Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikyna77 víš co ji možná omlouva!?Že ma starý ultrazvuk a nic tam nevidela. Jinak nic.Muj gynekolog ma taky starej a v nemocnicich mají lepší vybavení. Hlavně že to dobře dopadlo
A ja taky cekala na srdíčko déle. ![]()
@j-p píše:
@Nikyna77 víš co ji možná omlouva!?Že ma starý ultrazvuk a nic tam nevidela. Jinak nic.Muj gynekolog ma taky starej a v nemocnicich mají lepší vybavení. Hlavně že to dobře dopadlo![]()
A ja taky cekala na srdíčko déle.
o důvod víc, aby nedělala rychlé závěry ![]()
@j-p To ano stary ultrazvuk tam ma.Ale nejhorsi bylo to, ze nad tim ani nepremyslela a rekla mi to, jako hotovou vec.Ze mi to tam proste odeberou. A v nemocnici no my vam tady rozhodne nic odebirat nebudem pokud sama nechcete. Tohle je krasne prospivajici tehotenstvi. A pak kdyz jsem se oblekala v kabince, tak jsem jen slysela pani doktorku jak rikala, ze nechape ze to srdicko nevidela i presto, ze ma starsi ultrazvuk. ![]()
Ahojky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale nakukuji a tajně doufám, že k vám budu patřit ![]()
@Nikyna77 ale na toto jsem musela reagovat
prostě mazec a ten šok
nechápu a přeji už jen pohodové těhu a vše v pořádku ![]()
@Nikyna77 kolik jí je let? No ja byla v 5+6 a byl jen gestacni vacek.Ale ještě jsme 14. Dni cekali.Ja bych taky nikam nešla. Ale to neměla říkat, když je slepá. Hlavne ze to dobře dopadlo
![]()
@j-p Ty ju ani nevim kolik ji je.Ale podle typu kolem te 50tky.
ale ona je celkove divna. Jeste me ani neprohlidla a rika mi, at ji dam tehotenskou prukazku. Rikam, ale ja ji jeste nemam
a ona ja vam ji nedavala? Rikam no nedavala. Dobry vypsala vysledky z moci a zase tehotenskou prukazku ( a uz jsem penila) rikam no nemaam. Proste nemam z ni dobry pocit. :-/ a po dnesku tuplem ne. ![]()
@Nikyna77 píše:
@j-p Ty ju ani nevim kolik ji je.Ale podle typu kolem te 50tky.ale ona je celkove divna. Jeste me ani neprohlidla a rika mi, at ji dam tehotenskou prukazku. Rikam, ale ja ji jeste nemam
a ona ja vam ji nedavala? Rikam no nedavala. Dobry vypsala vysledky z moci a zase tehotenskou prukazku ( a uz jsem penila) rikam no nemaam. Proste nemam z ni dobry pocit. :-/ a po dnesku tuplem ne.
jdi jinam, na tvém místě bych k ní už vůbec nešla - výpis z karty ti udělají případně na pojišťovně, ale asi ti budou stačit informace ze zprávy z nemocnice
![]()
@Nikyna77 raci si najdi jiného doktora á budeš mít klid.
To je fakt divná DOKTORKA.
![]()
@Nikyna77 brr uplně mi mrazí, to muselo být příšerný. Jak píšes ber kartu a prchej pryč… pochopila bych, ze má treba horší ultrazvuk a nevidí jeste srdíčko, ale psat hned zamlklé těhoteství… no gratuluji moc ke srdíčku. Pokus se být v pohode
@Nikyna77 Ahoj, změřila 6mm (6+2), ale říkala že je to jen orientační měření, že se to nějak moc přesně při té velikosti nedá. To je hrozné že tě tak brzy poslala na kyretáž, já myslela že zvou ještě na další kontrolu když není srdíčko vidět, tohle jsem ještě neslyšela ![]()
@Nikyna77 píše:
@Tanik86 Ty-josrdicko se rozjelo, ale miminko nerostlo?
To je strasne
. Me tam rekla, ze tu doktorku nechape, ze tyden odpovida rustu. Podle ms jsem 6+3 a podle ultrazvuku 6+1 CRL 5mm, tak snad uz me zadne dalsi soky nebudou cekat. Jinak moooc dekuji.
Jj. 6+3 nebylo
a měřilo 3,5 mm a pakto s tim tím špiněnímšpinění mělo 5 mm a takto i zůstalo. Pak mi řekli že není menší jen o tři dny, ale o 14 dní, na dalším UZ už o 3 neděle. Hrůza.
Ale člověk ač stále doufal, byl připravený že to asi nedopadne. Proto se teď i bojím že by to mohlo nedopadnout.
I když jsem dnes už měla pocit mizení příznaků (prsa, zimnice), tak mě to vyškolilo teď odpol., kdy jsem se před chvílí poprvé
![]()
@Nikyna77 no to je teda hruza, asi bych tam na ni rovnou vlitla a udelala ji ostudu, to bych sla teda hned jinam, to je trochu moc.
@Tanik86 jezis to me desi, me rikal 6+1 2mm, nerikal jestli je to malo, ale vsude udavaji 6mm, pristi tyden jdu znova tak snad povyrostlo