TP Červenec 2020

• Otevřená skupina

Kdo má termín porodu červenec 2020 tak určitě přijďte do skupinky ať se můžeme o radost podělit ❤️

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
249
4.11.19 16:58

@Wifulka tak vydržet to musíš :D nic jiného nám nezbývá :D já se strašně moc těším ale zároveň mám i strach.. Snad bude vše v pořádku.. :srdce: a ty čekáš první miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
4.11.19 18:53

@Lennyss13 ano první miminko a snažili jsme se skoro rok :srdce: a poprvé čárka na testu :) ty už nějaké děti máš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.11.19 20:33

@Wifulka no psala jsem tu že nám miminko umřelo v 36 týdnu těhotenství.. O něho jsme se snažili 9 mesicu, ale tak nějak volně.. Teď jsme otěhotněli po 3 měsících od porodu.
A v kolikatym bys měla být týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
4.11.19 20:58

@Lennyss13 to me moc mrzi, jsem v hodne diskusích tak jsem to prehledla.. tak ted uz musi byt vse v poradku :srdce: :hug: ja bych mela ted byt na zacatku pateho tydne. Ted jsem to procitala- tak co budete delat s tou svatbou? :) nechate to na ten termin? :D my prave taky svatbu planujeme a chtela bych to stihnout jeste pred porodem :lol: ale nemame jeste nic naplanovane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.11.19 21:12

@Wifulka nee termín svatby zrušíme.. Ptala jsem se už v jedné diskusi a tam mi psali že to jsou i stresy a je toho hodně a to už budu 20.6.2020 tak v 37 týdnu to už by bylo tak tak a nechci stresem atak přijít zase o miminko.. Bez svatby žít dokážeme ale bez miminka ne… Takže svatbu asi nejspíš odlozime a užijeme si ji pak i s prdolkou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
4.11.19 21:42

@Lennyss13 to mě mrzí. Ja prvního syna taky rodila va 36tt, ale neštěstí byl úplně vporadku a po týdnu jsme sli dom. Dokonce mel 3320g a 52cm. Taky sme posouvali svatbu kuli mimcu. Ale nejak sem stres neměla. Teď sem teprve 3+2 a ještě sem nikam nevolala nemam ani po termínu ms. Kdyz to klapne budu volat v pondělí.
Foto testu 10az 13 dpo. Poslední 2jsou citlivost 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.11.19 22:14

@aaronka2 nevím jestli by byl stres nebo nebyl, ale nerada bych to postupovala po tom co se nám stalo.. si na naše ANO počkám.. :) miminko je pro nás teď to nejdůležitější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
5.11.19 01:22

@Lennyss13 to je jasné. Ja mela TP v prosinci, tak to v létě bylo ok. Si uděláte svatbu v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
5.11.19 05:08

@aaronka2 to radši ano nechceme nic riskovat. :srdce: opravdu vdávat se v 37 týdnu by asi nebylo moc ideální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
5.11.19 12:13

@Wifulka buď ráda že jde s tak pozdě mě objednala sestra na dnes trvala na tom i když jsem 4+5tt aby se vyloučilo mimodelozni a samozřejmě nešlo nic vidět jsem akorát zklamaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
5.11.19 13:20

Ty jo. Zitra mam termin ms a zacinam se bát, aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
5.11.19 14:17

@Lavendeeer a brali ti aspoň krev na hcg? Jestli se ti to potvrdilo aspoň takhle? :) já tomu rozumím proč berou tak pozdě, ale nejradši bych šla hned.. asi bych pak taky byla zklamaná kdyby nic nebylo vidět :D ale je to i tím že jsem měla // už 6 dní před ms, takže bylo dlouhé čekání jestli ms přijde nebo ne a teď ještě zase dva týdny.. příště vím, že testovat rozhodně až po ms ať si to čekání ještě neprodlužuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
5.11.19 14:24

@aaronka2 a jak vypadají tvoje testíky? Taky jsem měla strach v den očekávané ms.. ale to tě stejně nepřejde a budeš nervózní i dál, než ti to potvrdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
5.11.19 16:55

@Wifulka Test sem delala vcera 25citlivost. Dalsi budu delat zítra to nečekám ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
5.11.19 17:15

@aaronka2 krásné testy, to bude dobré, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů