Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@KokoRox My máme postýlku s matrací a přebalovací pult. Postýlku právě měli poslední 3ks, tak jsme radši objednali. Přišla před týdnem, zatím je to zabalené v krabici a uklizené pod postelí. Ale mám radost, je dřevěná z borovice
A teď nevím jak se mi to povedlo, ale zveřejnilo se mi to anonymně ![]()
@katka-365 je a jaký mas vybrány fusak a Postylku jakou mas prosím
a co cekate?
@K.Šumavanka z borovice tyjo za kolik byla?? Já mela dostat od švagrové ale ta ma času dost a já zas nechci vše na poslední chvíli
@KokoRox
Já nemám ještě vůbec nic
čekám až na Vánoce. Po nich začnu ![]()
Myslím si té něco třeba dostanu k Vánocům a mám vybrany kocarek i postylky ale vše budu objednávat až po Vánocích. Mě taky všichni říkají ze mám moc času, já si to úplně nemyslím teda
ale říkám si ze to pak objednam tak nějak najednou ![]()
@KokoRox budeme mít kluka, já to věděla od první chvíle, prostě sem to cítila.. fusak mám objednaný tento a postýlku tuto, bude už vybavená tak, jak je na fotce - tyč na nebesa, nebesa, povlečení, matrace, mantinel
@katka-365 krásna postylka za kolik je? A i fusak ten bude tak za 1600 ne?
@KokoRox Je to taková ta klasická s příčkami, žádná moderní, ale mě se právě líbila. A nejlepší je, jak krásně voní dřevem
Byla jen za 1700. V e-shopu Čisté dřevo mají krásné věci…
@ninanina25 me taky každý říká ze je čas ale ono se to nezda já marodim tak nemám takový příjem jako v práci takže je lepší vše postupně a nemám vybranou postylku a kočárek jo a ten asi az příští rok a bude u tchyně jsem poverciva a postylku nevim jen sem si našla kokosovou matraci
@KokoRox takhle vybavená byla z 8mi za 3500,– a fusak je za 1300,– ale v ČR se prodává za 3500,–
@KokoRox tady se ty fusaky prodávají pod Elodie details, ale prostě o mnohem dráž
My mame uz kocarek, postylku mam slibenou od kamosky, od kamosky mam uz i monitor dechu, nejake obleceni a slibenou mam i odsavacku… ale zbytek jsme zatim neresili, taky si rikam, ze je cas
Já jsem si zatím vytvořila seznam věcí. Máme čas, ale zase to nechci podcenit. Protože se znám, všechno dělám na poslední chvíli, ale tohle bych chtěla mít včas ![]()
Hodně věcí mám vybraných, uložených v záložkách, tak potom stačí jen objednat.
@KokoRox
Já mám vybranou tuhle https://www.eandilek.cz/…tlanta-bila/
Je tam nějaká pohanko kokosová matrace kolečka nebesa perinky všechno.
A ještě jednu cestovní, ještě tam mají komody a s prebalovakem tak objednam odsud asi i to ![]()
Taky jsem chtěla postupně každý měsíc něco aby to nebyla pecka pak najednou. Jenže ty řeči to je hrozny
pak jsem si rekla ze oblečky a třeba něco na koupání dostaneme k Vánocům tak je pravda než to mít dvakrát tak je lepší počkat.
Já jsem našla kočár v obchodě ze si ho objedname a vyzvednem až porodime záruka běží až od vyzvednutí a navíc nemusím řešit ke komu to schovat protože doma byt nemá se říká