TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
13.11.12 11:46

Já jsem z Kaplice z Jihočeskýho kraje.To je docela dálka k vám od nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
13.11.12 11:56

A maš nakoupený nějaký veči pro malý? :) Já ještě ne :roll: ale na konci měsíce bych se měla dozvědět co to bude tak bych začala potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
13.11.12 11:57

Jo jo to je, ja to znam jezdila jsem tři roky do Tabora do školy, to už neni takovej rozdil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
13.11.12 12:00

Ještě nic nemam, zatim mi to přijde brzo. Mam jen jednu čepičku co jsme dostali od manželovo tety. Koukam po kočárkách a postýlkách ale něco vybrat bude těžký :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
13.11.12 12:09

To máš pravdu já už po nich taky koukám a bude to hodně těžký. Aby byl bytelnej, ne moc těžkej, já chci větší protože do těch malejch se vejdou jen zezačátku… a co tchýně a tchán a tvoji rodiče těší se na to malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
13.11.12 12:24

Taky koukáme po kočárcích co jsou trochu větší, něco už máme předvybrany, jen se jet někam podívat jak vypadají ve skutečnosti. Na mimčo se těší oboje rodiče. Pro naše to už bude třetí vnouče, ale stejně se těší. Pro tchyňovi to bude první tak to bude asi mazec :) jako v dobrém. Jak je to u vás? Mužu se zeptat kolik ti je, jestli to nevadí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
13.11.12 13:44

U našich to bude druhé vnouče a u mého manžela rodičů to bude také první vnouče a to bude taky mazec :mrgreen: všichni se moc těší a my taky už se nemůžeme dočkat :dance: Jelikož je to naše první tak se bojíme aby se něco nestalo a aby bylo všechno v pořádku v prosinci jdu na velký ultrazvuk už se na něj těším :) jinak mi je 21 :) budu mladá maminka ale s manželem už jsme miminko plánovali a povedlo se nám to cca do 2 měsícu :) a kolik je tobě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
14.11.12 10:48

To je hezký, že budeš mladá maminka :) ja jsem trošku starší, je mi 28 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
14.11.12 10:54

Taky pěknej věk mému manželovi je 27 :) tak dneska mě opět nějak bolelo bříško…Něvím vůbec z čeho. Ach jo.Jak se dneska máš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
14.11.12 12:33

Můj manžel je mladší než ja, jen o kousek :D je mu 26. Dneska mam volnější den, uvařila sem oběd, pak poklidim v kuchyni a odpolko půjdem na malou prochajdu, krasně tu svítí sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.11.12 17:48

Ahoj děvčata, tak jak užíváte těhu?
já dneska strávila 2,5h v čekárně při testování na těhu cukrovku a odpoledne jsem celý prospala :-)
jinak my už kočárek máme vybranej a i zamluvenej a v únoru si ho vyzvedneme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
14.11.12 18:01

Ja jdu k Dr zítra, ale jen na krev a prohlidku. Mužu se zepat jaky kočarek máte vybraný?
Zítra se jedem na kočárky podívat, tak jsem zvědava jak ty kočrky co se nám líbí na netu budou vypadat v reálu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.11.12 18:46

@Nix taky jsme měli jich hodně na netu vybraných, navíc všude jsme viděli, jak každej má xlander a i se nám líbil, ale naštěstí ten prodávající byl i servisní technik, takže věděl co se na kočárkách nejvíc rozbijí, tak jsme řekli xlander nikdy. A nejvíc nám padl do oka easywalker quatro, i jsme si ho vyzkoušeli. Poněvadž hodně cestuju, tak potřebuji, aby šel jednoduše složit a né, abych s ním bojovala a to splňuje parádně a hlavně je i do terenu a aby měl nafukovací gumy, né žádný plasťáky na to bacha.Tak jsem zvědavá co vybere vy, dej vědět :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
14.11.12 18:59

@xk.kx taky jsem koukala na Easywalker sky - je to trojkolka, ma ho kamaraka, takže jsme ho i vyzkoušeli ale manžel škrtal nohou o kolečko asi jsou trochu blíž u sebe. X lander má segra tři roky a už na druhé dítě a ani jednou s tim nic neměla, asi je to kus od kusu. U nas jich moc nejezdí, zato s Jane slalom se roztrhl pytel. Mě se libi red castle :hug: tak uvidíme co nakonec vyberem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.11.12 19:09

@Nix jj ten je taky pěknej, na ten jsme taky koukali, ale já nechtěla trojkolku, nějak tomu nevěřím :nevim: .Jo tak to má ségra štěstí, tady hodně prý reklamujou takovej ten kloub, když chceš zvedat/snižovat rukojeť, jak je plastová, tak je prý naprd.Ale celkem nám teda řekl hodnocení nic moc, ale jak říkáš je to kus od kusu a třeba před 3 rokama vyráběli i kvalitu, než teď ty jejich novinky.To jak u plen. dneska jsem četla recenzi na různý od pampers a vždycky 50% maminek jsou spokojený 50% ne, takže jsem řekla, že nezbývá nic jiného, než je vyzkoušet a udělat si svůj názor :lol: .Jane slalom ty jo, tak to ani nevim zda jsem ho viděla tady u nás, ta brzda je tam fakt výborná :mrgreen: .Tak ten red castle ani neznám, ale jak jsem si ho teď našla, tak mi hodně připomíná ten EW quatro, takže ten se mi taky líbí ;) :). to víš, že jo vyzkoušíte a zjistíte, kterej vám bude nejvíc vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí