TP Červenec 2020

• Otevřená skupina

Kdo má termín porodu červenec 2020 tak určitě přijďte do skupinky ať se můžeme o radost podělit ❤️

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1288
5.3.20 20:25
@Vesna006 píše:
@Lucylla1 ahoj, já vím, jen je to diskuze, může to číst úplně každý :think:, tak jsem chtěla někam, kde je uzavřená společnost, když už tam člověk píše své radosti i starosti :oops:

Aha, tak to asi neporadím, ve skupince asi nejsem, taky jsem žádala, ale pak už jsem si zvykla tam a už jsem to neřešila. Nebo možná tam jsem, ale ani o tom nevím 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.3.20 11:03

Ahojky tak Já jsem už ve 21.týdnu a termín porodu mám od 20.7 do 26.7 nejpozději do 3.8 :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
7.3.20 14:10

@Anettiss21 tak to jsme na tom stejne. Ja mam termin 25.7. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.3.20 11:51

@Leontynka02 to je super a co čekáš? :-) járie jdu teď 11.3 na ultrazvuk a už bych se měla dozvědět pohlaví :srdce: ale nevím jestli to půjde vidět protože na minulém ultrazvuku bylo miminko otočené prdelkou :srdce: tak snad nebude stydlivé a už se nám ukáže :srdce: podle těhotenské kalkulačky jsem 21.týden a pohyby pořád žádné necítím. Jakože kopání :* :srdce: ty už nějaké kopance cítíš? Kámoška cítila až od 25.týdne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
8.3.20 12:07

@Anettiss21 já podle kalkulačky začínám 20.týden dneska. Právě taky nevíme. V týdnu jsem byla na gyndě a tam jen řekla, že mimčo se strašně hýbe tak to pořádně nevidí, ale spíš to vypadá na holku. Ale 17.3 mám 3D ultrazvuk tak nám to snad už řeknou.
Kopání taky necitim, tak jeste cekam, kdy to zacne:)
Uz mas jmena? A nakupujes nejake veci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.3.20 12:18

@Leontynka02 no to moje se taky dost vrtí protože jediné co vidíme s přítelem jsou občas boule na jedné straně nebo na druhé :) ten 3D mě taky čeká bude mě sestřička objednávat na další kontrolu. Dělá to u nás na gyndě doktorka co má na starost genetiku :) a ano jména už vymyšlené. Kluk bude po přítelovi Honzík a holka Emílie Isabellka :srdce: Emílie po jeho babičce co mu umřela a Isabellka po roční dceři od mé nejlepší kamarádky :srdce: ale na Isabellku ji chci pokřtít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.3.20 12:22

@Leontynka02 jaké máš vymyšlené jména ty? :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.3.20 12:27

@Leontynka02 a co se týče oblečení, kočárků (korby i golfáku) i hraček to dostanu od kamarádky po její roční dcerce, má mezi těmi oblečky i nějaké neutrální na holku i kluka a pak jsem si našla na bazaru na fb dvě paní co mi prodají bodyčka, trička i tepláky neutrální včetně teplého bodyčka a desek s flaštičkou za 500 Kč 56 kusů a druhá plnou tašku toho samého za 170 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.3.20 14:39

@Lennyss13 gratuluji :srdce: taky s přítelem čekáme už jsem 20.týden a 6 dní a povedlo se nám to po dvou letech co jsme spolu :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
8.3.20 14:47

@Anettiss21 tak to máte hezký. Já si celou dobu myslela, že budeme mít kluka. Úplně každý kdo mě viděl mně hned řekl, že vypadám na kluka a teď mně doktorka řekla, že to vidí na holku :D. Ale pokud to bude kluk tak Petr po manželovi. A když holka tak budeme muset něco vymyslet:))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
8.3.20 14:49

@Anettiss21 jinak nám se to povedlo až po 5 letech a umělým. Takže jsme hrozně rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.4.20 09:33

Tak už je to 100% :srdce: :srdce: čekáme Honzíka :srdce: na screeningu měl 30cm a 500g roste nám jako z vody a už teď nám dělá s tatínkem radost :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.6.20 10:00

Ahojky Holky,
jsem tady nová a chci se zeptat zda sem ještě někdo chodí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.6.20 10:23

Ahoj Dadaja, ono se to nejak pozastavilo… ale vitej:))
Kdy mas termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
2.6.20 11:36

@Dadaja protože všichni chodi do diskuze TP Červenec 2020?… Právě s tím otazníkem, tak zkus tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny