TP Červenec 2020

• Otevřená skupina

Kdo má termín porodu červenec 2020 tak určitě přijďte do skupinky ať se můžeme o radost podělit ❤️

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
762
8.11.19 15:59

@eviiiii fakt? Tak si mela naredenou moc neboncim to? Ja zajdu asi v po na krev a pak ve středu. Uvidim jake jsou hodnoty. Mela sem předtím biochemické takze, se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.11.19 16:01

@aaronka2 No nevím, ale vystrašilo mě to…no já chodím na kontroly 2× týdne páč jsem předtím měla mimodělozni ná které se přišlo až ve 3 měsíci a už bylo pozdě…Ale tentokrát nám to vyjde :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
8.11.19 16:11

@eviiiii ty kontroly závidím, to mas přehled. Jo snad to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
9.11.19 08:51

Tak já ve čtvrtek byla na krvi, to jsem byla 18 dpo a hcg 963, tak snad dobry :palec: zbylo mi takových testů, tak proč je neudělat naráz, že :lol: Jinak k doktorovi jsem objednana na 14.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.11.19 09:49

Ahoj holky. Tak se k vám přidávám. Sem 6+2 a termín bude na začátku července. Čekáme druhé miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.11.19 13:52

Ahoj holky. Pridavam se taky, dnes jsem podle kalkulacky 4+5 a doufam, ze vsechno dobre dopadne. Mam za sebou zamlkly potrat v 9.tt a po 14 mesicich mam pozitivni test. Cyklus velmi nepravidelny (18-45 dni) a pred tydnem jsem si udelala test (27.dc) a tam byl jen duch. Dalsi den uz // a modlim se, aby to vsechno dobre dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
9.11.19 15:00

Holky a testujete ještě? :D já jsem jak maniak a potřebuju se občas ujistit.. Už několik dní jsem nedělala a dnes měla zas tu potřebu. Jsem nějakých 21DPO a konečně mám dálnice :srdce: dokonce je testovací silnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
9.11.19 15:11

@Wifulka já se přiznám že radši ne.. já si dělala ty testy či ukazují tydny a jeden den mi vyšlo že sem 2-3 týdny a druhý den 1-2 týdny…já hned zacla brečet že mi klesá HCg a že je to v háji…doktorka mi řekla že zatím HCg krásné roste… :D ale jako přiznám se, že stres mám hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.11.19 15:15

@Wifulka Ja taky ne, rikam si, ze jeden dukaz zatim staci a pak se uvidi u dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
9.11.19 15:51

@eviiiii přesně nas tím jsem taky přemýšlela, dělala jsem si ho a měla 2-3 tak jsem si říkala že si ho koupím zas jestli budu mít 3+ ale pak mě to napadlo že bych se akorát vystresovala kdyby to tam nebylo tak jsem udělala jen obyčejnej a je nejsilnější co kdy byl tak se aspoň nestresuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
9.11.19 15:52

@budnicek to je správný přístup :D když já to nějak nemůžu vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.11.19 16:03

@Wifulka ja taky ne, k dr. jdu 20.11. a i kdyz se snazim na to nemyslet, mam strach. Vloni jsem byla u dr. az na konci 9.tydne (dr.mela dovolenou a ja nechtela jit k zastupujicimu dr) a za 3 dny uz jsem musela na revizi. Vim, ze bych to asi drivejsi kontrolou neovlivnila a nejsem prvni ani posledni, ale nejde na to nemyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
9.11.19 16:29

@budnicek Já v červenci měla mimoděložní, celkem skardede.. takže chvíli mám radost, chvilku depresi že určitě se to neudrží. Ve čtvrtek sem resila s doktorkou že mě bolí břicho jako na menstruaci, to mi řekla že je normální… Teď stresuju protože mě to břicho bolí min…Vím, sem úplně blba… Ale strach je silnější než já… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
9.11.19 17:19

Taky se bojim. Obcas cítím tlak jako na ms. To panikarim. Test delam do 2dny. Sem 18dpo a digi ukazal 3+ včera a dneska jen obyč test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.11.19 17:40

@eviiiii Ja mam uz asi 2 tydny bolesti prsou. Nesnesu podprsenku (a musim) a i bez podprsenky je to boj :( o castem curani ani nemluvim a bolest jako na ms taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny