TP Červenec 2020

• Otevřená skupina

Kdo má termín porodu červenec 2020 tak určitě přijďte do skupinky ať se můžeme o radost podělit ❤️

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
8.11.19 08:08

Tak za tři dny mi vzrostlo hcg z 49,5 na 384, to je dost :D měli jste to některá taky podobně? Děkuji za info. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.11.19 08:16

@lenictu89 Já byla v úterý a mela sem 86 a ve čtvrtek sem měla 186… takže vlastně za jeden den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.11.19 08:47

Ahoj holky, tak se k Vám přidávám jsem skoro v 5 týdnu ☺️️ Bude někdo taky rodit 13.11.? Je tu někdo z Brna? :dance: Držím Vám všem pěsti ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.11.19 09:40
@eviiiii píše:
@lenictu89 Já byla v úterý a mela sem 86 a ve čtvrtek sem měla 186… takže vlastně za jeden den :)

to je pěkný :) mě odebírali v pondělí a pak ve čtvrtek, takže taky asi dva dny, na to že se to má zdvojnásobit a mě se to zhouplo asi 9× :-D píchla jsem si před otěhotněním ovitrelle tak je možné, že by to mohli být dvojčátka. Ještě k tomu jsem měla ducha už 10 DPO.. tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
8.11.19 13:22

Ahoj holky můžu se vtírnout k vám? ☺️ Dneska jsem v 5tt 🙂 u Dr jsem zatím nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.19 14:37

Ahpj holky mohu se taky pridat? :kytka:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.19 14:38

@Lai33 ahooj ja jsem taky z Brna :palec:.. Jinak dnes po kontrolu u dr a odpovidame 5+5 a dnes bylo videt :srdce: :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
8.11.19 14:40

@Slunicko112233 ahojky to bylo vidět tak brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.19 15:14

Taky se přidávám - před 5ti dny mi bylo podezřele zvláštně (jednoho špunta už mám - 2r4m) tak jsem si šla hned pro test a on pozitivní :) druhý den jsem šla hned k doktorce, ta mě objednala až na čtvrtek 14.11.,pro mě hrozná doba :D :) od té doby mi vubec nebylo „zvláštně“ asi nějaká intuice :D, dnes po prvé mě bolí prsa :D u prvního jsem zvracela a nejedla až skoro do 4.měsíce, snad se to nebude opakovat, byla jsem fakt nepoužitelná, nepamatuji si poslední ms, ale stopro víme datum početí :D takže mě vycházi dle kalkulačky zatím tp 18.7.2020 ( první syn je narozený 14.7.2017 :D ) uvidíme, co se dozvím ve čtvrtek, dnes jsem opakovala test a čárky silnější takže paráda :) :srdce: také jsem dnes byla v obchodě a musela jsem se hodně krotit abych už nenakupovala, jsem na tohle hrozná :D, ale jsem rádá, že jsou skupinky jako tato :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
8.11.19 15:39

@martina1407 ahojky mam to skoro stejné. Syn 28.11. 3roky a druhé pokud to dopadne bude 16.7. na manzela narozeniny. Ale ještě sem nikde nebyla jen zkouším testy a sílí. Co ti rekla dr? To te objednala brzy. Ja myslim, ze me objedna az na konec měsíce. Budu psát az v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
8.11.19 15:40

Digi test dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.19 15:44

Tak mě sestřička jen objednala, protože jsem nevěděla poslední ms a když jsem jí říkala, že přesně vím, kdy došlo k oplodnění, objednala mě na čtvrtek, že kdyby to náhodou bylo jindy, aby jsme stihli náběry do 10tt, prostě mi nevěřila, že vík kdy jsme otěhotněla :D a hlavně to musím začít řešit včas, protože beru warfarin a ten musím v těhotenství vysadit a brát injekčně clexan, obědnat se ke kardiologovi a tak dále a tak dále :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.19 15:45

@aaronka2 no mela jsem byt dnes 6 tt ale tak milimetr sem milimetr tam. No nevim kdy ji videt tusim ze prave nekdy kolem toho 6teho tydne.. no ja z toho mela hroznou radost ikdyz to teda byl jenom fakt takovy maly flicek :lol:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
8.11.19 15:51

@Slunicko112233 to je jasný, ze je to radost. :D no rikaj ze po 6tt je vidět srdíčko. Tam si mela štěstí.
@martina1407 jasny,jw dobře si vše pohlídat? A jam vis kdy to bylo přesně? Ikdyz ja dle ovu bolesti bych taky věděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.11.19 15:53

@aaronka2 tento test nemůžu ani vidět 😄 😄 😄 😄 dělala sem v utery a vyšlo mi 2-3..dělala sem ve středu a vyšlo mi 1-2…obrecela sem to hrozně…a doktorka mi včera řekla že nic neklesá ale naopak stoupá 😄 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny