Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já našla třeba tohle..
V 7. týdnu těhotenství měří embryo zhruba 8 mm a je tedy velké např. jako borůvka. Při zjišťování délky embrya se měří vzdálenost od temene ke kostrči. Váha embrya je nyní zhruba 1 gram
@Trinetka ty pujdes myslis az tak pozde? no ja jdu uzu v pondeli a to budu teprve 5+2… urcite nebude jeste nic videt
ale aspon ta dutinka, i tak s etesim..sla bych pozdeji, ale skrz nejake problemy driv chce at prijdu uz ted.. a pak za 1-2 tydny znovu na srdicko.. uvidime, i tak se tesim
@Trinetka uz jsme to opravila
co udela jedna čárka, ja nevim, oni me tak objednali, mela jsem byt dle ms 6+1,nakonec 5+6 a dle uz teda 5tt, ale to mi nejak nesedi, no treba se dr uklikl anebo to fazolka doroste casem
@Ljucy píše:
@sarinka118 Holky, tak mame srdíčko a 4,5 mm, dle ms nakonec 5+6 dnes a dlE uzv pry 5tt, ale v tabulkách je v 5TT 30mm, tak nevim;)) tak to ze me trochu opadlo. A 31.8. jdu na kontrolua co ostatni?Příspěvek upraven 18.08.17 v 11:45
@Ljucy ![]()
@Ann17 no já měla jít až 12.9. na první kontrolu.. a ukecala sem si placenou sobotu 2.9. jinak mi hrozila sestra až říjnem.. takže si myslím, že mě moc brzo vážně nepozvou.. A v tu sobotu bych měla být už 8+1..
@sarinka118 ja malem dostala infalrt, nez jsem videla srdíčko a trochu se uklidnila, takže chapu
dej vedet pak ![]()
@Ljucy jj uvidíš, jak se to bude vyvýjet dál vždyť je to tak maličké ještě, že přesnější odhad bych brala až na tom 12tt tak se určitě ničím nezneklidňuj ![]()
@Kamcca ja vidim jen tu ohledne prvniho ditete, v nejnovejsich ji nevidim
@Trinetka no tyjo to si s tim fakt moc hlavu nelamou :-/ co kdybys mela nedejboze mimodelozni treba? tak dobre, ze sis uhadala aspon tu sobotu
@Trinetka ten nas je v lednu, takze uz bude i trochu starsi.
@Cherybery Musíš fakt až skoro dolů v nabídce skupin, momentálně je to tak cca 13 skupina odspodu. Dnes dopoledne jsem požádala o členství, ale zatím mi nikdo vrátka neotevřel ![]()
@libo poslala jsem ti pozvánku do té správné skupiny, nějak jsem tam zvrtala nastavení té skupiny a byla by otevřená, tak jsem jí musela založit znovu…
Takže, vy které chcete do soukromé skupinky druhé dítko a více tak mi klidně napište, pošlu pozvánku ![]()