Poradna duly
Jana Čurdová
No šak jo ještě chvilku mi budete dělat chutě a budu se muset jít cpát
![]()
@IvkaH Tak už právě proto i kdyby to nedej buch moje dítě mělo tak bych nechtěla aby bylo na jipce. I když někdy tomu člověk prostě nezabrání ![]()
@Liddka
Jestli si budes někdy dělat ten kus kus tak si do toho dej kukuřici z konzervy a i tu stavu to ti bude chutnat ![]()
@MiriamK píše:
@IvkaH
Které očkováni je zbytečně? Skoro zádné..
Zkus to napsat do diskuse, která je proti očkování a tě tam ukamenují
.
My očkujeme vše co doktorka doporučí, že by bylo vhodné.
@MiriamK Tak to jsem ještě nezkoušela. A která z konzervy ti chutná? Mě jen bonduelka ![]()
@IvkaH
Ja si myslím, ze v dnešní době je očkováni nutnost. Žijeme v moderni společnosti, tolik věci nas ovlivňuje, různé chemikálie, které dáváme do tela i nevědomky, myslím ze i ted díky našemu chování jako matek maji naše miminka předpoklady k alergiim a vůbec si to třeba neuvedomujeme, protože naše chování je jakoby spravne. Za 10 let muže někdo přijít s tím, ze ten šampon co jsme používaly měl větší množství toho a toho a proto naše mimi je náchylnější na různé nemoci.
Co myslíte?
@MiriamK píše:
@IvkaH
Ja si myslím, ze v dnešní době je očkováni nutnost. Žijeme v moderni společnosti, tolik věci nas ovlivňuje, různé chemikálie, které dáváme do tela i nevědomky, myslím ze i ted díky našemu chování jako matek maji naše miminka předpoklady k alergiim a vůbec si to třeba neuvedomujeme, protože naše chování je jakoby spravne. Za 10 let muže někdo přijít s tím, ze ten šampon co jsme používaly měl větší množství toho a toho a proto naše mimi je náchylnější na různé nemoci.Co myslíte?
Něco na tom je
![]()
@MiriamK úplně stebou souhlasím s tím očkováním, alergiema. ![]()
Musím jít zkusit nacpat alespoň ovoce do těch mojich opiček ![]()
@IvkaH A máš nějaký fotky těch tvých princezen? Než ty co máš tady?
@Liddka
V jednom příspěvku si psala mala
tak chces holčičku radši?
@MiriamK Je to tak radši bych si přála holčičku ale nikdo ještě neví co mám v bříšku jen to maličké
Ale i kdyby to byl kluk tak mi to nebude vadit hlavní bude aby to mimi bylo zdravé
Tak já si myslím že skoro většina mamonek si přeje mít jako první holčičku to je muj názor. ![]()