Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
.hoj holky.. jeste je brzy, ale presto jsem se rozhodla zalozit tuhle diskuzi
pojdme si povidat o nasich starostech i radostech tehotenstvi. Ja bych mela byt 4+4tt a TP vychazi na 21.4. ![]()
@Alexandraf ahoj
vitam te.. to mame velmi podobne.. jsem o 2 dny drive, ale myslim, ze jsem mela ovulaci o dva dny pozdeji, takze jako ty
mas nejake priznaky? me uz je pekne nevolno tyden
bojim se, ze bude hur.. poprve mi bylo hodne spatne cely prvni trimestr
Ahoj holky
taky se hlásím ![]()
poslední ms 6.7 TP se mi počítá myslím 12.4. první mám 23.4.15 ![]()
Ahoj holky, taky budu cca 5 tt. V sobotu mi vyšel první pozitivní test, předpokládám, že budu také tak cca 4+2, ale podle MS se orientovat nemůžu, stále kojím první dítko, takže poslední menstruaci jsem mela někdy v červnu. Ale myslím, že ovu byla cca před 14 dny.
Jinak mě je už dost blbě od žaludku. Toto z prvního těhotenství vůbec neznám…
@Kamcca taky jsem mela pozitivni prvni v sobotu
ale az ted je stejne silny..od patku je mi ale nevolno.. cely den :-/ takze to znam a vim jak ti je.. nechci strasit, ale bude hur.. vetsinou to graduje kolem toho 8-9tt… snad nas to nebude trapit dlouho
Jinak dneska jsem 6tt a zítra 7, takže myslím že to je 6+0 nebo 6+1?? Jak se to počítá sem stihla zapomenout.. Ještě jsem nebyla na gyndě, tak snad bude vše ok..
Občas mi něco smrdí a někdy nedojím. Občas bolesti břicha. S první sem měla celodenní nevolnosti snad celý 1. trimestr..
@Ann17 píše: ..vy jste teda holky dobry… delate jen dubnove deti?
@Ann17
no u nás to nebylo plánované
ale s první mám slabé dušíky z 11.8.14
a teĎ docela silnej testík z 12.8.
Holky já mám pocit, že mám hned břicho..
@Ann17
Me ted nic neni, teda az na unavu. Ze jsem tehotna, jsem poznala podle bolesti hlavy, zacala 5 dni po ovu a bolesti v krizi. Ta uz presla, hlava jeste obcas zlobi, ale jde to
jinak nic
Snad budu mit stesti i podruhy a nebude mi spatne. Vubec neznam co jsou tehotensky nevolnosti
teda zatim ![]()
@Trinetka koukni do tehotenske kalkulacky a ta ti to hned spocita spravne ![]()
**
s tim brichem mam taky ten pocit.. jsem nafoukla a trosku se i bojim tech kil, co me cekaji.. po prvnim porodu jsem to doost horko tezko davala dolu…ale nechci se rouhat, ted jsem hlavne rada, ze nas potkalo to stesti a muzu se divat na dve carky:-)) az na to, ze mi je uz blbe :-/
Edit admin - odstraněn odkaz
@Alexandraf ten posledni ti slusne skocil.. peknee:)
taky vyfotim..