Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LaEllaX píše:
Mám to podobně. Taky cítím prsa, trochu únava a jinak pohodau prvního jsem nevolnosti pocitovala až tak ve třetím čtvrtém měsíci… tak uvidíme
jé to jsem ráda, že nejsem sama, dnes jsem měla depku, že mi „nic“ není
na kontrolu jdu v úterý, tak jsem zvědavá
Nám první syn (02/2015) trval tři roky a jedno mimoděložní a teď už to taky byl rok. A zrovna v měsíci, kdy jsem to nečekala, protože manžel byl 3 týdny v zahraničí, to asi vyšlo.
Zítra jedeme na dovolenou, takže se k dr dostanu až na konci září, nevim, jak do tý doby vydržím… Jinak TP mi dle kalkulačky vychází na 1.5.
A od rána, co jsem dělala test, je mi blbě. Do tý doby mi nebylo nic ![]()
@Maria37 píše:jé to jsem ráda, že nejsem sama, dnes jsem měla depku, že mi „nic“ není
na kontrolu jdu v úterý, tak jsem zvědavá
No ja právě budu volat k doktorovi az v pondělí 4.9.
Ted má tu dovcu… tak budu ještě víc jak týden napnuta
snad bude všechno v pořádku. I u tebe ![]()
@katyszek píše:
Nám první syn (02/2015) trval tři roky a jedno mimoděložní a teď už to taky byl rok. A zrovna v měsíci, kdy jsem to nečekala, protože manžel byl 3 týdny v zahraničí, to asi vyšlo.Zítra jedeme na dovolenou, takže se k dr dostanu až na konci září, nevim, jak do tý doby vydržím… Jinak TP mi dle kalkulačky vychází na 1.5.
Jee nás první se narodil 1.5.2015
a to tehdy teda bylo neplánovaně, takže jsem nezažila takové to snažení. Až ted.. a jsem kvuli tomu asi i víc nervózní
aby to všechno dopadlo ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Včera jsem objevila ducha a dnes už je to… větší duch, tak doufám, že zítra už to bude pořádná čárka, ať ji můžu ukázat tatínkovi
TP mi vychází 5.5.2018 ![]()
Holky, napadají mě takový věci jako… můžu v těhotenství používat deodorant? a co barvení vlasů? nemůžou se ty chemikálie nějak dostat k dítěti?
@kaya.ko jsme na tom skoro stejně mě vychází tp 3.5.2018 ![]()
Taky by mě zajímalo jestli je to barvení škodlivé..jsem objednaná na úterý ke kadeřnici ![]()
@LaEllaX nas prvni je 1.2.2015 a ted to vychazi na 1.5.2018, takze by oba byli „jednicky“ ![]()
@kaya.ko tak deodorant me ani nenapadl resit a vlasy jsem si pri prvnim barvit prestala a pak uz nikdy nezacala, takze tentokrat taky neresim
a 5.5. je pro nas taky dobry datum, to jsme se pred 5 lety brali ![]()
@Nicky07 píše:
@kaya.ko jsme na tom skoro stejně mě vychází tp 3.5.2018
Taky by mě zajímalo jestli je to barvení škodlivé..jsem objednaná na úterý ke kadeřnici
četla jsem rozhovor s doktorem a ten říkal, že barva nevadí, že se přes kůži hlavy zas tolik chemie do těla nedostane… že je mnohem horší alkohol a cigarety a syrové maso…
Holky, ja při minulém těhotenství byla u kadernice měsíc před porodem. Barva snad nevadí. A deodorant jsem minule taky používala celou dobu ![]()
Ahoj holky, jak se Vám vede? Já dnes dostala od Dr. na pohotovosti obávanou zprávu, embryjko se zaseklo ve vývoji, resp. v gestačním a žloutkovém váčku nevidí struktury plodu, a to už by tam prý mělo i být
Jela jsem dnes na pohotovost, zhruba od 3 rána mě vzbudily bolesti jako na MS a probudila jsem se úplně zpocená s oparem na puse (už jsem tušila, že je něco špatně, že se tělo něčemu brání) byt jsem ani nešpinila a do ted nekvácím nic, jela jsem na pohotovost, kde Dr. moje obavy potvdrila s tím, že pokud se do týdne nerozkrvácím, pošupajdím na revizi
Achjo, už podruhé!!! Už se bojím být těhotná..raději nenajít ty // než-li pak toto
Takže ted místo přemýšlením nad výbavičkou, vymýšlím jak nejrychleji rozjet nějaké krvácení a potratit samovolně, nechci na kyretáž, narkoza..riziko poranění dělohy, násilné roztažení čípku… Holky přeji Vám všem, at je vše v pořádku a nemusíte si tímto procházet.. ![]()
@Mia 28 píše:
Ahoj holky, jak se Vám vede? Já dnes dostala od Dr. na pohotovosti obávanou zprávu, embryjko se zaseklo ve vývoji, resp. v gestačním a žloutkovém váčku nevidí struktury plodu, a to už by tam prý mělo i býtJela jsem dnes na pohotovost, zhruba od 3 rána mě vzbudily bolesti jako na MS a probudila jsem se úplně zpocená s oparem na puse (už jsem tušila, že je něco špatně, že se tělo něčemu brání) byt jsem ani nešpinila a do ted nekvácím nic, jela jsem na pohotovost, kde Dr. moje obavy potvdrila s tím, že pokud se do týdne nerozkrvácím, pošupajdím na revizi
Achjo, už podruhé!!! Už se bojím být těhotná..raději nenajít ty // než-li pak toto
Takže ted místo přemýšlením nad výbavičkou, vymýšlím jak nejrychleji rozjet nějaké krvácení a potratit samovolně, nechci na kyretáž, narkoza..riziko poranění dělohy, násilné roztažení čípku… Holky přeji Vám všem, at je vše v pořádku a nemusíte si tímto procházet..
to je mi líto, drž se ![]()
@Mia 28 to je mi líto, před půlrokem jsem si prošla přesně tím samým, já jen neměla sílu a odvahu čekat na samovolný potrat, tak jsem kývla další den na revizi…navíc všechno má své rizika, když budeš čekat může se rozjet zánět dělohy atd. Navíc mě řekl že mám moc vysokou sliznici, že by to jen tak neodešlo samo… Držím palce ať je brzy líp a drž se
![]()
@Mia 28
To je mi strašně líto, držte se!
No a do třetice všeho dobrého ![]()
To už určitě vyjde… ![]()