TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4095
25.11.12 12:25

@Liddka
budu si muset zajet koupit čaje a pomeranče..snad to brzo odejde :|
už taky 2×? asi to přitahujem ty bacily teď víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.12 12:29

Ahoj :mavam: u nás katastrofa po x měsících jsme měli noční s Patricii, že celou ji prořvala, už jsem si jistá, že je to od zubů, vypadá, že rostou naraz 2 stoličky :pocitac: je to poprvé co má při zubech takový problém, v noci ani čípek na bolest nezabral ani, že byla s náma v postel :roll:.
Ráno jsem koupila gel na zuby a dostala zas čípek na snížení teploty/bolesti, trošku se najedla a zachvilku usne konečně.

Já byla taky párkrát nemocná od začátku těhotenství, ale jak jsem byla na KO ve 12tt u mého gyndaře, tak říkal, že by bylo lepší, abych se nechala naočkovat proti chřipce, že loni mu umřela při chřipce těhotná na selhání organismu. Takže jsem se nechala naočkovat, jdu to zaklepat od té doby nic, škrábalo mě v krku jak byly děcka nemocné, ale dál se to nerozjelo, tak snad mělo fakt to očkování smysl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
25.11.12 15:36

@IvkaH
chuděrka malá :( jste si užili teda..

holky v Tescu mají vlhčené ubroušky Johnson & Johnson troje za 150 kdybyste potřebovali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.12 16:24
@Liddka píše:
@IvkaH tak to nepujde já fb nemám. Tak to neva :)

Vybrala jsem pár oblíbených fotek a dala do alba
 https://www.emimino.cz/…eliska-7000/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
25.11.12 16:44

@IvkaH
krásné princezny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
25.11.12 18:22

@IvkaH teda máš krásné princezny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
25.11.12 18:25

@MiriamK jo jo taky už jsem byla 2× nemocná prvně kolem 6-7 týdne a podruhý ted nedávno a to jsem měla i teplotu :( tak doufám že mrnouskovi nic neni :( Tak co ležíš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
25.11.12 18:57

@Liddka
A jen zvýšenou? nebo i víc?

Jj ležím mami :mrgreen: a dělám do školy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
25.11.12 19:02

@MiriamK Měla jsem jen zvýšenou ale stejně je to už teplota :nevim: Tak až pujdu v pátek k doktorovi tak doufám že mi řekne že je všechno v pořádku. Taky mám docela z toho strach protože to maličký vůbec nekope nedává o sobě vědět a to jsem v 19 týdnu. Jo sice cítím něco v břiše ale bojím se že malému něco bude… :( :,( Tak to je dobře že ležíš to tě chválím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
25.11.12 19:18

@Liddka
Já taky tak stresuju před poradnou. A když ho cítíš aji lechtání, tak určitě je vše v pořádku on ještě o sobě dá víc vědět :) taky to mám někdy silnější někdy slabší..

Dneska ráno třeba jak se tam vrtěla, tak jsem si položila ruku na bříško a trošku mě šťouchla do ruky :srdce: …zkus to taky..
a mimíska hlaď a povídej si s ním :-)a nebo si zkus lehnout na bříško, možná ho to vyburcuje k pořadnýmu kopanci, určitě se mu to nebude líbit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.12 19:22

Holky tak se taky zeptejte na to očkování proti chřipce na gyndě, protože to není sranda být nemocná z miminem v břichu.
Mi doktor říkal, že není dobré mít teplotu, když já budu mít 38° mimino ve mě má 39° a to není dobré.
Proto jsem aj před měsícem kývla na to očkování a je mi dobře :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
25.11.12 19:24

@IvkaH
to mi praktická doktorka třeba vůbec neřekla, že by to bylo lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.12 19:27
@MiriamK píše:
@IvkaH
to mi praktická doktorka třeba vůbec neřekla, že by to bylo lepší

mi taky né, říkal mi to gyndař, že doporučuje očkování proti chřipce, že loni mu umřela těhotná na selhání organismu měla chřipku v těhotenství :roll: :zed:
tak jsem si to nechala raději hned na gyndě dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
25.11.12 19:27

@MiriamK Tak je pravda že cítím takové příjemné lechtání to jo :) Já si s mimískem povídám manžel taky a poslouchá mi bříško a líbí se mu jak to tam šplouchá je z toho vždycky tak nadšenej ale stejně je tady ten strach.Ted ještě jak mi doktor předepsal to magnesium tak mi vubec nedělá dobře… :roll: To já se zase bojím si lehnout na bříško abych mu něco neudělala :think: :nevim: Tak to muselo být pěkný když tě trošku štouchla do ruky :) závidim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
25.11.12 19:28

@IvkaH Počkej oni nás můžou očkovat i když jsme těhotné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí