TP Červenec 2020
- Otevřená skupina
Kdo má termín porodu červenec 2020 tak určitě přijďte do skupinky ať se můžeme o radost podělit ❤️
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Srdíčko
Ahoj holky podle poslední menstruace bych měla být 6+3, jsem těhotná prvně tak vlastně moc nevím co čekat, samotnou mě zaskočila ta obrovská únava a především ten nový pocit strachu, ač se snažím s tím strachem pracovat a pozorovat ho, zatím mi to úplně nejde
, což bude asi úplně normální.
Chci se zeptat ohledně tlukotu srdíčka, tenhle čtvrtek ještě vidět / slyšet nebylo. Jsem objednána až na 19.12. na kontrolu a mám pocit, že to je za věčnost. Jak prožíváte toto období vy? ![]()
PS: předešlo konverzaci jsem nečetla, tak se případně omlouvám za opakující se dotaz ![]()
Příspěvek upraven 08.12.19 v 20:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennyss13 Ahoj, já se chystám pokud vše bude v pořádku, zatím jen nejbližší rodině ![]()
Už se nemůžu dočkat reakci, Vánoce jsou na to snad ta nejúžasnější příležitost i když sama doktorka mne od toho odrazovala i když vše zatím probíhá v pořádku. Já osobně to beru tak, že kdyby se cokoliv stalo stejně budu svou nejbližší rodinu a přátele potřebovat jako oporu!
Takže já do toho jdu! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kss Ahoj, jak prozivam cekani na dalsi kontrolu?? Jako magor
byla jsem na krvi jako samoplatce, skrtam si v kalendari dny, ctu si kazdy den jiny clanky o miminkach, tehotenstvi a kazdy den procitam tyhle prdly diskuze
modlim se, hladim si bricho a pusinkuju moji dvouletou holcicku a vazim si toho, ze ji mam. Protoze jsem uz dvakrat potratila, tohle tehu uvidime jak dopadne a ja si vic a vic uvedomuju, jakej zazrak je to, ze ji mam. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie343 to mě hrozně mrzí
mě má dr dneska taky řekla ne zrovna pozitivní zprávu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím těhulky <3 Přidávám se do diskuze, nemám kolem sebe nikoho těhotného tak to nějak moc prožívám sama. Snažili jsme se 2 roky a už jsme to ani nečekali a ejhle - 2 čárky
V 5. týdnu jsem lehce špinila, teď slabě krvácím tmavou krví už od neděle. Lékař mě včera uklidnil že mimi je ok, pravděpodobně malý hematom, pro jistotu od neděle jen polehávám. Jsem v 9+1, TP 14.7.20. Mám hrozný strach aby vše dobře dopadlo. Vím že jsou věci, které neovlivníme a osud si vždy najde svou cestu, ale jak bojujete s úzkostmi? Držím nám všem palce ať vše proběhne hladce v červenci máme svoje zdravoučké a silné prcky u sebe a všem kterým to nevyšlo, tak ať je brzy zase dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky tak nám zítra držte palce.. Jdeme na 1 screening.. A už teď se bojím.. Zvlášť po tom co bylo v minulém těhotenství a zvlášť po tom co mi Dr řekla minulý týden na kontrole
snad bude vše v pořádku.. Držte palce.. Moc prosíme ![]()
@Dilot vítám tě mezi námi.. My už taky víme že cesta k dítěti je opravdu zázrak a nic není samozřejmostí.. My teď celkem úzkost nezvládáme.. Máme za sebou těžké období, zítra ten screening a ještě co nám řekla má dr… No my se jen modlíme.. Ale dušičky s přítelem máme taakhle malinkate ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
obavy
Ahoj, mám strach asi uplně všechno…je mi 29 a nejsem nejzdravější (Leidenská mutace, po operacích se srdcem)…bála jsem se, že mi to ani nepujde otěhotnět, ale to bylo hned…termín 28/7…teď mám hrozný strach, že se něco pokazí. Jak poznám, že by se miminko přestalo vyvíjet? Musím krvácet? Můj doktor je klidný, měla jsem kontrolu 10/12 a další až 21/1. Srdíčko bylo slyšet a vše vypadá okay…Jen mám hrozný strach…Měla bych chodit na víc kontrol? Jak často je máte vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak koukám, že to máme podobné. Asi je to normální jev u každého vytouženého děťátka. Mě na poslední kontrole doktor docela sprdnul že se nemám co bát, ať si to v hlavě přenastavím, protože být v pohodě je základ. „Vy ženy, nejdříve se bojíte že neotěhotníte, pak v 1. trimestru že potratíte, v 2. že budou vady a v 3. jak dopadne porod. A pak to teprve začne - budete se bát jak půjde do školy, jak půjde k doktorovi do čekárny ať ho někdo nezastřelí…a celý život se budete bát.“ Tak nějak to říkal a docela mi to pomohlo.
Je fakt že osud neovlivníme a pro to malé musíme být v klidu. Je to ale pěkná škola, nejhorší je to když se v noci rozespalá budím tak mi hned skáčou hlouposti do hlavy a pak se opravdu jen modlím. Docela mi pomáhají vedené relaxace na youtube - zkuste https://www.youtube.com/watch?…
@estert já mám až 8.1. mám screening (takže taky po měsíci a kousek ) a snad tam nebudu muset během svátků zase s něčím letět. Pokud je vše v pohodě a nekrvácíš, tak buď klidná a těš se na další kontrolu, jak hezky mimi povyroste
@Lenyss13 budu na vás myslet, ať screening dobře dopadne! Dej pak vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak koukám, že to máme podobné. Asi je to normální jev u každého vytouženého děťátka. Mě na poslední kontrole doktor docela sprdnul že se nemám co bát, ať si to v hlavě přenastavím, protože být v pohodě je základ. „Vy ženy, nejdříve se bojíte že neotěhotníte, pak v 1. trimestru že potratíte, v 2. že budou vady a v 3. jak dopadne porod. A pak to teprve začne - budete se bát jak půjde do školy, jak půjde k doktorovi do čekárny ať ho někdo nezastřelí…a celý život se budete bát.“ Tak nějak to říkal a docela mi to pomohlo.
Je fakt že osud neovlivníme a pro to malé musíme být v klidu. Je to ale pěkná škola, nejhorší je to když se v noci rozespalá budím tak mi hned skáčou hlouposti do hlavy a pak se opravdu jen modlím. Docela mi pomáhají vedené relaxace na youtube - zkuste https://www.youtube.com/watch?…
@estert já mám až 8.1. mám screening (takže taky po měsíci a kousek ) a snad tam nebudu muset během svátků zase s něčím letět. Pokud je vše v pohodě a nekrvácíš, tak buď klidná a těš se na další kontrolu, jak hezky mimi povyroste
@Lennyss13 budu na vás myslet, ať screening dobře dopadne! Dej pak vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky tak jsme na screeningu dopadli dobře.. Dle ultrazvuku vše v normě a krev, že kdyby byla špatná nebo něco vyšlo jak nemá, že mi budou dnes volat… Tak nikdo nevolal a já doufám, že tentokrát je vše jak má ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennyss13 To je skvělá zpráva! Mám radost
Tak si oddechni a už vše v klídečku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, přidávám se taky k vám😍 jsem 9+2, na screening jdu 14.1, jsem po revizi tak doufam že teď bude vše jak má být🙏 Přikládám fotečku naši fazolky❤️️ A chci se zeptat, jestli vám na prvním screeningu řekli pohlaví miminka?☺️️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- petula.bir , 12.1.25 17:50
- Tarena , 18.11.22 22:04
- Michelle_M , 31.8.22 02:02
- Mikeš Mikeš , 22.6.22 14:59
- Tynasi , 2.2.22 22:36
- mimibi , 11.7.21 22:36
- baru-ska , 16.5.21 18:23
- Ivetivetivet , 5.5.21 18:37
- Veverko , 29.4.21 02:01
- Luckandlove , 18.4.21 21:37
- pavlinakleinova , 21.3.21 10:33
- veselamaminka69 , 23.2.21 18:57
- Petule.k16 , 16.2.21 22:39
- cheesy.makyna , 15.2.21 01:03
- Judina , 9.2.21 10:57
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Olanzapin 2x vecer x pervitin
- 9.5.26 00:15
- Milanek5552
- 1
Žena s ženou
- 9.5.26 00:02
- Černá Madonna
- 2
Tumor na vaječníku
- 8.5.26 22:37
- Anonymní
- 27
Vypalovačky do auta
- 9.5.26 00:13
- Afrikana
- 3
Co nosíte, když nenosíte podprsenku?
- 8.5.26 21:43
- Kelsey1
- 11
Zkušenost s MUDr. Dita Kilijánová Praha?
- 8.5.26 21:28
- Janča_6
- 3
Antikoncepce Evra a těhotenství
- 8.5.26 20:16
- Anonymní
- 1
Práce zdravotní sestry u praktického...
- 9.5.26 00:46
- Černá Madonna
- 13
Foto: 8 DPO – vidíte tam ducha?
- 8.5.26 20:26
- Ketris
- 5
Výkyvy nálad po menstruaci
- 8.5.26 18:22
- Kačka3394
- 1
Nové příspěvky
Pocit, že jsou na mě všichni naštvaní
- 9.5.26 03:36
- Pe.M.1
- 21
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- 9.5.26 02:25
- pajina88
- 3549
Nevěra manželek
- 9.5.26 02:07
- Anonymní
- 739
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 9.5.26 02:05
- pandaHela
- 1058
Kvůli strachu z nevyspání chce spát jen doma