Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
j-p
11770
22.8.17 06:35

@Jaskat :pankac: krásná čárka ;) přeju ať sili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
22.8.17 07:17

@Jaskat ;) gratuluji, krásná čárka, přeju ať sílí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
22.8.17 07:35

Holky tak skupina byla skutečně smazaná, kvuli tomu, že zároven jsem omylem založila i tu druhou otevřenou, kterou nechali, no bude smazaná taky, a pak si jí máme založit znovu. Tak se toho klidně někdo jiný ujmete :). Já stejne budu ted tři týdny pryč, tak bych nemohla přidávat případně nové členy atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
22.8.17 07:37

@Jaskat krásná čárka, držím palce at sílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.8.17 07:53

Děkuji, doufám, že to klapne, i když mám na testu zatím spíš dušíka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
22.8.17 08:52

@Ann17 no páááni, takže tam máš možná dvě? tak přeju ať se to udrží
@Margotka1 no pak ve skupince musíme stvořit nějakou tabulku :D kdo kdy má rodit :)
@jakalm já měla jít původně až 12.9. a radši si připlatím za sobotu.. takže tě úplně chápu.. a tys měla poslední ms kdy?
@Jaskat jasná čárka :) gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
22.8.17 08:56

Holky, tak zkouším tu skupinku pro dvě a více založit, čekám na schválení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
22.8.17 08:57
@Lettylageila píše:
@libo vic doktoru jen tak fotky nedává, ale myslim ze je možné si monitor alespoň vyfotit na mobil ;-)

To mě samozřejmě taky napadlo :-), ale já mám úplně obyč telefon, fotit s ním nehrozí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
22.8.17 09:03
@Kamcca píše:
@Lettylageila koukám také krásná sbírka testů :) jsem také schopná testovat x krát za den :) ted už teda ne, čárku už mám silnější než kontrolní, tak jsem sí říkala, že je to zbytečne, uvidíme jestli mi to vydrží :). Jinak přeji at sílí.
@libo muj mudr má taky fotku za stovku, ale i tak si o ně říkám. Co mi vadí víc, že u mého mudr se platí poplatek za těhoteství 3 tisíce, na druhou stranu je v tom už screening ve 12 tt a ultrazvuk každé tři týdny v těhotenství. Ale říkam si, že by ty fotky mohl dávat zadarmo…

Tak to je brutus! tři litry! To bych nedala…první screening odmítám, jen v prvním těhu jsem byla (a to bylo u nás v nemocnici ještě zdarma), a tak mi dělá podrobný utz moje dr. a zdarma, utz jsem při posledním těhu měla každou návštěvu snad až do 20tt a taky zdarma. Uvidíme, jak to bude brát tentokrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
22.8.17 09:07

Ahoj holky, tak mě vychází termín cca na 20.4., příští úterý jdu na utz. Je tady taky někdo, kdo má jen minimální příznaky? Akorát mě dost bolí hlava, některý dny jsem unavená, prsa cítím jen trochu… zatím fakt pohoda… co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
22.8.17 09:07

Holky, tak kdo chce do skupinky všechno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
22.8.17 09:09

@libo to jo to si chce asi přivydělat, já měla ten screening zadarmo (asi má nějakou smlouvu s pojišťovnou či co), tak jsem zvědavá jak to bude teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
22.8.17 09:10

@Maria37 Ahojky ja jeste nevim kdy mi vychazi termin, ovu byla pozde. Ale taky cca okolo 20.4. Priznaky mam jedine… Boli me cela prsa :D nejdriv bolely jen na lehke zmacknuti, pak normalne ale v podprsence to bylo dobre a ted boli i v podprsence. Jak kdybych je mela namozeny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
22.8.17 09:10

@Maria37 já měla uplně na začátku únavu a jako kdyby na mě něco lezlo (asi jen dva dny), teď už jen únava, ale to spíš protože se moc nehýbu jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
22.8.17 09:11

@Trinetka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie