Poradna duly
Jana Čurdová
@xk.kx segra ma ten x run, pravě trojkolku a jezdi se mi s tím dobře asi tím že jsem na to zvyklá. Proto asi koukám po trojkolkách
tech kočárků je hrozně moc
@Nix nj tak to já právě s trojkolkou nikdy nejezdila, tak jsem po nich ani nekoukala
.jj to mi povídej, vzhledově by se mi líbil každej druhej, ale tou praktičností je to pak horší, ještě se nám líbil Hartan.
A už kupuješ výbavičku??
@xk.kx Zatim ještě nic nekupuju. Ani sem ještě nezkoumala co bude potřeba, přijde mi že mám ještě dost času. Ty už si začala???
@Nix my už máme vše krom kosmetiky, já si totiž řekla, že odmítám o Vánocích chodit po krámech, kde bude milion lidí a hlavně po nich jezdit, když bude sněhu habakuk
.A hlavně pokud zvýšej od ledna mistři DPH, tak to bude radost, taky nakupovat, takže já po screeningu začla a po velkým UTZ ve 20tt to dokončila
. ty máš ten TP 29.4??? nebo si tě pletu?
@xk.kx nepleteš, TP mám 29.4. Jsem teprve 16+5 dle UTZ. Zítra pojedem na nakupy, tak třeba něco koupíme. Něco dostanem pod stomeček od rodičů, protože se užptali jestli můžou něco nakoupit. Něco taky podědím, segra má měsíční mimčo. Už hlasila že má pro mě ty nejmenší plínky ![]()
@Liddka ahoj, včera jsme byli s manželem nakupovat a kouknout po kočárcích. Moc jsme toho nekoupili
ale aspoň jsme se koukli kde co mají a nebo nemají
A co jste koupili? Asi už fakt budu taky muset začít něco nakupovat
ale už mám zamluvenou postýlku a kolíbku ![]()
@Liddka no právě že jsme nic nekoupili
ještě se chcem kouknout do hradce do jednoho kramu a třeba něco koupime a dame si to pod stromeček. já si koupila jedno tričko amanžel i koupil vánoční dárek, ale ten je schovanej ![]()
@Nix aha tak to potom jo ale tak aspon jste si něco obhlídly ne?
To já vůbec nevím co mám koupit svýmu manželovi…Už fakt nevím
Ják přemýšlím tak na nic nemůžu přijít. A když jsem se ho zeptala co by chtěl tak mi řekl že neví ![]()
@Liddka jo obhlídli a udělali jsme si představu, ješte mi to přijde brzo na velké nákupy.
To jsou všichni chlapi stejní
ten můj taky říká že neví a nic nechce. Ja mu chci koupit „tenisky“ chodí na box a do posilovny takže nějaky sportovní lehčí boty potřebuje. Pak nějakou hru
vloni dostal Ubongo a Perplexus a byl nadšenej ![]()
@Nix To ten muj minulej rok dostal Playstation 3 protože si ho strašně přál
tak jsem přemýšlela že bych mu nakoupila nějaký hry…
Já si právě taky myslím že je brzo na velké nákupy a taky se blíží vánoce a příbuzní budou určitě kupovat dárečky pro to malé i když ještě není narozené
my máme oba hodně příbuzných takže to bude masakr
![]()
@Liddka Taky něco dostanem k vanocom
manžel hraje hry na tabletu, ale at radši jezdí boxovat
nejsem moc zastance pc her.
@Nix To já taky nejsem zastánce pc her a nebo hraní na Playstationu hraje většinou jen když nejsem doma a nebo když už spím. A poslední dobou chodím spat brzo jsem pořád strašně unavená. A to jsem četla že to je jen v prvním trimestru. Už jsem ve druhém a jsem pořád strašně unavená. Dneska jdeme do kina a lístky máme od 20:00 tak snad tam neusnu
Co dneska vaříš dobrého? ![]()
@Nix jo a taky jsem chtěla začít boxovat ale pak jsemn zjistila že jsem těhotná takže nic ![]()