Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nicky07 píše:
Ahoj tak já jsem podle kalkulačky na webu 4+1 tt![]()
a termín 3.5.2018.
Kromě bolesti prsou žádné příznaky zatím nemám.
Akorát to čekání na první návštěvu dr je teda hrozný![]()
![]()
jj čekání je děsný
já jdu v úterý poprvé na utz
@Nicky07 vitej
ano, to cekani je prisernost..
@Jerrysmall gratuluji, ze vyslo hned 1.IVF ![]()
@evan14 taky te vitam..s Hcg nevim kolik ma byt presne, me vubec krev nebrali.. ani poprve, ani ted.. jen ultrazvuk rovnou.. ale uricte je na to na internetu nejaka tabulka
Holky, nezhoršila se Vám některé plet? Mě teda dost výrazně, vypadám jako puberták
Nevíte, co s tím, nemáte nějakou dobrou radu, ověřenou mastičku apod.? ![]()
@Mia 28 píše:
Holky, nezhoršila se Vám některé plet? Mě teda dost výrazně, vypadám jako pubertákNevíte, co s tím, nemáte nějakou dobrou radu, ověřenou mastičku apod.?
mě se naopak velmi zlepšila ![]()
@Maria37 Tady má někdo štěstí!! Mazec jak to těhotenství má každá jiná..fakt
![]()
@Mia 28 mě se teda zhorsila pleť už tak před 3 týdny, mám úplně takové mini pupínky na čele hlavně a po tváři pár nehezkých ukazu
já to přikládám zatím hormonům, jestli za to může pohlaví uvidíme později
![]()
Ahoj, můžu se přidat? Dnes jsem objevila toto a pořád nějak nevěřím, že se mi to nezdá ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
Podle testu nám to vyšlo, poslední ms jsem měla 15.7. a podle kalkulačky na netu mi to hází termín porodu 21.4.2018. Můj doktor má do konce srpna dovolenou, tak se objednám až v září. Už máme doma dvou a čtvrt letého chlapečka a ted nam to vychází, že by byli děti krásně tři roky od sebe, jak jsme plánovali
Strašně se těším, ale zatím jsem trochu nervózní, když to ještě nemám potvrzeno od dr…
@katyszek Jeee, gratuluji moc
taky jsem nenohla uvěřit… snažíme se teprve tri měsíce, tak jsem ani nedoufala, že to tak rychle vyjde ![]()
@LaEllaX píše:
Ahoj holky, můžu se přidat?Podle testu nám to vyšlo, poslední ms jsem měla 15.7. a podle kalkulačky na netu mi to hází termín porodu 21.4.2018. Můj doktor má do konce srpna dovolenou, tak se objednám až v září. Už máme doma dvou a čtvrt letého chlapečka a ted nam to vychází, že by byli děti krásně tři roky od sebe, jak jsme plánovali
Strašně se těším, ale zatím jsem trochu nervózní, když to ještě nemám potvrzeno od dr…
to jsme skoro stejně
já jsem zatím jen unavená a cítím prsa, jinak vše o. k., tak jsem zvědavá, kdy začnou nevolnosti a tak…
@Maria37 píše:
to jsme skoro stejnějá jsem zatím jen unavená a cítím prsa, jinak vše o. k., tak jsem zvědavá, kdy začnou nevolnosti a tak…
Mám to podobně. Taky cítím prsa, trochu únava a jinak pohoda
u prvního jsem nevolnosti pocitovala až tak ve třetím čtvrtém měsíci… tak uvidíme ![]()