Termín porodu duben/květen 2018

• Fotoalbum (284)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
17.8.17 16:09

@Weki bude to fajn..:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
17.8.17 16:17

@Cherybery Však já taky žrala i když jsem ještě kouřila :D myslela jsem ze chute budou až později, ale přitom ted potřebuju furt něco ládovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.8.17 16:21

@Trinetka to mame stejně :D ja jdu na potvrzeni az zitra, tak uvidim, kolik mi vlastne rekne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.8.17 16:30

@sarinka118 @VerousP ahoj holky, ja jsem dneska 6+0 TT a zítra jdu taky na první uzv, tak si dame vedet!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
17.8.17 16:34

Holky tak koukam, že mě s tou skupinou někdo předběhl. Vzhledem k tomu kolik nas tu je, co založit skupinu pro ty co čekají dítko druhé a více?
Jinak ja dnes byla na hematologii a opět si píchám injekce na ředení krve, tak snad se vyhnu opět zamlklému těhototenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
17.8.17 17:20

@Kamcca bylo by to fajn ji založit:)))
Injekce si taky píchám, ale naštěstí jen ke konci a po porodu.. vubec ti to nezávidím takhle dlouho:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
17.8.17 17:31

Ženy včera večer a dnes ráno mě bolelo břicho a začalo zase teď odpoledne. a ted jsem si na zachodě všimla, že ze mě teče růžový výtok :,( :,( já se tak bojííím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
17.8.17 17:32

@jakalm super založila jsem ho. Mě dneska mudr říkala, že vzhledem k tomu, že minule to bylo bez problému, tak možné po 20 tt je vysadíme. Ale uvidíme. Asi jí budu přesvedčovat, aby mi je nechala až do konce, beru to jako takovou pojistku. Máš nějakou poruchu krve nebo proč si je píchaš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
17.8.17 17:32

@yareah držím palečky, at je vše OK. Odpočívej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.17 17:35

muzu bejt tehota? dekuji za odpoved

Ahojky holky doufam ze mne tu neukamentujete chtela jsem se jen slusne zeptat poslední Ms jsem mela 1.8.2017 pohlavní styk jsem mela 7-11-12-13 nechránení, přítel to vzdycky pustil do mne jaka je sance ze jsme se trefily do plodnych dnu?? a jaka je pravdepodobnost ze bych mohla bejt tehotna.. Dekuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
17.8.17 17:42

@Kamcca kéž by to šlo, do práce chodit musim a ještě v sobotu dojedou tchánovci tak musim vygruntovat :( přemýšlím, že radši skočím k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
17.8.17 18:14

@Weki Taky prosím o přijetí do skupinky. :kytka: Čekáme naše první a vymodlené dítko. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
17.8.17 18:16

@jakalm No smirila… 2 roky jsou uz docela v poho..lepsi nez jen par mesicu :D Ale brecela jsem, kdyz jsem to rikala příteli…pac ten nechtel… ale je to hned… malyho mame taky vlastne z prvniho pokusu kolem ovu. Zacatky budou asi mazec…ale zanedbavat je urco nebudeme…neboj :kytka:
@Petacek Ja jen kamoskam tady z emimi, ktery maji stejne stary prvni mimi… A dneska teda jedny kámošce, ktera mi oznamovala tehu nasi spoluzacky, co u ni akorat byla…tak jsem to nevydrzela… :mrgreen: Ale budu muset s pravdou ven mnohem driv, nez bych chtela…protože na zacatku v zari mam jit na operaci se zlucnikem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
17.8.17 18:22

@jakalm Musis ho za tech 8mesicu trosku zvykat… Muj malej beze me byl asi 5dni…kdyz jsem byla v nemocnici… musel no, jinak to neslo…ale s tatou zvladne vsechno… Ale je zarlivka, kdyz chovam nekoho jineho… @Ann17 Memu malemu bylo 17mesicu ted v utery :D
Nemam uplnyho zavislacka, ale mamanek trochu je… A porod jsem mela hnusnej, silenej, hodne komplikovanej…tak doufam, ze ted to bude hrc frc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
17.8.17 18:25

@Weki Muzeme tam i my, co uz jedno mimi mame?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí