TP Červenec 2020

• Otevřená skupina

Kdo má termín porodu červenec 2020 tak určitě přijďte do skupinky ať se můžeme o radost podělit ❤️

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
13.11.19 08:57

Děkuji, snad ano ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.11.19 10:50

Holky jste někdo ve skupině červencová miminka 2020 na fb? Já jo( Zuzana Librová kdyžtak ) 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
13.11.19 15:24

Cauky taky máte něco na čem si ujizdite momentálně? Já se momentálně nemůžu nabažit pomerančů a mandarinek.. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
13.11.19 15:28

@Lennyss13 mandarinky taky 😀 nemůžu jabka, z těch mě natahuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
13.11.19 15:33

@budnicek to já můžu i jablka… Ale pomeranče jsou Top :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
13.11.19 15:35

Ja teda mam jen větší hlad.. ale chutě nějak neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
13.11.19 15:39

Ještě týden a bude první kontrola.. Jak se strašně moc těším tak mám i strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
13.11.19 17:44

@Lennyss13 ja jdu taky k dr.za tyden ve stredu. Mam strach, ale snazim se na to nemyslet. Dnes jsem mela uspechany den, hodne prace, nestiham…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
13.11.19 17:57

@budnicek Tak to já mám zase klid jelikož po porodu v červenci mě nikde nezamestnali, tak jsem doma.. Taky mám strach ale věřím že bude vše dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
13.11.19 19:01

@Lennyss13 já mám ještě 6-ti letou holčičku (a manžela momentálně pracovně pryč), takže ráno do školy, z práce utíkám dřív, abych ji vyzvedla z družiny v normálním čase a večer ještě pracuji doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.19 18:50

Ahoj holky, bedlivě vás sleduji, ale jelikož je skupina otevřená, bojím se psát. Tak raději anonymně. Dnes bych měla být 6+0 :srdce:. Prosím o názor, co byste dělali na mém místě? :think: Mám pracovní smlouvu do konce roku a mám jisté prodloužení na neurčito, ale… ještě jsem neřekla v práci o miminku, jelikož je brzy. Vedoucí je ale moje dobrá kamarádka a nechci ji tahat za nos. Podepíši smlouvu a pak ji říct, že jsem v očekávání? Nebo říct rovnou a riskovat, že mi smlouvu neprodlouží a já budu od nového roku s holou zadí bez práce? O prodloužení rozhoduje ředitel a ona mu to bude muset říct, jinak by zase tahala za nos ona jeho… snažíme se 4 roky bez úspěchu a samozřejmě bych to nebyla já, kdybych neměla takové načasování :nevim: Děkuji za názor

• Citovat
  • Upravit
1090
14.11.19 21:43

Ja ti nevím. Tohle je strašně těžký. Asi záleží jaké máte poměry v práci, jak jste velké kamarádky a nakolik ji můžeš věřit.. já ve svém postavení bych to u nás řekla, ale my se známe fakt léta, prožili jsme toho spoustu, a nebála bych se.. ale na druhou stranu jistota je jistota. A většina lidí těhotenství neoznamuje ani kamarádkám do konce 1.trimestru, takže to že jí to případně neřekneš, je vlastně normální.. a nemusí to od tebe nikdo cekat :nevim: Je to těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
14.11.19 21:45

@eviiiii ahoj…tak co, jak jsi dopadla?? Myslím na Tebe a doufám, že to krvácení nic neznamenalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.11.19 07:37

@Krikulka neuchytilo se to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
15.11.19 13:21

@eviiiii To mě moc mrzí!! Snaž se to brát jak to je a nesmutni moc dlouho. Držím palce do budoucna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny