TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nix
1720
14.11.12 19:18

@xk.kx segra ma ten x run, pravě trojkolku a jezdi se mi s tím dobře asi tím že jsem na to zvyklá. Proto asi koukám po trojkolkách :) tech kočárků je hrozně moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.11.12 19:25

@Nix nj tak to já právě s trojkolkou nikdy nejezdila, tak jsem po nich ani nekoukala :-D.jj to mi povídej, vzhledově by se mi líbil každej druhej, ale tou praktičností je to pak horší, ještě se nám líbil Hartan.
A už kupuješ výbavičku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
14.11.12 19:32

@xk.kx Zatim ještě nic nekupuju. Ani sem ještě nezkoumala co bude potřeba, přijde mi že mám ještě dost času. Ty už si začala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.11.12 19:52

@Nix my už máme vše krom kosmetiky, já si totiž řekla, že odmítám o Vánocích chodit po krámech, kde bude milion lidí a hlavně po nich jezdit, když bude sněhu habakuk :lol:.A hlavně pokud zvýšej od ledna mistři DPH, tak to bude radost, taky nakupovat, takže já po screeningu začla a po velkým UTZ ve 20tt to dokončila :lol:. ty máš ten TP 29.4??? nebo si tě pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
14.11.12 20:09

@xk.kx nepleteš, TP mám 29.4. Jsem teprve 16+5 dle UTZ. Zítra pojedem na nakupy, tak třeba něco koupíme. Něco dostanem pod stomeček od rodičů, protože se užptali jestli můžou něco nakoupit. Něco taky podědím, segra má měsíční mimčo. Už hlasila že má pro mě ty nejmenší plínky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.11.12 11:17

Ahojky holky jak se dneska máte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
16.11.12 15:54

@Liddka ahoj, včera jsme byli s manželem nakupovat a kouknout po kočárcích. Moc jsme toho nekoupili :) ale aspoň jsme se koukli kde co mají a nebo nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
16.11.12 18:10

A co jste koupili? Asi už fakt budu taky muset začít něco nakupovat :) ale už mám zamluvenou postýlku a kolíbku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
16.11.12 18:19

@Liddka no právě že jsme nic nekoupili :lol: ještě se chcem kouknout do hradce do jednoho kramu a třeba něco koupime a dame si to pod stromeček. já si koupila jedno tričko amanžel i koupil vánoční dárek, ale ten je schovanej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
17.11.12 09:00

@Nix aha tak to potom jo ale tak aspon jste si něco obhlídly ne? :) To já vůbec nevím co mám koupit svýmu manželovi…Už fakt nevím :think: Ják přemýšlím tak na nic nemůžu přijít. A když jsem se ho zeptala co by chtěl tak mi řekl že neví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
17.11.12 09:36

@Liddka jo obhlídli a udělali jsme si představu, ješte mi to přijde brzo na velké nákupy.
To jsou všichni chlapi stejní :) ten můj taky říká že neví a nic nechce. Ja mu chci koupit „tenisky“ chodí na box a do posilovny takže nějaky sportovní lehčí boty potřebuje. Pak nějakou hru :D vloni dostal Ubongo a Perplexus a byl nadšenej :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
17.11.12 09:52

@Nix To ten muj minulej rok dostal Playstation 3 protože si ho strašně přál :lol: tak jsem přemýšlela že bych mu nakoupila nějaký hry… :think: Já si právě taky myslím že je brzo na velké nákupy a taky se blíží vánoce a příbuzní budou určitě kupovat dárečky pro to malé i když ještě není narozené :mrgreen: my máme oba hodně příbuzných takže to bude masakr :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
17.11.12 09:58

@Liddka Taky něco dostanem k vanocom :) manžel hraje hry na tabletu, ale at radši jezdí boxovat :) nejsem moc zastance pc her.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
17.11.12 10:06

@Nix To já taky nejsem zastánce pc her a nebo hraní na Playstationu hraje většinou jen když nejsem doma a nebo když už spím. A poslední dobou chodím spat brzo jsem pořád strašně unavená. A to jsem četla že to je jen v prvním trimestru. Už jsem ve druhém a jsem pořád strašně unavená. Dneska jdeme do kina a lístky máme od 20:00 tak snad tam neusnu :mrgreen: Co dneska vaříš dobrého? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
17.11.12 10:08

@Nix jo a taky jsem chtěla začít boxovat ale pak jsemn zjistila že jsem těhotná takže nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí