Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mohla bych se k vam popřípadě založení nove skupiny přidat?:)
@Domča-_-22_- @Margotka1 moc dekuju holky, je to fajn si pokecat s nekym kdo je na tom stejne ![]()
No to je teda škoda, že tu skupinu smazali, asi nějaké nedopatření, ale my se nedáme, že jo @Kamcca …a všechny ostatní
. Jinak dneska jsem volala na gyndu, jsem objednaná na zítra 12:30, dle ovu bych měla být 7+3, tak jsem zvědavá
.Takže poprvé uvidím prcka, snad bude všechno ok.
@libo ja omylem založila jako první stejnou skupinu akorát otevřenou, tak třeba se jim to nelíbilo…to je jediné co mi napadá
@KamKam2 to máš totožné TP jako já, jen mám doma dubňačku 15
gratuluji
@libo super, tak už zítra bude fotečka z utz? ![]()
@Kamcca no jo, ale tak v jedné to žije a tu zrušej? určitě jim napiš co to je za bordel
já to pak klidně zkusím založit jestli budou mít potíže s tím ji obnovit ![]()
@guapi
Ahooj, jsem na tom podobně
podle kalkulačky mi vychází termín na 27.4., podařilo se hned napodruhé..
Já si pomalu dělám seznam do google tabulky a až bude vše odkontrolováno a potvrzeno, tak v půlce těhu začnu pomalu nakupovat ![]()
Jinak nehrotím vůbec, spíš se srovnávám s tím, že to tak rychle vyšlo.. chtěli jsme se snažit aspoň rok
![]()
@Margotka1 no máme doma bejčicu a druhý bude beran, leda by šlo dřív a stihlo to do ryb ![]()
@Kamcca ![]()
@Angie888 Je mi sympatickej tvůj nick
máme doma černou kočku které říkáme angie ![]()
@Ann17 @Cherybery @Trinetka @Margotka1 Strašně moc Vám holky děkuji! Kdybych si to tak uměla také nepřipouštět…Pořád tomu nemůžu uvěřit
Za 14 dní kontrola, jestli tam bude srdíčko - no už ted počítám hodiny..
![]()
Fakt tam je taková bublinka..jejda, to máme holky štěstí, že? Ode dneška už bych být muž nechtěla, jak jsem to vždycky říkavala ![]()
Tak ja tu chvilku nejsem a dejou se tu takovy veci
az bude skupina zpet, dejte vedet!
Ahoj holky, tak ja se taky pridam, dnes jsem mela termim MS, ale na testu se mi ukazaly dve carky jeste tyden zpatky a stale sili, u dr jsem jeste nebyla, nebude tam jeste nic videt. Ale priznaky teda silene. Mam hrozne natekla prsa, boli na dotek, neskutecna unava, porad bych spala a vadi mi ruzne pachy, porad mi neco nevoni.. no a nejhorsi je to curani, chodim kazdou druhou minutu, fakt hrozny, v praci, kdyz jedem na vylet porad zachod.. ![]()
Ahojte holky..mužu se přidat? Vypada to, ze v teto skupince to i žije a je tu s kým pokecat, pac ja jsem na samotným zacatku, tak to nikde moc rikat nechci, ale nutne to potrebuju někomu říct ![]()
Po x měsících a x snehobilych testech konecne vim jaký je to pocit videt druhou carku ![]()
Jinak jsem 26DC, ovulace byla 13DC, a příkladam testy z 9,10,11,12DPO (a taky (jelikož jsem nemohla uvěřit) vic testu z 12DPO)-jsou krásne viditelné
cykly mam 30dni, takze ms za 4-5dni, ale uz s ni teda nepočítám ![]()
Taky jste nemohly vydržet a testovaly driv? A je to Dobry výsledek na tak brzy?
Dekuji všem za podporu, kterou ted pri tom čekání potřebuji
![]()
@Trinetka tak to je pěkná náhoda
já mám teda doma dvě černé, ale obě s jménem od B ![]()
@cashew
Jo s tím curanim to mám podobně, taky mám pocit, ze jsem na wc pořad.. jinak velká gratulace
![]()