Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
726
16.12.17 14:54
@Adjon píše:
Ty co máte nástřih, mohu se zeptat, víte proč vám ho dělali? A proč počítáte s tím, že vám ho udělají znovu? Co jsem četla, tak většina nástřihů vůbec není potřeba a samovolné natržení je často mnohem méně závažné než nástřih, protože jde třeba jen do některých vrstev (povrchnějších), ale nástřih je vždy přes všechny vrstvy. Opravdu potřeba je jen v minimu případů. Já rodila 2× bez nástřihu a bez poranění. Měla jsem uvedeno v porodním plánu, že nástřih nechci, cvičila s aniballem.

Rodila jsem zatin jen jednou a druhy me ted ceka. Ale me nikdo nastrihnout nenechal a byt jsem se natrhla, nic nebolelo ani siti a vse se luxusne a rychle zahojilo. Doufam ze to tak budu mit i ted :-) protoze holky co nastrihavali rikalo ze to vse meli horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
16.12.17 15:29

@Kimber jj, je to vypocitane podle soucasnych rozmeru a je to podle tydne, ve kterem se narodi, tohle byl 40tt.. ale jo, je to jen odhad, tak uvidime :D muj pritel ma skoro 2 metry, takze zas tak moc nerealny to neni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
16.12.17 21:03

Holky potrebuju znat vas nazor sice jsem rikala ze mam vybranej kocarek ale dneska jsem nasla jeste jeden je to jen sportak s autosedackou tak nevim zda do toho jit ja nikdy moc autosedacky nepouzivala ale libi se mi i hlavne to ze sportak je lehkej ma 7,5kilo tak jse ptam muzu vozit mimo bez korbicky jen v ty sedacce? Ja teda vetsinou deti davala uz od tri mesicubdo sportaku pac to bylo lepsi a i se mi tam moc nevesli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
16.12.17 22:57

@Kikulinka83 já budu vozit jen ve sportaku. Jde do úplného lehu. Mozna do nej ještě koupim vloznou tasku. Druhé dítě jsem vozila v golfkach Cybex Callisto a stridala to s nositkem. Měla jsem tehdy dvoulete dítě, takže podle potřeby jsem nosila a vozila.
Takže za mě golfky i sportaky ano, ale jen ty v úplném lehu, případně prikoupit vloznou tašku. ;)
Moje segra koupila první kočár až skoro v roce. Do té doby jen nosila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
16.12.17 23:16

@Kimber tenhle jde do uplneho lehu prave a je k nemu i ten fusak ciz by mohlo bejt i misto te vlozky pac polohovani nozicek se da dat uplbe nahoru tudiz by fusak nesjizdel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
16.12.17 23:19

@Kimber jinak nosit nebudu nelibi se mi to noseni miminek prijdou mi tam desne zkrouceny ikdyz je mi jasny ue jsou uvykly z delohy ale itak se mi to nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.12.17 17:24

Ahoj holky, jsem tu nová. Termín mám v polovině května(zatím netušíme co čekáme). Už nakupujete výbavičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
17.12.17 17:41

@Kikulinka83 jasný, ne každému to vyhovuje. ;) pro mě tobylo hlavně praktický. Cestování MHD po Praze s kočárkem nemám ráda, takže když to šlo, jela jsem jen s nositkem. Hlavně moje urvany děti nošení zboznovaly. :) Měla jsem Manducu.
Každopádně kočárek se zdá být fajn. Po městě v pohodě. Klidně bych do něj šla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
17.12.17 17:51

Ahoj, výbavičku dáváme dohromady spíš zatím slovně…
Dostala jsem nějaké Flexi pasy v práci, tak jsem objednala digitální infračervený teploměr. To myslím užijeme všichni, a dá se s ním měřit i teplota vody a pod.
Jo a ještě jsem objednala :oops: - viz foto. :oops: Už mě to prostě chytá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.12.17 18:13

@eMa321 tak to je úžasný :potlesk: odkaz by prosím nebyl? Já už taky pomalu nakupuju, ale snažím se nepřehánět, i když to moc nejde :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.12.17 19:01

A nemáte některá ověřený seznam věciček co je potřeba mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
17.12.17 19:11

@TerinaKosina Na Wish.com. Jsou tam toho mraky, co ti budu povídat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.12.17 22:27

Holky stává se vam někomu, že vám něco teče z prsou? :think: Ja se uz asi 3× probudila s flekem na noční košili.. ne moc velkým ale byl tam :lol: přijde mi to na 22+0tt brzy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
17.12.17 22:28

@Mona987 Ahoj vítáme tě :kytka:. Každopádně já mám termín začátkem dubna a tedy výbavičku ještě neřeším. Zatím jsem koupila také infračervený teploměr a to proto, že byl v akci a jednu soupravičku s batmanem a to zase proto, že byla tak skvělá a bála jsem se, že už pak nebude :D. Seznam těžko říci, ale nějaké uvádí každý baby web. Každopádně potřebuješ nějaké body, dupačky, čepičky, případně košilky. Vybírej dle období ;-) Myslím, že vůbec nemusíš shánět nic zimního což je fajn, jen něco málo teplejšího, kdyby byl květen ještě chladný. Jinak klasika novorozenecké pleny, případně látkové, něco na dupku, mazání na tělo a případně něco na mytí, ale miminko stačí mýt i pouze ve vodě. Z těch větších věcí kočárek, postýlku, autosedačku, peřinky, povlečení, zavinovačku, případně monitor dechu, vaničku nebo podložku do vany. Je toho hodně :) :nevim:. Určitě si pořiď kojeneckou láhev pro případ, že by jsi nemohla kojit, dudlík. Pak je spoustu věcí i na zvážení co mít nemusíš ;-). Rozhodně se tím ještě nestresuj a klidně si to postupně dávej na papír

@eMa321 Ten obleček je úžasný :palec: Škoda, že budeme mít kluka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
17.12.17 22:39

@TerinaKosina tak mlezivo může téci i dříve klidně ;-) Buď v klidu. Já jsem 23tt a nic, jen mám bradavky děsně citlivé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí