Poradna duly
Jana Čurdová
@Nix ten je moc pěkný taky se mi ty tříkolky líbí ![]()
já rozmýšlím nad ABC Design 3Tec nebo Viper 4S ![]()
@MiriamK Ja radši něco s většíma kolečkama, u nás cesty nic moc a kyž půjdu procházkou k našim po staré cestě tak ať to moc nedrncá. Některé kočárky mají celkem velká kolečka vzadu, ale ty přední jsou milinky jak na golfkách.
@MiriamK Koukala jsem že bydlíš v Brně, tam máte asi větší výběr. Tady co jsou poblíž obchody tak mají na netu spoustu kočárků, ale v reálua prodejně tak půlku a to jen ty „nejprodávanější“
nejlíp od jednoho tak pět barev
@Nix já jsem v obchodě ještě nebyla a nevím jestli se tam dostanu
všechno hledám přes net a začala jsem spíš až teď o víkend.. ![]()
mám zatím 3 bodyčka, to jsem ale máma co
a dneska jsem si objednala aspoň 10 věcí..tepláčky, bodyčka, dupačky, čepičky, ponožky..
ale ten kočárek asi objednám z netu, vím jak vypadá a taky jak se s ním jezdí..jen se rozhodnout jestli 3 kola nebo 4 ![]()
@MiriamK Ja ty malinky věci moc kupovat nebudu, jen pár věcí na cestu z porodnice a pár kousků. Sestra má měsíční mimčo a ty malý věcičky už neoblíkne tak mi to dá. Z tohodle hned děti vyrostou
zatím nevím co čekáme tak nevím co kupovat, teda nebudu kupovat jen modrý nebo růžový, ale nějakej kousek jo.
Já vím jaký je ten Jané ale ten red castle bohužel ne tak snad brzy potkám tu paní a budu ho moct okouknout ![]()
@Nix to se máš s těma věcma
já možná někde vyštrachám památeční světřík ještě po mně jinak nic ![]()
a v kolikátém jsi? já vím pohlaví od 13tt ![]()
@MiriamK Dnes jsem dle utz 17+2 jestli správně počítám
na další kontrolu jdu 13. prosince ve 20 týdnu tak snad mi to řekne, ale když ne tak bude překvápko
@Nix já jsem byla v Centru prenatální diagnostiky, mají tam asi lepší vybavení nebo tolik maminek, že pohlaví poznají během vteřiny
já jdu 3. 12. už se moc těším
asi si nechám nahrát záznam na dvd ![]()
A co si myslíš, že to bude? Já jsem chtěla kluka, jedla jsem spíš slané, na sladké jsem vůbec neměla chuť, ale nějak vnitře jsem cítila, že to bude holčička
Taky první jméno, co mě napadlo bylo holčičí ![]()
@MiriamK Ja nemam žádné vnitřní tušeni
nepozoruju na sobě žádný chutě, ani na slaný ani na sladký. Taky jsme měli vybraný holčičí jméno vybraný hned, na klučičím se nějak nemužem shodout ![]()
@MiriamK Pro holčičku Markétka a kluka Lukášek, manželovi se líbí Adámek, ale když řekl že mu bude říkat Áda tak to ani náhodou ![]()
@Nix ahojky tak tebe nebaví vařít? Mě docela jo až na ten dnešní oběd smaženou brokolici nebaví mě ji obalovat ![]()
@MiriamK Ahojky vítám tě mezi náma. Jak si užíváš těhotenství? Je to tvé první a nebo už nějakého prcka máš? ![]()