Poradna duly
Jana Čurdová
@MiriamK Jo? a proč myslíš? každej mi říká že budu mít holku
je pravda že na začatku těhu jsem si byla jista že budu mít kluka…
jsem na to fakt zvědavá
![]()
@Liddka
myslím si to
možná ti to už řekne gynekolog toho 30. mělo by to být už pěkně vidět ![]()
@MiriamK To já taky doufám že mi to řekne jsem strašně zvedavá co to bude
už se nemůžu dočkat až mi to řekne tak to už budu ve 20 týdnu tak by mi to mohl říct. Ale taky prej záleží na dětátku jak je natočený při mí smůle bude otočený tak aby to nikdo nepoznal už to vidim
![]()
@Liddka
když jsem byla v prvním trimestru v centru prenatální diagnostiky, tak malá spinkala a byla otočená zádíčkama..paní doktorka byla absolutní profík..párkrát ultrazvukem přejela „zaťukala“ na bříško a malou si otočila
pak se ji malá zase přetočila, tak si ji zase otočila a tak to šlo asi 3×
pak se malá na to vyprdla, protože věděla že nevyhraje, tak pak už byla v klidu a dokonce mi i zamávala
to jsem myslela, že puknu štěstím
ale nebrečela jsem až v autě se to spustilo ![]()
@MiriamK To muselo být krásný doufám že budu mít taky tak krásný zážitek jako ty
To taky muselo být hezký jak se pořád otáčela co? Já bych se tomu asi musela smát ![]()
@Liddka
jojo usmívala jsem se celou dobu
určitě budeš mít taky takovej zážitek
aby mi řekla pohlaví jsem si ale musela říct..nevím, jestli si to většina maminek nechává jako překvápko ![]()
@MiriamK Já bych to nevydržela to nevědět co to je.Tak já jsem si vždycky myslela že každá maminka by chtěla vědět co to bude. Nevím no.. ![]()
@Liddka
já nevím no kupovt neutrální věci, to musí být strašně těžký..a mít mimíska v béžovém nebo žlutém ![]()
@MiriamK Já bych si to nakupování pak ani tolik neužila.
Když víš co to bude tak můžeš kupovat různé věci a neohlížet se jen na pár barev a ještě nějaký jsou fakt škaredý.
@Liddka
jj přesně..to si člověk ani neužije..
a už máš vybraného třeba něco z netu? ![]()
@MiriamK koukala jsem na holčičí a bylo toho spoustu krásný věci věčinou to byly z aukra platíš skoro jen poštovný to jde ne? ![]()
@Liddka
jj určitě..chci investovat peníze do věcí, které bude mít delší dobu..tzn. postýlka, kočárek apod. ![]()
a na kočárek už jsi koukala? ![]()
@MiriamK Koukala jsem líbí se mi jeden je k němu korba, vajíčko, taška stojí 4999 kč ale nemají kamenný obchod a z netu se bojím to objednávat některý recenze nebyly pěkný a jinak jsou strašně drahý…Sestřenka mi říkala že zná super bazar kde si pani majitelka bere JEN věci v hodně dobrém stavu bez žmolku aby nebyly špinavé a kočárky jen po jedné sezoně tak jsem přemýšlela že se kouknu tam. A ty už jsi koukala na kočárek? A kdy si ho chceš koupit? Já bud jak se mi bude nějakej líbit a nebo spíš ke konci těhu. ![]()
@Liddka
a jakej jsis vybrala? pošli odkaz podívám se na ten bazárek
z netu si to můžeš objednat a dojde ti to na dobírku, takže nic předem platit nebudeš
a bez udání důvodu ze zákona 14ti denní lhůta vrácení zboží..
já jsem si našla už kočárek, s jednou paní jsme to tady dlouho probíraly
našla jsem ho hodně levně, ale jako komunikace s majitelkou obchůdku, to je děs. Není schopná mi odpovědět na jednoduché dotazy, napsala mi 2 emaily a dneska nic. A zrovna jak na potvoru ho má nejlevnější ![]()
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
budu ho muset asi objednat z jiného a tam je o 2 tisíce dražší
kolik věcí za to může být ![]()
@Liddka
jinak bych ho chtěla koupit do konce roku..i postýlku…pak už bych to měla ráda z krku a řešila už jen doplňky..
jak to pořád řeším každej den tak už se mi o tom aji zdá
začíná mi z toho asi hrabat..přemýšlím, co ji obleču v dubnu, květnu, jestli ji nebude zima, jestli to poznám, jestli nebudu mít málo oblečení, jak to skombinuju, jestli budu mít všechno…no děs..ve snu vybírám oblečení, přemeřuju velikosti… ![]()