Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka Vaření mě baví
ale nebaví mě to vymýšlení co vařit abyto nebylo pořád to samé
@Liddka Nejsem vybíravá
mám ráda skoro všechno. Co fakt nesním je rajská polívka a rýžový nákyp ![]()
@Nix To já co nesním jsou luštěniny a houby jen když si na to jídlo vzpomenu tak je mi špatně…Ale nejvíc miluju těstoviny mnamy mnamy mnam ![]()
@Liddka
Ahoj děkuji
moje první mimi a zatím jsem neměla moc čas si to užívat, moc práce škola atd.
tak snad teď
už si sháním pomalu věci
a co ty? už máš něco nakoupené? ![]()
@MiriamK Ještě ne ani ještě nevím co to bude mám prohlídku až příští týden. Ale musím dnes k doktorovi začalo mi tvrdnout bříško tak snad to bude všechno v pořádku…Moje je to taky první mimi a moc se na něj těšíme ![]()
Ahoj holky musím k doktorovi začalo mi tvrdnout bříško tak doufám že to bude v pořádku…
Holky tak je zatim všechno v pořádku
doktor mi předepsal magnesium ale nejhorší na tom je že nemůžu nic dělat a musím ležet…
Ale tak hlavní je že mimi je v pořádku. Jsem moc ráda a děkuju že jste na mě mysleli jste moc hodný ![]()
@MiriamK To se neboj odpočíváme
mám to nakázaný i od manžela
A co už maš nakoupené? A kdy máš termín? ![]()
@Liddka
18.4.
zatím jen objednané, budu je mít doma tento týden. A zatím stále vybírám
Co ty? ![]()
@MiriamK Já mám první termín 22.4.a druhý mám 25.4. a 26.4 mám narozeniny takže budu mít krásnej dáreček
Jinak věci zatim nemám ale už jsem koukala a předběžně už vím. Mám už zamluvenou postýlku tak aspon něco
a odkud sis je nechala poslat ty věci?
@Liddka
pár věcí jsem si koupila v obchodě..zítra si jedu pro dvě bodyčka a soupravičku k jedné paní tady z webu
a pak ještě za jednou paní u ní mám dupačky, polodupačky, čepičky, ponožky, bodyčka..něco je nové něco je po jejich dcerkách
a ještě objednávám od jedné paní z Břeclavi ![]()
rozhodla jsem se spíše investovat více peněz do kočárku a postýlky - do věcí které budu mít i roky, než oblečení, které bude mít malá měsíc dva a pak je strčím někam do pytle ![]()