Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka píše:
@IvkaH a kolikáté čekáš miminko?
Třetí
.
Měli jsme v plánu mít jen dvě dcery co máme (4r a 14měs.), ale nějak se nám splašila jedna spermie
a teď jsem v 15tt a podle sceneringu ve 13tt pan genetik myslí, že bude kluk
.
@IvkaH To já jsem zvedavá co budeme mít
Tak to by se vám ten kluk hodil co? když už máte dvě princezny ![]()
Zadařilo se nam po roce takže jsme šťastny a budem radi za kluka i holku
možna si vic přejeme s manželem holčičku. Sestra ma totiž dva kluky, tak ať mame v rodině změnu. Co by si chtěla ty?
@Nix Já bych chtěla holčičku a přítel taky i když u nás v rodině jsou většinou jen holky
Tak to je fajn že se vám to podařilo
To nám se to podařilo asi po dvou měsících co jsme se rozhodli že by jsme už taky chtěli miminko ![]()
@Liddka
To se vam zadařilo celkem brzo
to je dobře. Nam pomohla dovča, ze ktre jsme se vratili ve třech ![]()
@Liddka píše:
@IvkaH To já jsem zvedavá co budeme mítTak to by se vám ten kluk hodil co? když už máte dvě princezny
No kluk do party by se hodil
pan doktor na genetice říkal, že by jsme si kluka zasloužili
.
Ale zas když nad tím přemýšlím, tak pro holčičku máme doma už vše, vím jak na holky, s klukama to neumím, ti jsou prý i víc umínění
. Holky už vím jak zpracovat
.
Kontrolní genetiku mám 18.12. tak jsem zvědavá jestli se potvrdí co doktor viděl, u mladší dcery se trefil hned v tom 13tt a každý další UTZ to jen potvrdil, sama jsem zvědavá
.
@IvkaH To pro mě je to první a všude sháním informace… Bojím se že mi něco bude chybět… ![]()
@Nix tak to je supr i muj pan doktor říká když někdo strašně moc chce otěhotnět a nedaří se jim tak jim řekne at jedou na dovolenou uplně vypnou at si jí užijou at nad tím pořád nepřemýšlejí a ono se to většinou podaří ![]()
@alien21 ty jo, tak to by jste měli krásně všichni 3 stejně narozky, jen chudák manžel musí slavit sám co
? No Bude se jmenovat po přítelovi, takže Peťánek
co vy, jména vybraný
?
@Liddka nevolnosti nemám vůbec žádné, mě kdyby se neopozdila ms, tak ani nevim, že jsem těhu, takže těhu mám úplně parádní a co ty??
Líbí se mi Alex ale rodina by mu říkala Sašo
to se mi nelíbí, takže Max v případě kluka a pokud holka tak asi Klaudie.
@xk.kx To já bych to taky nepoznala kdyby se mi neopozdila ms.Bylo jen občas špatně a zvracela jsem asi 5× jinak všechno v pohodě a ještě jsem dost často unavená. Včera jsem musela opět ležet měla jsem trochu zvýšenou teplotu takže mi přítel nakázal ležet a jezení vítamínků ![]()
Dobré ráno holky jak se dneska máte? A co vaše miminka v bříšku nezlobí vás? ![]()
@Liddka píše:
Dobré ráno holky jak se dneska máte? A co vaše miminka v bříšku nezlobí vás?
Moje nezlobí, ale párkrát denně už cítím pohyby motýlka
![]()
@IvkaH to já taky cítím motýlky a dneska jsem si jí/jeho nahmatala rukou bylo to super
už se teším až to budu cítit víc ![]()