Poradna duly
Jana Čurdová
@MiriamK Nejspíš po navštěvě doktora až mi řekne co to bude jsem strašně zvedavá co to bude jsem hrozně nedočkavá
Manžel to prvně vědět nechtěl tak jsem mu řekla že já to chci vědět a že jemu to teda neřeknu když to chce mít jako překvápko a nakonec řekl že by to nevydržel než by se to narodilo tak to chce vědět taky
Koukala jsem na Aukro tam jsou kolikrát tak krásný věci ani tak drahý sice některý jsou použitý ale ještě jsem tam nic nekupovala. Nemáš s tím nějaké zkušenosti? ![]()
@Liddka V dětském pokoji, který se ještě musí předělat, máme staré skříně každý ze svých pokojíčku z dob kdy jsme bydleli u rodičů. Všechny naše věci máme ve veliký skříni v ložnici, v tědleh skříních čisté praovní věci když přijede taťka, sešity.. Až bude pokojíček opravenej tak pořídíme skříně nové, ať to není jak když pejsek a kočička dělali dort ![]()
@Liddka
Nn nemám. Ja jsem nakoupila tady na bazarku.
Uz jsem se byla pro věci a jsou krásný ![]()
@MiriamK nemůžeš tady nějaký ukázat?
abych měla inspiraci
a jak ti roste bříško? ![]()
@Liddka
Jj nafotim a dam to sem, jak budu doma ![]()
Moc neroste na to, ze jsem za týden v 5 měsíci ![]()
@MiriamK až budu mít nějaký nakoupený tak je taky vyfotím a dám je sem
To mě bříško roste příští týden budu ve 20 týdnu…Býváš ještě unavená? Všude píšou že v těhotenství jsi unavená jen v 1 trimestru ale já to mám pořád… ![]()
Jsem myslela porovnat ty briska ![]()
Jsem unavena porad všechno me stonasobne zmaha ![]()
@MiriamK Na ultrazvuk jdu příští pátek 30.11. Už se tam moc těším až to naše dětátko uvidím
Ty věcičky jsou krásný a to jsou nový? Vypadaj fakt krásně. ![]()
@Liddka
ty dvě bodyčka jsou nová..ten kompletek je používaný, ale vůbec bych to do něj neřekla
do konce týdne mi má přijít cca 30 věcí, tak pak jsem přidám nějaký parádní kousky ![]()
se máš
já jdu do poradny v pondělí a na utz až 3.12.
necháš si prcka nahrát?
@MiriamK jo ty myslíš na velkej utz to ještě nevím toho 30.11. jdu do poradny
přemýšlela jsem že bych si mimi nechala nahrát co ty?
@MiriamK jo ty myslíš na velkej utz to ještě nevím toho 30.11. jdu do poradny
přemýšlela jsem že bych si mimi nechala nahrát co ty?