TP Červenec 2020

• Otevřená skupina

Kdo má termín porodu červenec 2020 tak určitě přijďte do skupinky ať se můžeme o radost podělit ❤️

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
9.11.19 18:02

@budnicek já mám jen občas ty bolesti a to čůrání…prsa zatím nic 😄 😄 😄 a zrovna u mě by se mohli zvětšovat rychleji 😄 😄 😄 😄 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.11.19 21:53

Mě bolí prsa od začátku, měla sem to i u malé. Testování už neprovádím. Už sem měla dva ultrazvuky, protože sem špinila. Máte už fotky holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.11.19 18:54

Ahoj holky, taky se pridavam :) podle kalkulacky tp 8.7.2020 :) k doktorce jdu, ale az za tyden 18.11. zatim me pobolivaji prsa :D a sem tam me boli bricho jak pri menstruaci, tak snad bude vse v poradku :) jsem poprve tehotna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.11.19 20:02

@Daisy1991 Jee, konecne ma nekdo TP podle kalkulacky stejny jako ja :mrgreen: a taky poprve tehotna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.11.19 20:10

@Monis94 tak to je super :) tak uvidíme jak bude kalkulačka přesná :D a u doktora jsi už pro potvrzení byla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.11.19 20:11

@Daisy1991 jo no, ale spis to bude stejne dyl, protoze ovulaci mivam kolem 20. DC a k doktoroj jdu 14.11. jsem zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
10.11.19 22:57

Ahojky, všem gratuluji a sobě držím palce…minulý měsíc zamlklý potrat v šestém týdnu těhotenství, teď mám tři dny do MS a duch na testu… kéž by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.11.19 07:50

Ahoj ještě jednou, přikládám dnešní test…co myslíte…MS mám dostat ve středu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.19 08:09

@dafne154 to mě moc mrzí :( ale na testíku ducha vidím :hug: testuj dál jestli sílí.. nechci ti kazit radost, ale aby to nebylo nějaké zbytkové hcg z toho předchozího měsíce.

• Citovat
  • Upravit
30
11.11.19 08:13

Zbytkové určitě není, testy jsem pak měla po potratu sněhobílé…tak snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.11.19 09:49

@dafne154 slabě tam jde vidět :) držím pěsti pro štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.11.19 09:50

@Monis94 tak to už máš za tri dny, to se mas :) ja az za tyden, to se jeste nacekam na doktorku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
11.11.19 12:32

Ahoj holky, mrcha nedorazila, test je pozitivní…mam strach a šílené obavy do první kontroly.. Dnes 4+2

V červenci jsem poprvé otěhotněla, bohužel září revize, srdíčko přestalo tlouct v 8tt a poté mi byla nalezena cysta, takže konec září laparo.. Věřím, že teď už to bude mít jen dobrý konec :srdce: k doktorce budu volat až příští pondělí a nechám se objednat až ke konci listopadu/začátek prosince.

Držím všem na kontroly holky palečky :srdce: ať jsou drobecci v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.11.19 12:41

@Slunicko112233
Ahojky, tak to moc gratuluju :dance: :kytka: tak to mě těší, ze někdo z Brna to má stejně :D Nebyla by jsi proti kdybychom byly v kontaktu? ;) Bude určitě fajn tě poznat, a případně spolu řešit nějaké věci a taaaak :dance: držím ti moc palečky ať jde vše jak má :pankac: já jsem dnes první den 5 týdne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.11.19 12:43

@Kristen123 Já kdyz tady čtu co všechno se může stát, tak je mi zle z toho normálně… proč holky co dítě nechcou a otěhotní mají vše v pořádku a ty které po mimcu touží mají takové trápení? :( Já měla v červenci mimoděložní, tak taky mám strach co a jak…Hlavně když čtu co se všechno stává, tak si vždycky říkám : budeme mít to štěstí a narodí se nám mimco? Já sem dnes 5+3 a bojím se hrozně… Ale věřím že nám všem se už zadari, musíme věřit :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny