Poradna duly
Jana Čurdová
@MiriamK píše:
@IvkaH
a 3 děti už stačí nebo bude ještě 4?
nebude čtvrté, chci jít hned po porodu na zákrok, abych už nemohla mít přirozeně další děti, další nehoda už se nesmí stát ![]()
@MiriamK píše:
@IvkaH
až tak razantní zákrokantikoncepce ne?
ne antikoncepci už nikdy do pusy nedám, je to strašné svinstvo a za to mi nestojí, moje máma měla ve 34letech mrtvici, byla v lázních Chuchelná tam byly holky strašně mladé, některé ještě určitě náctileté děcka, které jedly antikoncepci a dostaly s toho mrtvici, přišly o nohy, některé na vozíčkách, jiné o holích, v každém případě všechny, které to postihlo měly zničený zbytek života
a všechny měly jednu příčinu hormonální antikoncepce =)pilulky
i mamina mě prosila ať to už nejím, nebudu to jíst, proč to pokoušet, že.
Kondom nechceme ani jeden
tělísko bylo řešení, ale mám strach, že by se při našich hrátkách hnulo, další děti nechceme, víc jak 3 si nemůžeme dovolit, takže tohle je jediné možné řešení. Kdyby jsme si někdy rozmysleli (což nehrozí) tak je možnost umělého. Ale mám manžela, kterému táhne na 40 a chci vidět, jak by skoro v 50 chtěl ještě jedno
to budeme oba rádi, že máme 3 děcka samostatnější jednotky a budeme se těšit, že dostudují a vyletí z hnízda
![]()
@IvkaH
já taky neberu antikoncepci už 4 roky..máme známou na onkologii a půlka pacientů jsou náctiletý holky díky antikoncepci ![]()
Už Patrika a i tohle těhotenství je neplánovaná haluz a další už se nesmí nikdy stát
v tom jsme oba z mužem za jeden provaz
@IvkaH
nevím, ale docela mě to provokuje
prý barvu violet vůbec nemá, pak nechápu proč to inzeruje a včera jsem ji psala, kterou barvu teda má nebo kdy bude mít k dispozici violet a na to už dnes neodepsala.. ![]()
z druhého obchůdku mi odepsali hned jak jsem jim napsala, což bylo asi v 11 v noci
ale mají ten set o 2 tísíce dražší
ale nakonec mi nic jiného asi nezbyde ![]()
@MiriamK píše:
@IvkaH
nevím, ale docela mě to provokujeprý barvu violet vůbec nemá, pak nechápu proč to inzeruje a včera jsem ji psala, kterou barvu teda má nebo kdy bude mít k dispozici violet a na to už dnes neodepsala..
z druhého obchůdku mi odepsali hned jak jsem jim napsala, což bylo asi v 11 v noci
ale mají ten set o 2 tísíce dražší
ale nakonec mi nic jiného asi nezbyde
možná psala dodavateli a čeká na odpověď
ale i tak to nemění nic na tom, že ti měla slušně napsat, že pozjišťuje a pak se ti ozve, pokud má zájem o kšeft
asi není moc důvěryhodný ten obchod, raději si přečti recenze jaké jsou na ten obchod, aby si třeba nepřišla o peníze ![]()