Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
24.8.17 18:52

@yareah
:srdce: Velké Bílovice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
24.8.17 20:23

@Patres500 to je 10-15minut od nas :)
Jinak teda ty uz tam mas peknou bublinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.8.17 21:54

No vidíš to @yareah :lol:
Děkuji, snad bude větší a větší… až z ní bude meloun :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
24.8.17 22:09

@Patres500 Dekuji za odpoved. :* Byla, uz 2× a jednou v nemocnici.Des a hruza ma pani doktorka.Ja byla v utery a dle ultrazvuku jsem byla 6+1 myslim dle ms 6+3 a prave merili v nemocnici a namerili 5mm :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
25.8.17 06:54

@Patres500 Jojo melouna bysme vsechny rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
25.8.17 08:17
@Patres500 píše:
Ahoj @yareah :)
Tak jsem se dnes byla ukázat na gynekologii a mám tam malou bublinku :srdce:
Mudr. nás odhaduje na 5 TT a mám přijít za 2 týdny, už prý určitě bude srdíčko.
Jinak mohu jíst a pít vše, jen s mírou :mrgreen: Teda krom tataráku :mrgreen: Žádné přísné zákazy, a ještě mi byla doporučena sklenka vína nebo pivka :dance: (Jedem na Moravu na kola :lol: )
Dnes mám ten nejkrásnější den, ať i tobě se daří :D

teda super :lol: a pořád máš minimum příznaků? ježdění na kole je povoleno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
25.8.17 10:16

Ahoj holky můžu se kvám taky přidat poslední MS 27.6. TP by měl být 1 dubna bude to moje druhé mimi první mám dcerku Kačenku 2,5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
25.8.17 10:29

@Margotka1 u nás je to konečně jsem těhotná přes umělý a tohle byl náš poslední mrazáček tak snad se bude držet zuby nehty jsem totiž o týden menší ale srdíčko nám tluče tak jak má tak je snad jen trošku pomalejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
25.8.17 10:41

@kačka121 Tak to je paráda, z jednoho IVF dvě děti. :kytka: Přeju ti to. Museli jste mít krásnou úrodu embryí. :kytka: Koukám, že 1 ET už 09/13, to jste se snažili od jakého roku? :oops: Taky jste si asi počkali viď? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
25.8.17 10:53

@Tanik86 začali jsme na začátku 2009 kdy mi mudr řekla že mám PCO snažili se sami pak jsem dostávala hormony na ovulaci jelikož zjistili že žádnou nemám to taky nepomohlo tak jsme skončili v sanatoriu a tam se zjistilo že i manžel je na tom dost bídně při IVF mě odebrali 16 vajíček 10 se jich oplodnilo a 5 dne přežilo 9 nechali jsme mrazit jen 4 embrya kvůli penězům kdybych se mohla vrátit v čase tak si radši někde půjčím a zamrazíme vše pro mě bylo nejdůležitější že mám Kačenku ale jak rostla tak se něco změnilo a chtěli jsme pro ní sourozence tak snad to bude dobrý
koukám že i ty toho máš dost za sebou hele na každou čeká někde to miminko a ty už si ho prostě ted zasloužíš a tohle s tebou zůstane až do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
25.8.17 11:19

@kačka121 Páni… 2009 a Kačka až 2015. 8o Taky štreka. :think: :kytka:
Jsme to ale holky statečný a bojujeme. :andel:
Já 2× IVf a bohužel jen s jedním embryem, vždy 3.den transferovaným. Já zdravá, manžel občas pomalé a menší počet spermií - teď při letoš.4.IUI obojí a ono to vyšlo. 8o Jsme v šoku ještě teď. :kytka: :andel:
Teď oproti minulému ZT je to jiné, tak tomu moc věřím. Teď mám už pár dní ranní - spíš dopolední nevolnosti a pořád se mi něco kuje v podbřišku - to z minula vůbec neznám. :lol: Tak snad už…
Moc ti držím pěsti, aby ten týden mimčo dohnalo a jak píšeš, hlavně že má :srdce:
My tehdy 6+3 tt. neměli :srdce: to až později. To už mě ale děsilo, protože ovulka a IUI bylo 13.DC. :roll:
Tak pa a opatruj se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
25.8.17 11:34

@Tanik86 pravě ja byla na první ko 6+0 a byl jen žloutkovej váček bez plodu a po pár dnech jsem začala špinit tak jsem jela ke svému gyn a naštěsti to bylo v pořádku a už tam byl plod ale bez srdeční akce další ko byla za 14dní kdy mi říkal že už prostě musí srdíčko být a mezitím jsem začla krvácet tak jsme jeli na pohotovost a naštěstí opět v pořádku a miminku začalo být srdíčko ještě to teda nebylo pravidelný no a teď jsem byla v pondělí a už krásně bilo ale že jsme hold menší nejhorší je že prostě víš jak je opravdu starý a nemužeš se uklidňovat že byla později ovulace ale u dcery jsem měla to samí ze začátku ta byla dokonce o 14 dni pozadu ale do začátku 2 trimestru to dohnala a pak to byla +-pár dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
25.8.17 12:03

@kačka121 Tak to jsi mě tímhle uklidnila. :kytka: Já se totiž hrozně bojím, že mi řekne že je to menší…vybaví se mi to mynulý ZT. :oops: Bylo tehdy 3,5 mm velké v 6+3 a bez :srdce: Pak jsem začala taky špinit 11.12. (otěhu jsem 14.10. při IUI), tam už bylo :srdce: ale bylo o 14 dní menší, po víkendu zase UZ a bylo už :srdce: více vyvinuté a pak 15.12. další UZ v Gennetu a tam už o 3 týdny menší, ale to už jsem se hodně bála. Ach jo, no nic je to pryč.
Teď už to snad vyjde no. :kytka: :andel:
Tak tfuj tfuj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
25.8.17 13:08

@Patres500 Jééééé moc gratulujuuuu! Je tam krásně vidět gestační a žloutkový váček, na samotné embryjko je asi ještě brzdy, ne? To většinou až 6tt. Nebo Dr. říkala že vidíš už přímo plod? :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
25.8.17 13:15

Holky, nemáte tady některé dělohu v RVF? Má se dělat něco spešl, mamka mi říkala, že se má snad ležet na břiše první trimestr nebo co :D? Nevíte některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí