Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kamcca Prosím, pošleš mi ji taky? Zřejmě se hlásím do špatné skupiny..
Holky pozvanky rozeslu snad vecer. Dnes jsme na vylete a z mobilu bych to delala hodne dlouho
Holky těhulkyy, moooooc se těším s Váma všema, kdo jste byly na první kontrole a vše dopadlo dobře!!!
Já jdu poprvé v pondělí, 5+2 budu, takže
ještě nebude a modlím se, aby mě Dr. pak objednala do týdne, max. 14 dnů na to
, jinak jako já nevydržím čekat třeba 3 týdny a více
Už ted jsem šíleně nervoooznííí, hlavně at je to tam kde má být.
A mám na Vás dotaz, byly jste tam poprvé s partnerama? Může tam jít se mnou? ![]()
@Mia 28
Ja sem tam s partnerem nesla (byla jsem 6+3), delala mi vnitrni ultrazvuk…
@Mia 28 píše:
Holky těhulkyy, moooooc se těším s Váma všema, kdo jste byly na první kontrole a vše dopadlo dobře!!!Já jdu poprvé v pondělí, 5+2 budu, takže
A mám na Vás dotaz, byly jste tam poprvé s partnerama? Může tam jít se mnou?ještě nebude a modlím se, aby mě Dr. pak objednala do týdne, max. 14 dnů na to
, jinak jako já nevydržím čekat třeba 3 týdny a více
Už ted jsem šíleně nervoooznííí, hlavně at je to tam kde má být.
Ja sla, ale nenechala jsem ho volat do ordinace…uz jen vzhledem k tomu, ze slo o vnitřní ultrazvuk. A nic moc mi nerekla, stejne tam jdu za 14 dni…ale rozhodli jsme se, ze pritel půjde se mnou na ultrazvuk ve 13 tt. Kde bude delat ten podrobnější. ❤uz ted se tesim. ![]()
@Kamcca tak nevim jestli jsem byla v te spravne? Pokudne, posli mi prosim pozvanku taky.
@Mia 28 Pritel tam se mnou byl, ale cekal na chodbe ten prvni ultrazvuk je vnitrni a to se asi uplne nehodi.
Jinak ja jsem byla v utery a srdicko tam jeste nebylo, tak jdu ted v utery znovu a uvidime.
to budu kousek po 6tt tak budu doufat. A jak ti jinak je?
@Nikyna77 My co jsme po umělým, tak bereme většinou může s sebou.
Byl semnou 5+3 tt. 14.8. a půjde ještě 7+4 tt. 29.8.
On už mne totiž i po 13ti letech viděl ve všelijakých pózách a já jeho taky. ![]()
Je to naše společné mimi a všechno jsme na sobě už viděli. ![]()
Samozřejmě ať si to každá uzpůsobí dle sebe. ![]()
Dneska jsem zzačala 7.tt. a začalo mi být pěkně blivno.
To jsem po tom tak toužila…ještě před pár dny, tak to teď mám.
A ta únava..mám snad spavou nemoc. ![]()
@Tanik86 Juu to je hezke.
Samozrejme jsem to nemyslela nejak zle.Jen tedy u me doktorky tam doprovody nevidim.Tedy panske.
Proto jsem se ani nepokousela ptat zda tam muze.
Na klasicky ultrazvuk to je jasne.
Nicmene ty, uz jsi srdicko mela? Asi bylo take jeste brzy vid?
@Nikyna77 Ne
nebylo, jen dutinka a cosi, k čemu se Dr. nechtěl vyjadřovat. Ale podle mne toto bylo mimino a páteř snad.
Taková kulatá. Či co to bylo… A 6+3 tt. (Pokud ovulka byla 14.DC) by mělo být…ale záleží na tom… Asi bych ale nepanikařila kdyby nebylo
.. i když..já asi jo… ![]()
Při minulém ZT jsem na 1.UZ byla 6+3 tt. a věděla jsem že ovulka a IUI bylo 13.DC, tak mito toaby tenkrát už bylo divné…a dopadlo to jak to dopadlo no. A ono bylo i menší o tři dny..což ještě prý nebyl moc důvod k panice, vysvětlovala mi Dr. Že je to o milimetrech…že se to špatně měří.
@Tanik86 Ja jsem prave take hrozna panikarka
chlap tu ze me, uz nemuze
A prave, co tu dost holcin psalo o tom ZT tak mam mnohem vetsi strach
. Znama ta ted porodila v 6 mesici.Byla i otevrena proste klasicky porod. Chlapecek mel nejakych 650g myslim a zachranili ho s tim, ze bude delsi dobu v inkubatoru a maminku poslali domu no a vcera ji volali, ze maly umrel
Bylo mi to, tak strasne moc lito.
A zase o to vetsi strach, ze se vubec takove veci deji. ![]()