Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Cherybery některé z vás sem už přidala ![]()
ale plno ještě ne, tak se hlaste ostatní prosím
@Trinetka píše:
Holky, tak kdo chce do skupinky všechno?
Já!
@Cherybery píše:
@Maria37 já měla uplně na začátku únavu a jako kdyby na mě něco lezlo (asi jen dva dny), teď už jen únava, ale to spíš protože se moc nehýbu jako dřív.
tak fajn, mě trošku děsí, že mám minimální příznaky, zase chlap mi říká, že nechápe, co chci tak brzo cítit ![]()
@yareah píše:
@Maria37 Ahojky ja jeste nevim kdy mi vychazi termin, ovu byla pozde. Ale taky cca okolo 20.4. Priznaky mam jedine… Boli me cela prsanejdriv bolely jen na lehke zmacknuti, pak normalne ale v podprsence to bylo dobre a ted boli i v podprsence. Jak kdybych je mela namozeny
mě bolí jen trošku a v podrpdě skoro vůbec, už se nemůžu dočkat kontroly, ty jdeš kdy na kontrolu?
@Maria37 Já mám dle kalkulačky termín 23.4., k doktorovi se chystám až někdy příští týden, snad nedorazí MS. Ale příznaky taky nepociťuji, možná trošku větší prsa, nafouklé břicho a hrozně žeru ![]()
@Jaskat píše:
@Maria37 Já mám dle kalkulačky termín 23.4., k doktorovi se chystám až někdy příští týden, snad nedorazí MS. Ale příznaky taky nepociťuji, možná trošku větší prsa, nafouklé břicho a hrozně žeru
super
to jsem ráda, jo břicho mám taky jako balón
… já mám ráno hlad jinak jím normálně… teď už MS nedorazí ![]()
@Maria37 Ja jdu na kontrolu pristi tyden v pondeli 28.8. A modlim se aby bylo srdicko i kdyz vim, ze jeste byt nemusi. ![]()
@Trinetka A k čemu je prosím ta soukromá skupinka?
Já se v tom tady moc nevyznám ![]()
@Maria37 Já měla dost příznaky okolo očekávané MS a pár dní po..a už pár dní všechno zmizelo, akorát prsa trvají a teplota, z které jsem docela unavená..Jinak vůbec nic, žádné pachy, chutě, zle…nic..tak třeba to ani nepříjde a budeme mít vlastně štěstí
..Ikdyž chápu, že to tak možná nevnímáš, psychologicky bych si byla taky jistější, že je vše ok, kdybych každé ráno zvracela nebo něco
Jinak prsa v podprsence nebolí, jen když jsou volně, zohnu se nebo v noci, když ležím na boku apod. ![]()
@yareah Tak otázka jestli mezi nás chceš
já to tam nazvala, jen proto, že to tak bylo i u té předchozí a protože prvorodičky si udělali svou vlastní soukromou skupinku
Myslím, že holky s tím problém mít nebudou ![]()
@Mia 28 Nemůže si v ní číst každej kdo jde kolem.. Je taková komornější ![]()
Holky, bohužel mě už pár dní trápí kvasinky a asi něco málo chytil i přítel. Nevíte co z běžných krému lze použít v těhu? Mám doma Gyno pevaryl, tak o něm uvažuji.