Poradna duly
Jana Čurdová
No kousek banánu snědly
už jsem je rychle okoupala a menší tu teď chudina leží na sedačce pod dekou, ani se nepokouší zdrhnout pryč jak je unavená, nevím jestli nepojedeme ráno na pohotovost pro nějaký recept na lék, že až do pondělka k dětské se mi nelíbí čekat.
@Liddka píše:
@IvkaH A máš nějaký fotky těch tvých princezen? Než ty co máš tady?
na fb, jich mám hodně
Jestli chceš vidět fotky holek tak si mě přidej do přátel na fb
https://www.facebook.com/iva.hromkova.9 ale napiš mi jaký máš nick třeba do sz, protože já si neznámé nicky nepřidávám tak ať tě nesmáznu, protože nevím kdo si ![]()
Ahoj maminky, mohu se přidat? Termín mám sice poslední týden březen, ale jestli budu zase přenášet, tak to bude duben a také bych ráda dubňátko, já jsem také býk ![]()
@Kamčitka píše:
Ahoj maminky, mohu se přidat? Termín mám sice poslední týden březen, ale jestli budu zase přenášet, tak to bude duben a také bych ráda dubňátko, já jsem také býk
Ahojky holčiny, nene třetí
chtěně a zase holčičku - taky za mně raději ![]()
Jojo býk jako vyšitý, tvrdohlavá jsem jen co je pravda, v životě narážím a někdy jsem i ráda ![]()
Tak to jsem zvědavá, jak si ja jako střelec a malá jako býk budem rozumět ![]()
Ahoj holky jak se dneska máte venku je zase krásně asi se pujdu projít. Zrovna peču mramorovou bábovku mnam
vítám tady novou maminku
taky jsem býk a čekám býka ![]()
@Liddka
V Čechách je krásně a na Moravě hnusně už druhej den ![]()
dneska jsem nešla do školy, nemoc mě přemáhá mnohem víc a víc a zítra musím do práce ![]()
@MiriamK Takže ti je hůř jak včera? Měla by sis dojít k doktorovi to neni standa být nemocná když jseš těhotná… ![]()
@Liddka
dneska mě šíleně bolí hlava
byla jsem takhle nachlazená před 2 měsíci a doktorka mi řekla, že můžu by mi doporučila jen homeopatika..tak je beru už třetí den, ale nevím no, jestli mi to pomáhá ![]()
@MiriamK Aha já už jsem byla 2× nemocná co jsem těhotná a jen jsem ležela potila se a pila horký čaje a fakt mi to pomohlo. Hlavně hodně pí ![]()