Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ja jsem dnes 7+0. Termin vychazi 4.4. Za dva tydny jdu na dalsi ultrazvuk. Doma uz jeden kousek mame, 2,5roku. Jen mi prisel na poslednim ultrazvuku nejak maly, jen 2mm a vsude pisou 6-8mm.
@Cherybery hoj.. a v kolikatem tydnu jsi byla? ja jdu v pondeli..to budu asi 5+2 tt takze predpokladam bue videt jen dutinka, eventuelne zloutkovy vacek? chtela bych jit az nekdy kolem toho 8tt..ale mela jsem nejake potize driv, tak me objednala uz ted, aby koukla, ze je to kde ma byt..
@Alexandraf ty jsi ho ale zjevně fotila ještě mokrej viď?
mě se ten druhej vybarvil taky jak blázen a jak zaschl tak je téměř nerozeznám..
@Trinetka nebyl uplne zaschly, ale i ted je druha krasne tmava ![]()
Ahoj holky, přidám se s dovolením k vám, i když je opravdu ještě brzy. V pondělí jsem byla u dr. a dnes jsem 6+1. Na ultrazvuku bylo vše krásně vidět i srdíčko bilo. Poslední ms byla 24.6., ale dle utz je mimčo o cca 10 dní menší, ale přesně odpovídá dnu snažení ![]()
Krásný testíky, já čárku tak silnou rozhodně nemám. Já jdu zítra na hematologii a pravdepodobně mě čeká opět 9 měsíční píchání injekcí na ředění krve…
@Alexandraf jj silný zůstane
je dobře že tolik vyskočil..
@petranecka tak super
aspoň že to souhlasí
@Kamcca teda to píchání ti nezávidím..
@petranecka vitej
mas pravdu, je brzo.. ale ikdyz jsem o tyden a pul jeste „pod tebou“ tak mi to nedalo.. stane se, co se ma stat se supinou i bez ni
a jak se citis? kdyz mi je zle uz ted, tak se nechci videt za tyden
a gratuluji k srdicku ![]()
@Trinetka tak já mám za sebou potrat a zamlklé těhotenství, takže vím, že je to s mojí poruchou krve nutné. Tak to člověk bere tak nějak jinak. I když pamatuji si, že při tom minulém těhotenství, z kterého mám malého, jsem stála s tou injekcí v ruce a říkala si to nedám
.
@Ann17 hlavně aby to i tentokrát mělo dobrý konec.. poářd mám nutkání testovat…