Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
23.8.17 15:58

@yareah Jasněěěě, bude chobotnička!!! :srdce: :srdce: Pak informuj a šoupni sem fotečku! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
23.8.17 16:07

@Mia 28 to je jasne! :) už se nemůžu dočkat… nejradsi bych si nechala udelat utz hned :D ale nechci byt za blazna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.8.17 20:14

@yareah @Mia 28 holky jak ja vam rozumim :-D poprve jsem dokonce byla tak silena, ze jsem v 17tt vesala zaclony a pak se bala, ze jsem to nemela delat, a sla k dr s tim, ze me boli podbrisek a nebyla to pravda.. chjo..ale ja se tak bala, ze se mu tam nekde omotal pupecnik.. no byla to samozrejme blbost, ale 1 ultrazvuk a ja mela zase dobre spani :-)) jinak ty zacatky jsou fakt mazec vydrzet..ale musime :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
23.8.17 21:59

@Ann17 :D :D :D Ty seš dobrá čoveče! :mrgreen: Ale víš co, všude píšou jak budoucní maminky mají být v klidu a nestresovat se..a my se nejvíce stresujeme z toho těhu jako takového :D Takže..vlastně by nás ty Dr. měly ještě pochválit, že myslíme na miminka a chceme být co nejvíce v pohodě..častějí ultrazvuky pro oboustranné blaho :D :D :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
23.8.17 22:22

@Ann17 @Mia 28 No pekne :D ale ja minuly tyden taky chtela pri zaspineni letet :D nastesti me manza „serval“ tak jsem se uklidnila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.8.17 09:06

Tak holky, nevydržela jsem pochyby a udělala si Clearblue test (fotka níže). Počáteční radost vystridala obava. Přítel v červnu chytil boreliózu, nasadil ATB a šel po nějaké době na testy. No a dnes mu řekli, ať si zajde pro další ATB, že tam ještě nějaká reakce je. Myslíte, že se to nějak mohlo přenést na miminko? :-( Za týden jdu k doktorovi, tak mu to samozřejmě řeknu, ale mám strach, aby to treba nezpůsobilo ZT :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
24.8.17 11:46
@Jaskat píše:
Tak holky, nevydržela jsem pochyby a udělala si Clearblue test (fotka níže). Počáteční radost vystridala obava. Přítel v červnu chytil boreliózu, nasadil ATB a šel po nějaké době na testy. No a dnes mu řekli, ať si zajde pro další ATB, že tam ještě nějaká reakce je. Myslíte, že se to nějak mohlo přenést na miminko? :-( Za týden jdu k doktorovi, tak mu to samozřejmě řeknu, ale mám strach, aby to treba nezpůsobilo ZT :,(

Kdyby bylo neco spatne uz od prvopocatku…ver…tomu, ze bys nebyla tehotna. Myslim si, ze bude vse ok. Drzim pesti!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.8.17 12:07

@sarinka118 Děkuji za podporu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.8.17 13:03

@Jaskat rekla bych, ze mas uplne stejnou sanci na prosperujici tehotenstvi jako my vsichni tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.8.17 13:19

@Ann17 Budu doufat, že nám všem to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.8.17 17:09

První fotečka mé bublinky :-D

Ahoj @yareah :)
Tak jsem se dnes byla ukázat na gynekologii a mám tam malou bublinku :srdce:
Mudr. nás odhaduje na 5 TT a mám přijít za 2 týdny, už prý určitě bude srdíčko.
Jinak mohu jíst a pít vše, jen s mírou :mrgreen: Teda krom tataráku :mrgreen: Žádné přísné zákazy, a ještě mi byla doporučena sklenka vína nebo pivka :dance: (Jedem na Moravu na kola :lol: )
Dnes mám ten nejkrásnější den, ať i tobě se daří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
24.8.17 17:45

@Patres500 Ahojky moc gratuluji. :kytka: A mohu se zeptat jestli, uz malicke merila? A kolik mate? :think: Dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.8.17 18:08

Ahoj @Nikyna77, děkuji :)
Neměřila, říkala že ve váčku už tam něco vidí, žádná čísla ale neřešila. Řekla že zase za 2 týdny, a prý tam už bude miminko jak vyšité, tak uvidíme ;) Ono asi (odhadem )5 TT je fakt ještě brzo na měření :think:
A ty jsi v jakém týdnu, jestli se mohu zeptat… A u lékaře jsi už byla, nebo se chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.8.17 18:19

Ahoj holky. M7zu se přidat? Včera UL 5+0 dle MS mám být 6+0 ale já mám vše posunuje. Čekáme 4 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
24.8.17 18:28

@Patres500 kam jrdete na moravu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie