Poradna duly
Jana Čurdová
@IvkaH
a jak si spokojená s těma plenkama? já jsem tady četla recence a je to tak půl na půl
@MiriamK píše:
@IvkaH
a jak si spokojená s těma plenkama? já jsem tady četla recence a je to tak půl na půl
za mě 100× lepší jak pampers, u starší jsem kupovala jen pampers a huggies ale dost často se pročůrávaly, několikrát do roka jsem musela střídat, že se po nich osypala, no a u Patričky jedu jen na tesco, dm nebo kaufland a to bezva, malá spává od mala celou noc bez budění a nikdy se nepročurala.
Ale záleží právě na každém dítěti, každému může vyhovovat na pokožku jiná plena, proto si myslím, že není dobré dělat předem velké zásoby až pak třeba po porodu se víc v akcích zásobit
@MiriamK No zatím nijak, sice to mám u sestry nachystaný na odvežení, ale dneska byl zamtek takže jsem to zapoměla vzít. Místo na to už mám udělaný
tak snad příště.
Musela jsem už začít dělat adventní věnce, abych je všechny stihla a zítra už jeden musím zavést babičce. Příští týden už máme advent ![]()
@MiriamK píše:
@IvkaH
jj je potřeba to vyzkoušet
malá už teď pravidelně od 13,5měs. nočníkuje, to je taková pohoda, když toho plno pochytáme do nočníku a po kadění nemá pos… zadek ![]()
@Nix
tak já jsem asi divná
já bych už nejradši doma měla všechno a už na to nemyslela ![]()
@IvkaH
teď si mě rozesmála
s jedněma plýnkama skončíš a příští rok zase začneš ![]()
@MiriamK píše:šak to je účel musíme máknout a odplenkovat na jaro, že nechci kupovat dvojitou nálož plen a ještě musí natrénovat chození bez kočáru
@IvkaH
teď si mě rozesmálas jedněma plýnkama skončíš a příští rok zase začneš
@MiriamK Nechci to nijak uspěchat, přeci jen mě čeká utz ve 20 tydnu, pořád se tak trochu bojím. Pak už začnu