Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka píše:řeknu manželovi až bude mít příští týden volno ať mě blikne
@IvkaH ted jsi na řadě ty s bříškem
@Nix
autem teda
jsem lenoch
ale nosím aji noťas a knížky, tak mám těžkou tašku..stačí, že se tahám s nákupem každej týden ![]()
A co jsi studovala ty?
@MiriamK Já studovala pozemkové úpravy a ekologie krjiny v táboře a střední mám „floristickou“ školu v HK
Já se cítím netěhotně sbkoro pořád, kdby nerostlo bříško tak nic nepozoruju. Zatim ani necítím pohyby, nebo si to teda myslím ![]()
@MiriamK píše:
Holky cítíte se někdy „netěhotně“?
já pořád, krom toho kopání a problémů se spánkem, nemám žádné těhotenské potíže
mohlo by to tak být ještě 20 týdnů a pak šup ven
![]()
@MiriamK píše:
@Nix
ani tě někdy třeba nepíchne v bříšku nebo nezabolí?
jo tak to jo, cítím, že se břicho roztahuje, pánev, ale nevnímám to, občas píchne, třeba po sexu mě bolívá trošku břicho, ale nijak to nevnímám
@IvkaH
jj to jo
já jsem před pár lety vážila nějakou dobu jako teď takže špek jako špek
občas to nakopnutí teda mi to připomene:)
@MiriamK To jo, občas píchne a zabolí a taky jak když tam mám bublinky, ale jak mám poznat že to jsou pohyby a ne jen… nadýmání ![]()
@Nix
to si myslím, že jsou ![]()
teď jak se o tom bavíme, tak mě malá trošku nakopla a vrtí se:) doufám, že ji tam není moc teplo, protože mám noťas na břiše a ta baterka dost hřeje
je to takový už jinačí pohyb než píchnutý apod ![]()
@MiriamK píše:
@IvkaH
jj ještě to nejsou takový ty „pravý“ pohyby že
já už mám každý večer pořádné šťouchance, ale to je tím, že čekám třetí a jsem rok po porodu, takže tělo asi citlivější, cítím pohyby už cca měsíc, předtím to bylo jen šimrání, teď už cítím jak se převaluje a konečně jedno mé dítě mělo škytavku s toho mám strašnou radost, že z holkama jsem to nikdy necítila škytavku, maloch ji měl
skvělý pocit, jak když poskakuje pinpongový míček trvalo to cca minutu
@IvkaH
já jsem si to dřív neuvědomovala to píchání nebo jakoby bublinky..ale už to tak měsíc taky nějak pociťuji a je to silnější a silnější ![]()
jo už pár dní jsem tě chtěla poprosit, jestli bys měla nějaké věcičky pro holčičku nafocené, tak bych se ráda podívala a kdyžtak něco koupila ![]()