Poradna duly
Jana Čurdová
@IvkaH a o tom jméně máš pravdu jméno Alex je pěkné ale kdyby mu měli říkat Sašo
tak to by se mi taky nelíbilo.
Ahoj devcata
. Dneska to snad vypada na hezke pocasi, copak mate v planu? Prcek se od rana pekne projevuje, asi abych na nej nezapomnela ![]()
@xk.kx píše:
Ahoj devcata. Dneska to snad vypada na hezke pocasi, copak mate v planu? Prcek se od rana pekne projevuje, asi abych na nej nezapomnela
u nás fouká, za oknem je hezky ale venku hnus
byla jsem ráno z mladší v obchodě pro květák, kousek šla sama, ale tak foukalo, že jsem ji raději strčila do kočáru a utíkaly jsme dom
Teď po obědě zahájím odpočinek
pak chci upéct bábovku a vyžehlit, pak jen děti a relax
asi budeme hrát pexeso se starší ![]()
Ahoj holky
ja zatim žadny pohyby necítím, ale snad se mimču u mě líbí a je spokojeny.
@Nix ahojky ty pohyby nemusíš cítit hned ale až po nějaký době. Neboj to malé o sobě dá vědět ![]()
@xk.kx Ahojky to u mě se od rána taky pěkně projevuje a je to super už se těším až ucítím víc ty poohyby i když mi mamka říkala že to občas bolí že tě třeba kopne do žeber atd…Ale já jsem toho názoru at sikopne i když to bude bolet hlavní je že budu vědět že je v pořádku ![]()
TAak co jste dneska dobrého baštili? Já jsem si pochutnala na kachýnce
do dneška jsem maso ani nemohla cítit ale dneska mi fakt šmakovalo ![]()
Ahoj holky, tak jak se vam vede? Chodite do práce nebo jste doma?
@Nix ahojky mě včera bylo docela špatně večer mě bolelo bříško uklízeli jsme po malování byl to docela masakr…Já jsem doma už asi od 7 týdne a co ty jak se vede a jsi doma nebo chodíš do práce?
Ja jsem taky doma asi od 6 tydne, takze vymyšlím čim se zabavim. Včera jsem taky uklizela po malovani ( naštěstí jen schodiště do sklepa) a žehlila, vytirala… aspoň ten den utekl ![]()
@to já taky pořád vymýšlím co dělat někdy je to doma opruz.Co dneska vaříš k obědu?
Těstoviny s žampionama a špenatem
jen takové rychle jidlo, jsem sama doma, manžel je v praci cely den.
To já dělám pizzu mnam
Jo jo ten muj je taky v práci dlouho někdy až do 5 někdy do 2 maj ted docela dost důležitou práci…Někdy je to fakt strašný být doma sama ale co se dá dělat. A odkud jsi?
Muj manžel chodi na 12, takže přijede až v 7 večer, ale pak jde až v patek. Jeden tyden jde dva dny a další týden pět dní. Lepší než kdyby chodil celý týden na odpoledni, noční, raní. Jsem kousek od vysokeho myta. A od kud si ty?