TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
9.11.12 16:46

@IvkaH a kolikáté čekáš miminko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.11.12 16:52
@Liddka píše:
@IvkaH a kolikáté čekáš miminko? :)

Třetí :oops: :mrgreen:.
Měli jsme v plánu mít jen dvě dcery co máme (4r a 14měs.), ale nějak se nám splašila jedna spermie :pankac: a teď jsem v 15tt a podle sceneringu ve 13tt pan genetik myslí, že bude kluk :dance: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.11.12 16:58

@IvkaH To já jsem zvedavá co budeme mít :) Tak to by se vám ten kluk hodil co? když už máte dvě princezny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
9.11.12 17:03

Zadařilo se nam po roce takže jsme šťastny a budem radi za kluka i holku :P možna si vic přejeme s manželem holčičku. Sestra ma totiž dva kluky, tak ať mame v rodině změnu. Co by si chtěla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.11.12 17:09

@Nix Já bych chtěla holčičku a přítel taky i když u nás v rodině jsou většinou jen holky :) Tak to je fajn že se vám to podařilo :) To nám se to podařilo asi po dvou měsících co jsme se rozhodli že by jsme už taky chtěli miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
9.11.12 17:13

@Liddka
To se vam zadařilo celkem brzo :D to je dobře. Nam pomohla dovča, ze ktre jsme se vratili ve třech :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.11.12 17:13
@Liddka píše:
@IvkaH To já jsem zvedavá co budeme mít :) Tak to by se vám ten kluk hodil co? když už máte dvě princezny :)

No kluk do party by se hodil :lol: pan doktor na genetice říkal, že by jsme si kluka zasloužili :mrgreen:.
Ale zas když nad tím přemýšlím, tak pro holčičku máme doma už vše, vím jak na holky, s klukama to neumím, ti jsou prý i víc umínění 8). Holky už vím jak zpracovat :dance:.
Kontrolní genetiku mám 18.12. tak jsem zvědavá jestli se potvrdí co doktor viděl, u mladší dcery se trefil hned v tom 13tt a každý další UTZ to jen potvrdil, sama jsem zvědavá :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.11.12 17:20

@IvkaH To pro mě je to první a všude sháním informace… Bojím se že mi něco bude chybět… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.11.12 17:23

@Nix tak to je supr i muj pan doktor říká když někdo strašně moc chce otěhotnět a nedaří se jim tak jim řekne at jedou na dovolenou uplně vypnou at si jí užijou at nad tím pořád nepřemýšlejí a ono se to většinou podaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.11.12 18:47

@alien21 ty jo, tak to by jste měli krásně všichni 3 stejně narozky, jen chudák manžel musí slavit sám co :-)? No Bude se jmenovat po přítelovi, takže Peťánek ;) co vy, jména vybraný :-)?
@Liddka nevolnosti nemám vůbec žádné, mě kdyby se neopozdila ms, tak ani nevim, že jsem těhu, takže těhu mám úplně parádní a co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.11.12 18:53

Líbí se mi Alex ale rodina by mu říkala Sašo :zed: to se mi nelíbí, takže Max v případě kluka a pokud holka tak asi Klaudie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.11.12 18:56

@xk.kx To já bych to taky nepoznala kdyby se mi neopozdila ms.Bylo jen občas špatně a zvracela jsem asi 5× jinak všechno v pohodě a ještě jsem dost často unavená. Včera jsem musela opět ležet měla jsem trochu zvýšenou teplotu takže mi přítel nakázal ležet a jezení vítamínků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
10.11.12 09:44

Dobré ráno holky jak se dneska máte? A co vaše miminka v bříšku nezlobí vás? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.11.12 11:14
@Liddka píše:
Dobré ráno holky jak se dneska máte? A co vaše miminka v bříšku nezlobí vás? :)

Moje nezlobí, ale párkrát denně už cítím pohyby motýlka :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
10.11.12 11:30

@IvkaH to já taky cítím motýlky a dneska jsem si jí/jeho nahmatala rukou bylo to super :mrgreen: už se teším až to budu cítit víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí