Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jakalm Ahoj, tak ja mam breznatko 2016… taky jsme chteli jarnatko az o rok dyl ![]()
@Verukas Jeee ja nastesti jeste nezvracim. A doufam, ze to tak zustane.
Zitra dej hned vedet. ![]()
Ahojky, ráda bych se k vám taky přidala
o miminko se snažíme pár let (můj příběh k přečtení v deníčcích) a až teď to asi vyšlo
nevím přesně v jakém týdnu jsem, ale tipuju že budu končit 5tt. Mám totiž dlouhý cyklus a v červenci ještě byla ovulace až někdy ke konci měsíce. Tak zatím ani jsme to s doktorem nepočítali. protože podle MS bych byla už skoro 8tt
a to rozhodně nejsem. v pondělí jsem byla na utz a byl tam gestační váček 9mm a hcg přes 700. na kontrolu mám přijít 28.8., tak snad už tam bude srdíčko. nepřipouštím si, že by se něco mohlo pokazit, už jsme si užili dost a teď to prostě vyjít musí
jinak termín cca někde okolo 20.4. ještě uvidíme ![]()
@petranecka jojo vyspi se dokud muzes, to nespani po narozeni pro me pak bylo asi nejhorsi
@Cherybery P5esně, jen se holky vyspěte dokud můžete a rozmazlujte se, já si vyčítala, že já vůl vstávala s manželem, když já byla doma a ona šel do práce.. Společně sme posnídali, spát sme chodili v podobnou dobu.. Teď bych se na to vykvákla, sliboval jak bude pomáhat
a víte co? Dělal že spí každou noc, když malá plakala
jen asi 10× za první rok jí v noci nějak utěšil.. Ale i tak oproti jiným to asi byla nadstandartní pomoc ![]()
No musím říct, že nás tu je teda habakuk
držím vám všem palce ať je vše tak jak má
@neria55 píše:
Souhlasim, ze ty bolesti jsou normalni a prave zadouci!!! ja to pri tom ZT nemela vubec, taky se to hned v 5tt zastavilo a nic nerostlo…
Ja od 7tt prozivam celodenni nevolnosti, nekdy 2 dny je mi fajne a pak bum a je mi zase cely den zle…
Jinak citlive bradavky, prsa bolej jen kdyz pritlacim, a podbrisek se ozve tak 1× dennetot asi vse, casteji curat nechodim, ani unavu nejak moc nepozoruji
Ahoj.
Taky mohu za sebe říct, že 2015 při ZT jsem v podbřišku nic necítila a teď každý den chvílemi, proto mne to moc uklidňuje, že je snad vše jak má být. A ty prsa, ano nalité jak hrom a bolí - to jsem měla minule o dost déle. Častěji na WC taky chodím a hrozně mi teď chutná čistá voda. Přes noc se konečně vyspím a občas i po O. Ze začátku jsem dala tak 6 hodin a přes den to nešlo.
@Weki
Ahoj, ráda se taky přidám
Od pondělka pozoruju dvě čárky, tak čekám co se z toho vyklube ![]()
@Cherrylee jee
a tak jak jsi se s tím smíila? já jsem zatím pořád docela v šoku
hlavně už mi asi blbnou hormony a už jsem 2× brečela že prvního syna budu hrozně zanedbávat ![]()
Holky a přiznejte se
komu všemu jste to řekli ještě před prvním ultrazvukem?
přítel chtěl hned obvolávat několik lidí z rodiny aby se pochlubil, ale zatrhla jsem mu to
zatím jsme to řekli mé mamce, protože ta by to hned poznala, jelikož jsem dost kouřila a teď najednou nic
akorát se bojim, aby to nepoznala v práci kolegyně, s kterou jsem chodila kouřit. Už nevím na co se jí mám pořád vymlouvat a nechci, aby se to dozvěděla protože je to firemní drbna
jinak to řekneme ještě ségře se švagrem, páč s nima jedeme na dovolenou a ostatním (zbytku rodiny a pár dobrým přátelům) chci až po té první kontrole na kterou jdu 29.8.2017 ![]()
@jakalm mam podobne pocity.. moc to chci, ale mam narocneho syna (taky breznatko 2016) a bojim se, ze to neda, ze se o me bude delit
@Petacek Tak ja to rekla jen budoucimu tatkovi
…navic jsme leteli na dovcu tyden po zjisteni tehu, tak jsem nechtela nikoho stresovat a po UZV jsem to rekla mamce a v praci, abych nedelala nocni ![]()