TP Červenec 2020

• Otevřená skupina

Kdo má termín porodu červenec 2020 tak určitě přijďte do skupinky ať se můžeme o radost podělit ❤️

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
249
30.10.19 11:54

TP Červenec 2020

Ahojky zrovna mi vyšli podruhé dvě čárky :srdce: podle poslední MS bych měla mít termín 6. 7. 2020 tak uvidíme potom na kontrole… Jen nevím co se svatbou :lol: máme ji 20.6.2020 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
762
2.11.19 07:54

@Lennyss13 ahoj dneska sem taky objevila 2carky TP doe ms 16.7. ale ještě se bojim aby se to udrželo. Uz v červenci sem mela // a po vic jak tydnu prisla ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
2.11.19 09:52

Ahoj, ja objevila // uz vcera a termin mi podle posledni MS vychází na 8.7. Ale bojim se, aby bylo vše v pohodě, protože od čtvrtka beru atb na zanet dutin :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
2.11.19 13:12

@Monis94 tak zjisti zda tyto atb můžeš v těhotenství. Jinak by vadit neměla. Ale taky se bojim aby vse bylo ok. Uz mam za sebou biochemické tehu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
2.11.19 13:16

@aaronka2 taky jsem mela biochemicke.. ale to bylo pred rokem a to jsme se ani nesnazili, pak jsme se na to vyprdli a zacli jsme se snazit ted od zari a neodhadla jsem ovulaci a v rijnu se uz povedlo a to jsem tomu ani neverila a vlastne jsem na to ani nemyslela, jak mi bylo zle :lol: a porad tomu nemuzu uverit a mam fakt strach aby se to zase neopakovalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
2.11.19 13:32

@Monis94 ja mela biochemko v červenci a pak 2mesice nic a ted to snad klaplo. Ms nečekám ve středu a vy? Jak vam sílý testy? Ja tt vcera 10dpo a dneska 11dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
2.11.19 13:37

@aaronka2 mně už mešká 3. den, ovulace byla myslím 20. 11. a 30. 11. jsem to mela dostat.. jinak moje testy vypadají takhle.. ted uz na tom prvnim nic nevidim :lol: tentokrat nám to urcite vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.19 20:17
@Lennyss13 píše:
Ahojky zrovna mi vyšli podruhé dvě čárky :srdce: podle poslední MS bych měla mít termín 6. 7. 2020 tak uvidíme potom na kontrole… Jen nevím co se svatbou :lol: máme ji 20.6.2020 :lol:

Jé, tak to jsme na tom uplně stejně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.11.19 07:40

@Taksitrhninohou s čím teď myslíš? :D s termínem miminka a nebo svatby? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.19 08:32
@Lennyss13 píše:
@Taksitrhninohou s čím teď myslíš? :D s termínem miminka a nebo svatby? :D

S tím termínem miminka :D Promin vyjádřila jsem se špatně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
4.11.19 09:29

Ahoj holky :) dneska jsem si dělala digitální test a mám radost :srdce: můžu se zeptat, kdy jdete na kontrolu? Já jsem objednaná 20.11. a přijde mi to jako věčnost :roll: :D a to chtěla dát ještě o týden později ale to jsem nemohla tak to dala dřív.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
4.11.19 14:13

Ahojky holky ja sem dnes 5+2 je to uz nase druhe prte, doma uz mame dvouletou holcicku Elen
@Wifulka ja jdu na kontrolu 18.11 a mam pocit ze se to neskutecne vlece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.11.19 14:35

@Taksitrhninohou no to už jsme asi 4 tady s emimina co má takový termín :D
@Wifulka ahojky taky jdeme na kontrolu 20.11. objednává tě tak později protože chtějí s kontrolou už vidět i činnost srdíčka ;)
Jinak všem holkám gratuluji.. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.11.19 14:41

@aaronka2 no to tě chápu my máme strach obrovskej my v červenci přišli o naše miminko v 36 týdnu… :,( :,( :,( takže jsme samozřejmě strašně nadšení, tak snad nám to už tentokrát vyjde a my si odvezeme miminko domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
4.11.19 15:57

@PetulkkaB já mám právě pozitivní testy už týden a přijde mi že to byl nejdelší týden a teď ještě další dva :roll: štve mě že vůbec nevím co a jak a ani jak se cítit- mám bolesti jako na ms, je to normální? A mám spoustu otázek co bych se doktorky zeptala a jdu za tak dlouho :D asi jsem nedočkavá.. @Lennyss13 máš pravdu, ale nevím jak to vydržím :D tak máme to čekání spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny