Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
22.8.17 21:36

@Margotka1 Moc,moc dekuji :hug: Take to hned udelam.Uz k ni nepachnu.Furt mam takovy divny pocit a stale v usich slysim to, jak mi to rikala :zed: A mam strach. Hrozny strach. :,( I kdyz v nemocnici srdicko bylo a vlastne vse v poradku.Ale ta myslenka toho, co kdyz opravdu rust nebude? Co, kdyz prestane bit srdicko? Je to nepopsatelny pocit strachu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.8.17 21:37

@yareah Moc dekuji :* A v kolikatem jsi?  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
22.8.17 21:41

@Nikyna77 ja nevim, ovu byla hrozne pozde. Ale kdyby cyklus byl tak jak ma byt a ovu po 14 dnech tak bud budu pristi pondeli 7+0 nebo 6+3. Kdo vi :D minule pondeli byl jen vacek velky 9mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
22.8.17 21:46

@Nikyna77 vždycky se může něco pokazit a s tím strachem si nepomuzes!!Taky mám veliký strach a to čekám druhé :srdce: Dokud neporodis a nedají ti ho do ruky budeš se bát pořád :) a pak taky ať se narodí :P věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.8.17 22:01

TP 14.4.2018

Ahoj holky, ráda bych se přidala ke skupince, spíše té soukromé. V pondělí mě čeká druhá kontrola a snad bude vše v pořádku. Jednou už se začátkem roku nepovedlo :,(. Ale věřím, že teď všechno dobře dopadne. L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.8.17 22:14

@yareah Juu takze jsi zhruba nejak, jako ja. :) Tak hlavne, at je vse jak ma byt. :* Me tehotenske testy ukazovali dusika, uz 8dni pred ocekavanou ms. Vsichni se v celku divili a typovali dvojcatka :D nebo obrika a neni to ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.8.17 22:16

@j-p To mas pravdu. :-/ Ja uvazuji o tom, ze si koupim ten pristroj na kontrolu srdicka. Nekde jsem cetla, ze je to dobra vecicka.Ale to bych to mela na tom brisku nalepene, co minutu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.8.17 22:23

@Margotka1 Jsi zlaticko moc dekuji za podporu :*. Snazim se, ale nejde to moc dobre.Ted si ctu, jak blbka clanky o zt v 8tt a tak. :,( Proste na palici. Gyndarku zmenim 100% hned zitra budu obvolavat. A jeji jmeno reknu s radosti.Jen,at se dostane vsude to jaka je.Moje teta u ni kdysi take byla s tim, ze mela pred porodem a prisla s bolestma a ona ji jen odpovedela, at to vydrzi ze do nemocnice ted nemuze, pac tam malujou.Tak sla domu s tim, ze ji nakonec odvezla zachranka a mela to za 5minut 12 mela skazenou plodovou vodu, uz. Takze, tak o nasi pani doktorce. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.8.17 06:06

Ahoj holky, tak dnes už vypadá test lépe ???? K doktorovi jdu na potvrzení až za týden, tak doufám, že bude vše ok. Jinak všem nově příchozím gratuluji k mimiskum :potlesk: Příteli to chci říct v sobotu, ale vypadá to, že už něco tuší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
23.8.17 08:11

@Nikyna77 hele vubec to neber ze neco bylo nebo je spatne, podle me je a bylo vsechno normalni, jen ta doktorka je uplne mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
23.8.17 08:24

Ahoj @Jaskat
Gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.8.17 08:38

@Patres500 děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
23.8.17 08:56
@Patres500 píše:
Ahoj @Maria37 :lol:
Jé, takže pěkně nastejno :lol:
Já měla poslední ms 14.7, ale ovu až 30.7, tak uvidíme, jak to tam zítra uvidí můj gynekolog… Jdu tam a vím že srdíčko asi ještě neuvidí, ale aspoň se ujistim že je na správném místě fazolka :srdce:
Příznaky už mi přijde že mám skoro pryč :lol:
Předtím mne pořád bolel podbřišek, teď už ne… Cítím se jen více unavená a hodně bolí prsa :mrgreen:
Ale četla jsem že někdy v tomhle týdnů už můžou přijít nevolnosti :poblion:
Brrr :mrgreen:
A kdy půjdeš k Mudr. ty?
A co tvé příznaky?
PS.:Jo a strašně se mi zhoršila pleť 8o, fakt hrozně ale :zed:

:mavam: mě bolí hlava, cítím prsa a únava, jinak jsem v pohodě, v břichu občas nějaký tlaky, ale bolest ne… už se nemůžu dočkat úterní kontroly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
23.8.17 10:02

@Margotka1 Moc dekuji. :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
23.8.17 10:03

@Cherybery Snazim se. Moc dekuji :hug: