Termín porodu duben/květen 2018

• Fotoalbum (284)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
17.8.17 15:04

@jakalm Ja si ten zahul zatim nepripoustim ;) do te doby povyroste a bude to uplne o necem jinem. Tak jesteze jsme se vyhnuli tem stresum se snazenim, to bylo uz na palici… hlavne at se vse dari a prcci nam daj chvilkama klidek :think: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
17.8.17 15:04

@Nikyna77 jeee to zavidim :D kdyz si manža včera zapálil, tak jsem mu akorát záviděla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
17.8.17 15:05

@jakalm jee a s cim smirila? Ze cekame dalsi? Ono to chvili neslo, takze jsem opravdu rada a nasemu uz budou tri az se to narodi, uz je rozdil oproti vasem 17mesicum.

Jinak u nas v rodine to jeste nikdo nevi. Mozna jim to reknem ted o vikendu, pri prvnim jsem to tajila snad az do 5.mesice. Tak ted se mi to tak tajit nechce. Mam pripravenou takovou srandovni vec, tak jsem zvedava jestli ji pouzijem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
17.8.17 15:14

@Weki Taky bych se přidala, čekám první :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
17.8.17 15:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
17.8.17 15:15

@jakalm ..muj je 18.3. tak to mame skoro stejne.. uprimne ti reknu, ze jsem strasne nechtela beranka (termin porod 26.3.) ale stejne ho „mam“ ikdyz je ryba.. presne jak rikas.. ja se nejvic bojim toho, ze za nim nebudu moct litat..s bruchem nebo pak s miminkem.. ted totiz nedelam venku nic jinyho :( jen za nim beham..je desne rychly a hlavne ho vsechno a vsichni zajimaji.. utece i z te herny.. jsem z toho unavena a pak jsem si rikali, ze zacneme taky o neco driv, radeji a sup a napoprve(teda jeste jsem mela biochemicke..tohle uz snad vyjde)… vim, mame strasne oc velke stesti.. staci mi kounout tady do skupinky snazeni a hned si rikam, ze jsem koza, ze se neraduju uplne tak, jak bych mela.. mam radost, jen mam k tomu i velke obavy… a vetsina lidiv mem okoli ma klidnejsi stejne stare deti, tak mi moc nerozumi (o druhem zatim ale nikdo nevi, jen manzel a jedna kamaradka) cekam na srdicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
17.8.17 15:16

@yareah ja teda zeru i bez toho ze bych prestala kourit, to uz bych radsi pribrala nez kourila v tehotenstvi, protoze skodlive to pro dite je to je bez debat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.8.17 15:39

@Verukas
Taky to bude naše první. Jak dlouho to víš, taky čerstvý šok nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
17.8.17 15:44

@Angie888 Vím to už 3 týdny, na jednu stranu jsem si říkala, že to. vyšlo, pak zase že by to byla náhoda :D a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
17.8.17 15:47

Holky, tak ji máme :mrgreen: Skupina- Naše poprvé♡ Porod duben, květen/2018

A určitě ten název neberte nějak extra striktně, jen jsem to nějak musela vymyslet ;)

@Ann17 Doufám, že Ti to nevadí, jsem Ti sem tak vpadla.. 8o Omlouvám se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.8.17 15:54
@Weki píše:
Holky, tak ji máme :mrgreen: Skupina- Naše poprvé♡ Porod duben, květen/2018

A určitě ten název neberte nějak extra striktně, jen jsem to nějak musela vymyslet ;)

@Ann17 Doufám, že Ti to nevadí, jsem Ti sem tak vpadla.. 8o Omlouvám se :kytka:

A kde to mam najit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
17.8.17 16:01
@sarinka118 píše:
A kde to mam najit? :think:

taky zatím nevidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
17.8.17 16:01

@sarinka118 To taky právě nevím :lol: dost s tím bojuju :lol: Když navolíš skupiny a dáš je seřadit od nově vzniklých, tak by tam snad měla být. Koukni prosím, když nenajdeš, tak napiš, budu Vám posílat pozvánky. To už jsem teď našla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
17.8.17 16:04

@Weki Tak mi pošleš pozvánku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
17.8.17 16:08

Holky, pošlu Vám všem co jste psaly, těším se moc :palec: Jen teď mi psala kamarádka, zda se nechci vidět, tak na chvíli vyletím z domu :mrgreen: Těším se, moc se teď nikam nepodívám. A večer na tom zapracuju. Tak zatím pa, mějte se krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí