Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1095
21.8.17 17:21

@Lettylageila moc velka gratulace, at carka sili a mimi roste :hug: ja testovala v den ocekavane ms a objevilo se na digitalu 2-3tydny od poceti, nemohla jsem tomu uverit, vubec jsem ten cyklus nedoufala a zrovna to vyslo :D nicmene preji zdarny prubeh :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 17:24

@neria55 moc Dekuji a taky gratuluji :kytka:. Jinak jsou to trochu nervy, ale snažím se myslet jen pozitivně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.8.17 17:43

@Mia 28 No krásný :) :potlesk:
@cashew jo, čůrat chodím taky děsně často, ale já jsem celkově hodně zmrzlá, tak nevím jestli to není i tím..
@Lettylageila teda, ty těch testů máš hafo :D
@Angie888 no my máme celek 4 kočky :D Mourek, Micina, Angie a Alvin :D holky černý, kluci mourovatí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
21.8.17 17:46

@Trinetka Fotečka z utz určitě nebude :-( Moje dr. jen tak fotky nedává, musíš si o ni říct a zaplatit-teď nevím přesně kolik-v rozmezí 100-150kč, ale zase jsou to fakt pěkné fotky na kvalitním papíru…takže si to nechávám vždy na cca 12tt, kdy už to jsou fakt hezké miminka a pořád se hezky vejdou celí na fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 17:48

@libo vic doktoru jen tak fotky nedává, ale myslim ze je možné si monitor alespoň vyfotit na mobil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
21.8.17 17:53

@libo @Lettylageila No, u nás z toho obyč ultrazvuku vaginálního to stojí 30 nebo 50 Kč ted nevím..takže úplně zadarmo, chtěla jsem to pro přítele, pořád něvěřil, ža by to na první pokus klaplo :D :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.8.17 17:54

@libo no moji dr taky moc nedávaj, ale zkouším ukecávat a mě by měl stát jen 50.. ale můj minulej, ačkoliv to bylo krásný řekl, že dnes ne a tečka, už tam nejsem.. Můj novej ale dělá jen velké utz.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
21.8.17 18:05

@Trinetka
Jéé, konečně nejsem jediná, kdo má 4 kočky :palec: my máme právě dvě černá kluka a holky a ještě dvě siamky, taky kluka a holku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
21.8.17 18:06

@Lettylageila koukám také krásná sbírka testů :) jsem také schopná testovat x krát za den :) ted už teda ne, čárku už mám silnější než kontrolní, tak jsem sí říkala, že je to zbytečne, uvidíme jestli mi to vydrží :). Jinak přeji at sílí.
@libo muj mudr má taky fotku za stovku, ale i tak si o ně říkám. Co mi vadí víc, že u mého mudr se platí poplatek za těhoteství 3 tisíce, na druhou stranu je v tom už screening ve 12 tt a ultrazvuk každé tři týdny v těhotenství. Ale říkam si, že by ty fotky mohl dávat zadarmo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
21.8.17 18:07

@Mia 28 stejně je to zázrak co? Já se těším v pátek také na kontrolu, doufam, že to srdíčko bude, ale v 5+4 to není moc pravdepodobné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
21.8.17 18:15

@Kamcca Je a velký!! Mě doktorka říkala, že jsem 5+2 a že srdíčko bude vidět za 14 dní, ale myslím, že by mohlo již o týden dříve..ono to je i třeba tím, jak kvalitní ultrazvuk Tvůj Dr. má…a taky jak se mu „chce“ často zvát na kontroly :D Objednají prostě až tam je jistota, že v ten daný den už ta srdíčko bude…Kamarádka viděla :srdce: už v 5+6, tak třeba budeš mít štěstí!!

@Margotka1 @Trinetka Děkuju holky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
21.8.17 18:17

@Mia 28 ja vím, minulé těhoteství jsme byli na ultrazvuku v 5+3 srdíčko nebylo, v 6+3 ano, to bylo v Iscaru a doktorka si nas pozvala po týdnu, ale můj doktor objednává co tři tydny a o dřív ani chlup, ale stejne jedeme pryč, takže pujdu tak po 3.5 tydnu což bude hodne dlouhé čekání…ale třeba videt bude. Můj doktor tvrdí, že má nejlepší ordinaci ve meste (vybavení) tak třeba tam to srdíčko přičaruje :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 18:18

Ja jedu za tyden na dovcu..uz ji mame zaplacenou a stejne se moc těším..no a tim pádem se k doktorovi dostanu az okolo 7tt. Ale myslim si ze to tak bude ideální.
Jinak zatím beru jen femibion..mam brát i rybí tuk a železo? Nejak nevim vubec co a jak-ze je todle Dobry jsem si na četla někde v diskuzich. Ale snažím se držet, nic nehrotit a nechat to plynout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.8.17 18:24

@Margotka1 no musím si tě zapamatovat, že to máme totožný :D ale já první přenášela, tak si myslím, že rybu mít asi nebudu..
@Angie888 no u nás se to navyšuje nalezencema.. ale vyhodit je prostě neumím
@Lettylageila já jedu Gravital vitamíny, doporučil my ho lékárník, že se u něj neplatí značka jak u femibionu, a je srovnatelný nebo lepší.. Vlastně jediný co mu chybí je štěpená listovka, je tam jen obyč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
21.8.17 18:29

@Trinetka kvuli té štěpné listovce musím brát femibion, s tou mojí poruchou krve nejsem schopná klasickou listovku zpracovat…takže já mám smulu.
@Lettylageila o rybím tuku také uvažuji, ted na podzim ho začnu dávat dvouletákovi, tak si ho asi budu brát s ním. Na druhou stranu pak je femibion pro druhý a třetí trimestr a tam ten rybí tuk už je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí