Poradna duly
Jana Čurdová
@MiriamK píše:
@IvkaH
já jsem si to dřív neuvědomovala to píchání nebo jakoby bublinky..ale už to tak měsíc taky nějak pociťuji a je to silnější a silnějšíjo už pár dní jsem tě chtěla poprosit, jestli bys měla nějaké věcičky pro holčičku nafocené, tak bych se ráda podívala a kdyžtak něco koupila
jasné pak nafotím ![]()
@MiriamK Ahoj, dneska je venku opradu krásně, aspoň u nás. Uvařím oběd a odpoledne budu motat adventní věnce
@Nix
I prodavas věnce? To by me bavilo
u nas v Brně je teda pekne hnusne
ale stejne sedím zavřena ve skole, takže to je jedno ![]()
@MiriamK Ja dělala v květince než šla na neschopenku. Mám to vystudovaný, i když sem pak studovala dál a dělala projektanta a pak na úřadě, tak jsem se k tomu oklikou vrátila. Dělám jich letos 12, pro rodinu a kamarádky, kdo si řekne tomu ho udělám ![]()
@Nix
Je dobrý neco takového umet
nikdy nevis kdy se ti to bude hodit
ja třeba jako koníček k tomu memu vzdělaní mám manikuru
byla jsem i na mistrovství Evropy a tam jsem byla čtvrtá ![]()
Děláš jeste nejaké ruční prace? Třeba siti, pletení? ![]()
@MiriamK Plíst umím, ale už sem to dlouho nedělala
ale to se nezapomíná. Co jsem doma tak jsem trochu háčkovala
Ahoj holky u nás je taky krásně. Já teda na víkend nic v plánu nemám jsem sama doma takže poklízím a až to manžel zjistí tak mě asi přetrhne že jsem něco dělala ale mě to pořád nebaví jen ležet a nic nedělat… ![]()
@Liddka
Jen odpocivej, ja uz se taky těším domu. Nevím uz jak si mám sednout a dnes me teda svedi cele telo
měli jste to taky?
@MiriamK Já to občas taky mám a nejhorší je že mě na to nic nepomáhá poškrábu se a je to ještě horší
a jak ti jde učení? ![]()
@Liddka
Ja to mám ted poprvé :/ az na to sezení a svědění to jde. Řešíme disertaci takže se ani nenudim:) a co jsi dnes vařila?:)