TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4095
25.11.12 19:49

@Liddka
někde jsem četla, že když je fakt horká, tak to je jak mít teplotu a jak říkala Ivka, tak to způsobuje i předčasný porod.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
25.11.12 19:52

@MiriamK Tak toho jsem se nikde nedočetla…To bych nechtěla mít předčasnej porod to fakt ne mamka moji druhou nejmladší sestru(15 let) měla ve 33 týdnu a to jen kvůli tomu že jí píchnul sršen… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.12 19:55

Já mám štěstí, že teplou hodně teplou nesnáším, tu si opravdu nechám až začnou budou otravní poslíčci, abych zjistila jestli jsou to jen poslíčci nebo se rozjíždí porod, nesnáším teplou, pro mě byly muka se válet ve vařící vodě třeba půl hodiny :zed: :roll:.
A v porodnici mě nechali pod vařící vodou sedět na baloně přes hodinu :zed: aby se rozjely ty dobré kontrakce (já měla špatné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.12 19:57

Já jsem narozená ve 32tt mamina trpěla jak já na vysoký tlak a přestala cítit pohyby tak šla do nemocnice, že nic necítí, zjistili, že se něco děje, šla hned na akutního císaře. A jak mě vypiplali :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
25.11.12 19:57

@IvkaH A to díky horké vodě poznáš jesli už se ti začíná rozjíždět porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.12 20:00
@Liddka píše:
@IvkaH A to díky horké vodě poznáš jesli už se ti začíná rozjíždět porod?

Ano můžeš. Pokud se ti porod rozjíždí a dáš horkou vanu tak se to rozjede ještě víc, pokud jsou jen poslíčci, tak ta teplá voda to jakoby utlumí zastaví.
V nemocnici tam to poznají, že mají UTZ, dají tě na pásy podle nich poznají, že jsou v břiše nějaké kontrakce a jak často, ale doma buď ta voda nebo intuice, že se něco děje a kdo má štěstí, tak mu odteče plodovka a ví, že bude rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
25.11.12 20:03

@Liddka
to jí vyvolalo porod nebo musela porodit? takovej píchanec je dost nebezpečnej teda :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
25.11.12 20:05

@IvkaH
a co když si myslíš, že máš poslíčky, jdeš do vany a odteče ti plodová voda :mrgreen: to snad člověk pozná ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
25.11.12 20:06

@IvkaH
a co se dělo, že jses přestala hýbat v bříšku? :think: já jsem taky dřív a císařem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.12 20:13
@MiriamK píše:
@IvkaH
a co se dělo, že jses přestala hýbat v bříšku? :think: já jsem taky dřív a císařem :)

ty já nevím podrobnosti, já byla v tom břichu :lol: jen vím, že mamina měla hodně vysoký tlak v těhotenství a pak přestala cítit pohyby tak šla do nemocnice a tak to dopadlo, prý mě vytáhli na poslední chvíli
trpím taky na ten tlak vysoký tak kolem 30tt to začne haprovat, napřed mi dává léky které musím užívat a pak jak léky nezabírají vyvolává porod, že nás to ohrožuje, vyvolával mi oba hamiltem (tj. že tam dole něco jakoby protrhne a urychlí to ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.12 20:15
@MiriamK píše:
@IvkaH
a co když si myslíš, že máš poslíčky, jdeš do vany a odteče ti plodová voda :mrgreen: to snad člověk pozná ne? :mrgreen:

mi plodovka odtekla vždy až v porodnici, poprvé ji píchli, byla jsem otočená zádama tak ani jsem nevěděla, jak vypadá a podruhé mi odtekla na porodním na wc a byla to voda se směsí krve, tak příště už vím co mám hledat ve vaně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
25.11.12 20:20

@IvkaH
bych měla spíš ležet v knížkách o porodu a ne o ekonomice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.12 20:32