Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
7.11.20 20:14
@Anonymní píše:
@KokoRox My máme postýlku s matrací a přebalovací pult. Postýlku právě měli poslední 3ks, tak jsme radši objednali. Přišla před týdnem, zatím je to zabalené v krabici a uklizené pod postelí. Ale mám radost, je dřevěná z borovice :srdce:

A teď nevím jak se mi to povedlo, ale zveřejnilo se mi to anonymně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.11.20 20:20

@katka-365 je a jaký mas vybrány fusak a Postylku jakou mas prosím :) a co cekate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.11.20 20:21

@K.Šumavanka z borovice tyjo za kolik byla?? Já mela dostat od švagrové ale ta ma času dost a já zas nechci vše na poslední chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
7.11.20 20:27

@KokoRox
Já nemám ještě vůbec nic :zed: čekám až na Vánoce. Po nich začnu :dance:
Myslím si té něco třeba dostanu k Vánocům a mám vybrany kocarek i postylky ale vše budu objednávat až po Vánocích. Mě taky všichni říkají ze mám moc času, já si to úplně nemyslím teda :think: ale říkám si ze to pak objednam tak nějak najednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
7.11.20 20:29

@KokoRox budeme mít kluka, já to věděla od první chvíle, prostě sem to cítila.. fusak mám objednaný tento a postýlku tuto, bude už vybavená tak, jak je na fotce - tyč na nebesa, nebesa, povlečení, matrace, mantinel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.11.20 20:31

@katka-365 krásna postylka za kolik je? A i fusak ten bude tak za 1600 ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.11.20 20:31

@KokoRox Je to taková ta klasická s příčkami, žádná moderní, ale mě se právě líbila. A nejlepší je, jak krásně voní dřevem :srdce: Byla jen za 1700. V e-shopu Čisté dřevo mají krásné věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.11.20 20:33

@ninanina25 me taky každý říká ze je čas ale ono se to nezda já marodim tak nemám takový příjem jako v práci takže je lepší vše postupně a nemám vybranou postylku a kočárek jo a ten asi az příští rok a bude u tchyně jsem poverciva a postylku nevim jen sem si našla kokosovou matraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.11.20 20:34

@K.Šumavanka tyjo to je super cena asi se tam podivam taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
7.11.20 20:36

@KokoRox takhle vybavená byla z 8mi za 3500,– a fusak je za 1300,– ale v ČR se prodává za 3500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.11.20 20:44

@katka-365 ty blaho :D :roll: no název musím se podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
7.11.20 20:47

@KokoRox tady se ty fusaky prodávají pod Elodie details, ale prostě o mnohem dráž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
7.11.20 20:48

My mame uz kocarek, postylku mam slibenou od kamosky, od kamosky mam uz i monitor dechu, nejake obleceni a slibenou mam i odsavacku… ale zbytek jsme zatim neresili, taky si rikam, ze je cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.11.20 20:55

Já jsem si zatím vytvořila seznam věcí. Máme čas, ale zase to nechci podcenit. Protože se znám, všechno dělám na poslední chvíli, ale tohle bych chtěla mít včas :lol:
Hodně věcí mám vybraných, uložených v záložkách, tak potom stačí jen objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
7.11.20 20:58

@KokoRox
Já mám vybranou tuhle https://www.eandilek.cz/…tlanta-bila/
Je tam nějaká pohanko kokosová matrace kolečka nebesa perinky všechno.
A ještě jednu cestovní, ještě tam mají komody a s prebalovakem tak objednam odsud asi i to :)
Taky jsem chtěla postupně každý měsíc něco aby to nebyla pecka pak najednou. Jenže ty řeči to je hrozny :zed: pak jsem si rekla ze oblečky a třeba něco na koupání dostaneme k Vánocům tak je pravda než to mít dvakrát tak je lepší počkat.
Já jsem našla kočár v obchodě ze si ho objedname a vyzvednem až porodime záruka běží až od vyzvednutí a navíc nemusím řešit ke komu to schovat protože doma byt nemá se říká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí