi hrozili potratem takže mi zakázali úplně všechno a mužů jen ležet :zed:
Tak to radši moc nepokousim, cesta za miminkem nebyla vůbec snadná 8o

@Callista
Tak to je dobrý :mrgreen:
Tak se nemusíme ještě desit :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
8.11.20 08:28

19+0 dle MS, 19+6 dle UZ

Ahojky,
my kupujeme tento nábytek:
https://www.home-nabytek.cz/…ave-sedy/buk?…
A k tomu horcicovy usak. Našla jsem v Ikei.
Fusak asi Elodie Details, ale zamilovala jsem se do tohoto:
https://www.fler.cz/…iminka/fusak
Kupodivu ani manžel neprotestoval, i když čekáme kluka. Ví, jal miluju vlci maky a chrpy a ze si je tam budí prosazovat. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
8.11.20 09:37

@LBL

Nábytek vypadá krásně a luxusně, ale nevěřila bych tomu. Tyhle mdf materiály jsou piliny spojené lepidlem… a i ty, které splňují evropské normy, vypouští do vzduchu formaldehyd a VOC. Hlavně když jsou nové. Takže miminku bych tohle nepořizovala, raději kvalitní celodřevěný nábytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.11.20 09:39

@ninanina25 to ani u nás nebyla cesta snadná. hodně jsme si zkusili a doufám ze to doklepu do konce a malou 🙏 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.11.20 09:41

A Holky jaký mate dnes den co budete dnes vařit dobrého a co mate v plánu procházka nějaká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí