Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
19.8.17 13:11

@Kamcca Prosím, pošleš mi ji taky? Zřejmě se hlásím do špatné skupiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
19.8.17 15:37

Holky pozvanky rozeslu snad vecer. Dnes jsme na vylete a z mobilu bych to delala hodne dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.8.17 16:36

Holky těhulkyy, moooooc se těším s Váma všema, kdo jste byly na první kontrole a vše dopadlo dobře!!!

Já jdu poprvé v pondělí, 5+2 budu, takže :srdce: ještě nebude a modlím se, aby mě Dr. pak objednala do týdne, max. 14 dnů na to :srdce:, jinak jako já nevydržím čekat třeba 3 týdny a více :pocitac: Už ted jsem šíleně nervoooznííí, hlavně at je to tam kde má být.

A mám na Vás dotaz, byly jste tam poprvé s partnerama? Může tam jít se mnou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
19.8.17 17:01

@Mia 28
Ja sem tam s partnerem nesla (byla jsem 6+3), delala mi vnitrni ultrazvuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.8.17 17:19
@Mia 28 píše:
Holky těhulkyy, moooooc se těším s Váma všema, kdo jste byly na první kontrole a vše dopadlo dobře!!!

Já jdu poprvé v pondělí, 5+2 budu, takže :srdce: ještě nebude a modlím se, aby mě Dr. pak objednala do týdne, max. 14 dnů na to :srdce:, jinak jako já nevydržím čekat třeba 3 týdny a více :pocitac: Už ted jsem šíleně nervoooznííí, hlavně at je to tam kde má být.

A mám na Vás dotaz, byly jste tam poprvé s partnerama? Může tam jít se mnou? :nevim:

Ja sla, ale nenechala jsem ho volat do ordinace…uz jen vzhledem k tomu, ze slo o vnitřní ultrazvuk. A nic moc mi nerekla, stejne tam jdu za 14 dni…ale rozhodli jsme se, ze pritel půjde se mnou na ultrazvuk ve 13 tt. Kde bude delat ten podrobnější. ❤uz ted se tesim. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
19.8.17 19:24

@Kamcca tak nevim jestli jsem byla v te spravne? Pokudne, posli mi prosim pozvanku taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.8.17 20:46

@Mia 28 Pritel tam se mnou byl, ale cekal na chodbe ten prvni ultrazvuk je vnitrni a to se asi uplne nehodi. :nevim: Jinak ja jsem byla v utery a srdicko tam jeste nebylo, tak jdu ted v utery znovu a uvidime. :nevim: to budu kousek po 6tt tak budu doufat. A jak ti jinak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
19.8.17 20:58

@Nikyna77 My co jsme po umělým, tak bereme většinou může s sebou. :mrgreen: Byl semnou 5+3 tt. 14.8. a půjde ještě 7+4 tt. 29.8. :palec: On už mne totiž i po 13ti letech viděl ve všelijakých pózách a já jeho taky. :mrgreen:
Je to naše společné mimi a všechno jsme na sobě už viděli. :lol:
Samozřejmě ať si to každá uzpůsobí dle sebe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
19.8.17 21:01

Dneska jsem zzačala 7.tt. a začalo mi být pěkně blivno. :lol: To jsem po tom tak toužila…ještě před pár dny, tak to teď mám. :potlesk: A ta únava..mám snad spavou nemoc. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.8.17 21:03

@Tanik86 Juu to je hezke. :srdce: Samozrejme jsem to nemyslela nejak zle.Jen tedy u me doktorky tam doprovody nevidim.Tedy panske. :D Proto jsem se ani nepokousela ptat zda tam muze. :D Na klasicky ultrazvuk to je jasne. :pankac: Nicmene ty, uz jsi srdicko mela? Asi bylo take jeste brzy vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.8.17 21:15

Holký 6+3tt je mozne uz srdicko? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
19.8.17 21:32

@Nikyna77 pri prvnim tehotenstvi 5+3 nebylo, 6+3 uz ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
19.8.17 21:49

@Nikyna77 Ne :srdce: nebylo, jen dutinka a cosi, k čemu se Dr. nechtěl vyjadřovat. Ale podle mne toto bylo mimino a páteř snad. :mrgreen: Taková kulatá. Či co to bylo… A 6+3 tt. (Pokud ovulka byla 14.DC) by mělo být…ale záleží na tom… Asi bych ale nepanikařila kdyby nebylo :srdce:.. i když..já asi jo… :mrgreen:
Při minulém ZT jsem na 1.UZ byla 6+3 tt. a věděla jsem že ovulka a IUI bylo 13.DC, tak mito toaby tenkrát už bylo divné…a dopadlo to jak to dopadlo no. A ono bylo i menší o tři dny..což ještě prý nebyl moc důvod k panice, vysvětlovala mi Dr. Že je to o milimetrech…že se to špatně měří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.8.17 22:08

@Kamcca Moc dekuji. :hug: Budu hrozne doufat. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.8.17 22:12

@Tanik86 Ja jsem prave take hrozna panikarka :D chlap tu ze me, uz nemuze :D A prave, co tu dost holcin psalo o tom ZT tak mam mnohem vetsi strach :(. Znama ta ted porodila v 6 mesici.Byla i otevrena proste klasicky porod. Chlapecek mel nejakych 650g myslim a zachranili ho s tim, ze bude delsi dobu v inkubatoru a maminku poslali domu no a vcera ji volali, ze maly umrel :,( Bylo mi to, tak strasne moc lito. :,( A zase o to vetsi strach, ze se vubec takove veci deji. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí