Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.8.17 18:31

@Trinetka Ok. Dekuji.
Jinak to ze me boli prsa jako nikdy, a poboliva v pobrisku je asi normlani ze? Dále uz začínají vadit pachy, mam neustále studené ruce/prsty..vadí mi vetrak a klima na podnrisek a naopak slunko na bradavky (přes tričko i podprdu)Ale opravdu jsem takovy a tolik příznaků taaak brzo nečekala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.8.17 18:34

@Kamcca jj tak když víš, že ty musíš, nemáš jinou možnost, já to s první ládovala taky, první trimestr femibion a pak sem přešla na levnější mamavit a ten sem brala ještě při kojení.. Jinak rybí tuk - EyeQ dávám tý naší cácorce kvůli vývoji, v roce a půl pořádně nic neřekla..
@Lettylageila jo prsa, pachy, pobolívání je ok.. jen kdyby to bolelo hodně moc radši k dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 18:41

@Trinetka otázka je, co je hodně moc..vim o tom, vnímám to porad, uplne vypustit to se nedá..ale o nejake šílené bolesti se nedá mluvit v žádném případě. Takze asi oka..a curat chodím taky cim dal castej. Jde to nejak rychle ???? Třeba budou dve ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.8.17 18:44

@Lettylageila problém by měla být déle trvající ostrá bolest a s tím čůráním si to říkám taky :D na to, že to nemá ještě ani cm :D tak děloha ten močák utiskuje pěkně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 18:47

@Trinetka no ja mam teprve za 4dny oficiální termín ms..příznaky jsem čekala az po vynecháme ms :D a nejsou zrovna slabé. Napr bolest prsou. Ale spis me to uklidňuje ze je to dobre..lepsi brzo nez žádne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.8.17 18:53

@Lettylageila No já taky něco málo cítila jinak už před termínem ms :) ale nepřipouštěla sem si to a pak sem málem usla manželovi v autě :D tak sem druhý ráno testila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 18:55

@Trinetka Tak to je zajímavý popud k udělání testu..ale hlavne ze to vyšlo vid :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
21.8.17 19:16

@Lettylageila ja beru i rybi olej ( hlavne aby tam byl dostatek toho dha), a pak vitaminy a mineraly od elasti q a navic jeste vitamin c (priprava na podzim). Ten rybi olej ma fakt dobry ucinky na vyvoj mozku, m apozitivňi vliv i na deti s adhd, tak na tom asi neco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.8.17 19:25

@Lettylageila no měla sem podezření, ale mě habruje ms, minulej cyklus sem čekala až na ten další vlastně teď ten poslední, takže mi to bylo divné, abych usínala v autě, to se mi moc často neděje a s první sme měli problém počít a tam byl po spoždění zase impulz kovová chuť v ústech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 19:29

@Trinetka to uz jsem taky někde četla..ale tu teda zatím nemam, chuť zatím asi funguje..akorad posledni tři dny mam Hrozne chute i hlad ale az se pro neco rozhodnu a az to dam pred sebe, tak uz na to chuť nemam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
21.8.17 19:54

@Mia 28 moc gratuluji k dutince :-)

holky jsem rada, ze se „mi“ tady rozrustate ;)

ja dnes byla taky poprve na ultrazvuku, ale musim se priznat, ze jsem z toho jeste v soku.. videla jsem jen dutinku.. a pak koukam a DRUHA DUTINKA… tak jsem zacla jecet na doktorku, co to je a ta se smala, ze sama nevi.. no takze musime cekat, jeslti bude druha dutinka plna, nebo v ni bude treba „jen“ krev, nebo proste zanikne.. jelikoz jsem nemela jeste srdicko (jsem 5+2tt, ale mivam pozdeji ovulace, takze spis 5+0tt) mi nezbyva nez cekat, co z toho bude.. bojim se, aby kvuli dvema dutinkam neodeslo cele tehotenstvi.. no musim si nafackovat a zacit myslet pozitivne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
21.8.17 20:13

@Ann17 tak to je dobry, ja mela ze zacatku cystu a ty se pak casem vstrebala, ale treba tam budou dva kousci, ja bych si dvojcata prala, protoze na samostatny treti dite uz bych nemela odvahu ani „cas“ (vek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
21.8.17 20:15

@Ann17 Ty bláhooooooo!! Co by zanikalo celé těhuuu, prostě bud budeš mít jedno nebo dvě! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.8.17 20:25

Já vám tak závidím ze už mate za sebou kontrolu.. Já jdu až 9.9 a nemůžu se dockat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.8.17 06:05

Ahoj :-)

Ahoj holky, jsem tu nová. Asi před třemi měsíci jsem vysadila HA (brala jsem ji 10 let) a nyní mám celkem nepravidelné cykly (35,33,38 dní), holt asi chvíli trvá než se to srovná. Řekli jsme si, že miminku dáme zatím volný průběh (ono u těch nepravidelných cyklů jde i hůř určit ovulaci). Nicméně poslední MS byla 17.7. a dnešní test vypadal takto (viz. níže). Myslíte, že můžu mít naději? Jinak příznaky moc nemám, krom občasného píchnutí v břiše a bohužel kvasinkam :-( Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí