Poradna duly
Jana Čurdová
@MiriamK S tím uplně souhlasím z těch všech věcí strašně rychle vyrostou a je zbytečný kupovat dráhé mnoho jich. A co čekáš už to víš?
@Liddka
jj holčičku už to vím od 13tt..snad mi v prosinci neřeknou, že se spletli to by mě asi škráblo
no kdyžtak bych ti pak prodala věci, co už bych měla ![]()
@MiriamK Tak to já jsem zvědavá co budeme mít doufám že holčičku ale za kluka bych se taky nezlobila hlavně že by to bylo zdravé.
a jaké máte jména?
@Liddka
já jsem chtěla spíš kluka
ale nakonec jsem radši ![]()
jméno jsem věděla hned, jak jsem se dozvěděla, že jsem těhotná.. bude se jmenovat po babičce Ludmile ale zkráceně Milla ![]()
@Liddka ja sice opožděně
jsem ráda že jste oba v pořáku. Musíte odpočívat, určitě se to dá vydržet, hlavně že bude mimčo vpořádku. Drž se
@Nix Jo jo to si taky říkám hlavně aby bylo mimčo v pořádku. Jak se dneska máš? ![]()
@Liddka
a pro kluka už jméno máte?
Mám se dobře, děkuji za optání, už se těším na utz, který mám v pondělí ![]()
Jinak ale poslední dobou nemám vůbec chuť na jídlo
jak to máš ty? ![]()
@MiriamK Jo pro kluka máme Sebastián. Já jdu na utz příští pátek a už se taky moc těším
To já to mám s jídlem tak že ráno vstanu a kručí mi v břiše a mám hlad a to jsem nebyla zvyklá snídat
ale jinak co fakt nemůžu tak maso to nemůžu ani vidět a to než jsem otěhotněla to bylo jedno z mých nejoblíbenějších jídel
A už cítíš pohyby? ![]()
Ahoj holky
mám se dobře, celý dopoledne jsem udělala pořádek ve skříních. Jedna skříň plná věcí ze školy a spousty nepotřebných věcí a druhá povlečení. Tak jsem to probrala a najenou je jedna skříň úplně volná a připravená na věci pro mimčo
tak jsem spokojená s výsledkem ![]()
@Liddka
jj vždycky mě tak nakopne mrška malá
takže to pěkně zabolí nebo píchne ale jako fakt hodně ![]()
Jinak dneska si jedu pro balíček a do konce týdne mi dojde další, tak se strašně těším ![]()
@MiriamK To já je cítím zatím jen úplně malinko ale cítím. To věřím že se těšíš já se taky těším až budu nakupovat věcičky ![]()
@Nix To my ještě nějakou skřín pro mimčo musíme koupit máme oba s manželem tolik věcí a nechce se nám nic vyhazovat ![]()