TP Červenec 2020

• Otevřená skupina

Kdo má termín porodu červenec 2020 tak určitě přijďte do skupinky ať se můžeme o radost podělit ❤️

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1090
16.11.19 14:12

Holky po zamlklych těhotenstvích, potratech…jak to zvládáte?. Já na to někdy vůbec nemyslím, a někdy mě to děsně žere, těším se na kontrolu a zároveň se děsně bojím…minule to bylo tak, že jsem viděla na ultrazvuku flek s bijícím srdíčkem..na další kontrole flek bez ničeho a byl konec.. úplně se desim toho okamžiku, kdy kouknu na ultrazvuk a nic tam nebude… :? Jdu ve čtvrtek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
16.11.19 16:24

@Krikulka
Ahojky, mám ten stejný strach, na kontrolu půjdu první týden v prosinci…tak věřím, že už to dopadne dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
16.11.19 21:33

@Krikulka já jsem měla zamlklé v říjnu 2018. Šla jsem k dr. až na konci 9.tt (kvůli dovolené). Cítila jsem se dobře, nebylo mi špatně, všechno probíhalo tak, že mě ani nenapadlo, jak špatně to může skončit. V den, kdy jsem měla jít poprvé k dr., jsem začala špinit. A dr. na ultrazvuku viděla jen prázdný váček. Chodila jsem k ni pak ještě 2 dny a na 3.den jsem už skončila v nemocnici na revizi se silným krvácením a bolestmi.
Pořád nevěřím tomu, že mám pozitivní test, mám strach. Od úterka do čtvrtka jsem malinko každý den špinila, pobolívalo mě břicho. Ale nechci myslet na to zlé. Doufám, že v úterý dostanu dobré zprávy.
Držím palce všem 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.11.19 14:06

Já jsem potratila v říjnu a teď další cyklus se zadařilo snad to bude v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.11.19 00:29

Ahojky, tak se k vám také přidávám, před týdnem se objevili // :srdce: v úterý jdu na kontrolu tak snad půjde vše dobře a ta naše dračice (9mes) bude mít sourozence :lol: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
18.11.19 06:49

@Nikgum gratulace!! To budeš mít pěkne za sebou ty děcka.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
18.11.19 13:13

Tak jsem si holky zažila zas šok…spinká sem dopoledne, ale absolvovala sem vyšetření a srdíčko bije a vše vypadá v pořádku :srdce: dostala sem podpůrný léky a 2tydny na kontrolu, tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.11.19 13:20

@Krikulka

Tak to je super, gratuluji :srdce: :srdce: jaký jsi týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
18.11.19 14:45

@Kristen123 8.tyden. respektive podle měření hranice 7.-8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.11.19 18:23

Tak a já to nejspíš zakrikla :,( odpoledne jsem se vrátila z pohotovosti, začala jsem hodně krvácet. Nicméně tam pry snad ještě je… Takže jsem doma a čekám co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
18.11.19 18:37

Teď koukam, že jsem to minule napsala jak blb…ne „spinká sem dopoledne“,ale spinila sem dopoledne to mělo být…!!! :roll: proto ten šok…ale snad tedy dobrý, už se ani nic neděje.

@Nikgum držím palce, nedá se nic dělat, jen doufat… Když tam ještě i po krvácení byl, tak je to dobré znamení!! A krvacis stále?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.11.19 18:47

@Krikulka zatím stále a pořád stejně. Drží mě to, že to není silnější, ale na druhou stranu, pořád to nepřestává… :,( ve středu mám být na kontrole, tedy pokud se to nezhorsi, to bych měla jet hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
18.11.19 19:27

Holky všem co máte nějaký problém držím palce ať Vám to dobře dopadne :hug: já jdu na kontrolu ve středu a bojim se, ale věřím že bude vše dobré.
Ještě se chci zeptat, jestli neznáte něco fakt účinného na suchou, svědivou a citlivou pokožku hlavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.11.19 07:39

Tak vás ženy opouštim že skupiny, je po všem, potratila jsem… :,(
Přeji vám klidné těhotenství a hlavně bez komplikací :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.11.19 12:15

@Nikgum to mě moc mrzí :( buď silna a snad se brzy zadaři.
Ja jdu na kontrolu v patek a čekám také blbé zpravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny