TP Červenec 2020

• Otevřená skupina

Kdo má termín porodu červenec 2020 tak určitě přijďte do skupinky ať se můžeme o radost podělit ❤️

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
11.11.19 12:52

@eviiiii
Ono se o tom nemluví… Pak si člověk přijde jako jedinej na světě, proč se to stalo zrovna jemu, ale ve skutečnosti tak bohužel konci mnoho těhotenství :,( už jednou jsem odešla ze skupinky Dubnatka 2020. Ale věřím ze v téhle budu až do porodu! :srdce:
Ale je určitě důležité být pozitivní a věřit že to dobře dopadne :srdce: mě bude v Prosinci 26 let.

Holky berete nějaké vitamíny? Já zatím 3 měsíce listovou, E, vápník, C a D3… Ale budu si muset pořídit něco v jedné tabletě 🤣 🤣 co Femibion? Nemáte některá? Nebo můžete doporučit nějaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.11.19 13:51

@Kristen123 já když mi vysel pozitivní test, začala brát Femibion doporučila mi ho lékarnice :) taky po přečtení příspěvků, že něktré těhotenství nedopadla mám obavy… ale musíme být pozitivní a radovat se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
11.11.19 15:05

@Kristen123 prvni tehu taky femibion a ted beru listovku a az ji doberu, koupím buch chytré miminko, líbí se mi, ze je to ceska znacka a nebo zas femibion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
11.11.19 15:37

@Daisy1991 @aaronka2
Tady do něj asi půjdu, ale nakoupím až po první kontrole, zatím vitamíny formou jídla a Listovka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
11.11.19 19:45

@Kristen123 Já už docela dlouho beru na doporučení dr. Inofolic a navíc zobu ještě vitamín B a C. Vynechala jsem již kafe a černý čaj, který jsem doposud vypila za den 3-4 hrnky. Teď už jenom doporučené bylinky (kontryhel, meduňka a šipky). Držím palce všem 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
11.11.19 19:47

@budnicek ja mam 1kafe ráno s mlekem a pak odpolko bezkofeinové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
11.11.19 20:31

@budnicek
Kontryhel se pije pouze od prvního dne MS do ovulace… Vyvolává stahy dělohy a nedoporučuje se v prvním trimestru, pije se na konci, na vyvolání porodu…kdo ti doporučil? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
11.11.19 21:22

@Kristen123
mam to z nekolika zdroju, obecne mam rada bylinky a vzdy si o nich neco nactu nez je zacnu pit.

Kontryhel je také velkým pomocníkem při sklonu k potratům, na posílení těhotenství v počátcích, při neplodnosti.

Hodí se proto užívat kontryhelový čaj před otěhotněním i v průběhu těhotenství, zejména pak v posledním měsíci před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
11.11.19 21:24

@Kristen123 nemas na mysli spis malinik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
11.11.19 21:35

@budnicek
Já kontryhel pila po revizi dělohy. Doktorka sama říkala, že až dostanu MS, že mohu pít jen do ovulace. Že v prvním trimestru se nedoporučuje… A píšou to i na internetu, co jsem teď koukala. Ale samozřejmě je to na tobě, já to píšu jen proto aby sis neuškodila, neber to ve zlém :hug:

1 zdroj:
Uvádí se, že by se kontryhel neměl používat v prvním trimestru těhotenství. Poté jej můžete pít až do porodu a v šestinedělí.

2zdroj:
V těhotenství doporučuje Maria Treben pít čaj z kontryhele od třetího měsíce, aby ženy posílily děložní vazivo.

3zdroj:
Mimo první trimestr je možné kontryhel v těhotenství užívat až do porodu a také v šestinedělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
11.11.19 21:38

@Kristen123 Piju 1 salek denne, to mi snad neublizi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
11.11.19 21:41

@budnicek
To snad ne :) já mám doma ještě 3 balíčky :lol: myslela jsem, že nám to snažení bude trvat déle. A teda zachutnal mi, měla jsem takový ranní rituál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.11.19 07:00

Holky jak to vidíte? Zítra mám dostat MS mám strach aby to neodešlo jako minulý měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
12.11.19 07:03

@dafne154 o proti předešlému zesílil :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.11.19 07:13

Já mám strach tyjo…snad to klapne…