Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka
bůček? ne fakt ne
kdo ví jestli mi vůbec ještě bude něco chutnat
včera jsem měla chuť na ty okurky, jak jsi tady psala, ale dneska?
už mi začíná být aji na zvracení
achjo…myslela jsem, že tohle už mám za sebou..od 6tt do 11tt mi bylo tak zle, že jsem někdy ani nemohla vylézt z postele
měla jsi taky na začátku tady ty nevolnosti?
@MiriamK Abych pravdu řekla tak ne já jsem ani nevěděla že jsem těhotná. Poznala jsem to tak že se mi nedostavila ms…Tak jsem si udělala test co kdyby náhodou bych byla těhotná. Tak jsem si udělala test a nic tam nebylo vidět a já si řekla to je teda pech chtěli jsme s manželem miminko položila jsem ten test a neco jsem šla odnést vrátím se a ona tam nejednou byla slaboulinká čárečka tak to říkám manželovi. A test jsem si udělala celkem 3× než jsem šla k doktorovi jinak bych to vůbec nepoznala
a mě začalo být zle až kolem 10 týdne ale jen špatně zvracela jsem cca 5×. A jak si to zjistila ty? ![]()
@Liddka
já už jsem jednou těhotná byla ve stejnou dobu, akorát se miminko mělo narodit 6.4. 2012 (shodou okolnosti v toto datum mi zemřela babička, proto se malá jmenuje po ní) ale bohužel se nezadařilo - genetika…
takže jsem to poznala už týden po oplodnění, kdy jsme byli s přáteli a přítelem ve městě, napila jsem se vína a vůbec mi to nechutnalo ani cigarety..ale říkala jsem si, že to není možný..o miminko jsme se snažili od února, ale pořád se nedařilo..až jsme se vrátili z dovolené, tak pár dní na to se zadařilo po jednom milování ![]()
takže v den kdy jsem to měla dostat jsem si jela pro test no a po vteřině se objevily hned dvě plné výrazné čárky..i když jsem to tak nějak podvědomě tušila, byl to šok..
člověk to po jednom jediném styku opravdu nečeká ![]()
@MiriamK To jo po jednom milování to nikdo nečeká
ale tak zadařilo se to je hlavní ne
a kde jste byly na dovče?
Bereš taky nějaký vitamíny já mám od doktora jmenuje se to chytré miminko.
@Liddka
v Barceloně..uvidíme ještě jak malá poroste, možná se zadařilo už tam ![]()
beru gravital..koupila jsem si větší množství přes internet, vyjde to levněji než u doktora
o dost
ikdyž mi tvrdil, že to má nejlevnější
![]()
@MiriamK V Barceloně? To muselo být super tam by se líbilo mému manželovi
hlavně ten stadion
My jsme byly v Chorvatsku ale příští rok to radši vynecháme kvuli malemu/malé ![]()
@Liddka
Barcelona skvělá
zvlášť ten stadion
ale drsně na tom vydělávají teda..na všem..na vstupu, oblečení, dresy, balony, kopačky…no mazec ![]()
@MiriamK To věřím ale mému manželovi by to bylo v tu chvíli úplně jedno hlavně že tam byl a mohl si tam něco koupit je blazen do fotbalu taky ho hraje.Tak jsem taky zvědavá jestli mám v bříšku fotbalistu
To vždycky když kouká na fotbal to bych se někdy fakt musela smát jak je do toho zažranej a ted chce abych se koukala co kdyby to byl kluk ne
![]()
@Liddka
my jsme to teda měli naopak
já čučela na fotbal a on zuřil ![]()
@Liddka
tak Brnu že
a pak kamarádům, když hrají..Sparta, Teplice, Plzeň..a ze zahraničních klubů Barce a MU a Chelsea nemám to moc vyhraněné ![]()
a komu přítel? ![]()
@MiriamK u těch zahraničních je to to samé ještě bych přidala Real Madrid
Jinak Budějcům
A ty bydlíš sama a nebo s rodičema?
@Liddka
já bydlím od svých 20 sama
a vy bydlíte sami nebo s rodiči? ![]()
@MiriamK My jsme bydleli sami ale tam jak jsme bydleli tak tam nemohli být děti tak nám nabídly manželovi rodiče jestli nechceme k nim do baráku dohorního patra takže je to super máme pro sebe svoje patro se vším jsem zatím spokojená. Ale jinak jsme bydleli spolu sami asi 4 roky… ![]()
@Liddka
cože? nemůžou být děti?
to byl podnájem? někdy si ty lidi vymýšlí uplný blbosti..co by dítě jako udělalo v tom bytě?? počmáralo zeď, která se dá přemalovat? ![]()
jo to máte supr aspoň ušetříte peníze za nájem ![]()