Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Margotka1 Moc,moc dekuji
Take to hned udelam.Uz k ni nepachnu.Furt mam takovy divny pocit a stale v usich slysim to, jak mi to rikala
A mam strach. Hrozny strach.
I kdyz v nemocnici srdicko bylo a vlastne vse v poradku.Ale ta myslenka toho, co kdyz opravdu rust nebude? Co, kdyz prestane bit srdicko? Je to nepopsatelny pocit strachu. ![]()
@Nikyna77 ja nevim, ovu byla hrozne pozde. Ale kdyby cyklus byl tak jak ma byt a ovu po 14 dnech tak bud budu pristi pondeli 7+0 nebo 6+3. Kdo vi
minule pondeli byl jen vacek velky 9mm
@Nikyna77 vždycky se může něco pokazit a s tím strachem si nepomuzes!!Taky mám veliký strach a to čekám druhé
Dokud neporodis a nedají ti ho do ruky budeš se bát pořád
a pak taky ať se narodí
věř mi.
Ahoj holky, ráda bych se přidala ke skupince, spíše té soukromé. V pondělí mě čeká druhá kontrola a snad bude vše v pořádku. Jednou už se začátkem roku nepovedlo
. Ale věřím, že teď všechno dobře dopadne. L
@yareah Juu takze jsi zhruba nejak, jako ja.
Tak hlavne, at je vse jak ma byt.
Me tehotenske testy ukazovali dusika, uz 8dni pred ocekavanou ms. Vsichni se v celku divili a typovali dvojcatka
nebo obrika a neni to ani jedno.
@j-p To mas pravdu. :-/ Ja uvazuji o tom, ze si koupim ten pristroj na kontrolu srdicka. Nekde jsem cetla, ze je to dobra vecicka.Ale to bych to mela na tom brisku nalepene, co minutu ![]()
@Margotka1 Jsi zlaticko moc dekuji za podporu
. Snazim se, ale nejde to moc dobre.Ted si ctu, jak blbka clanky o zt v 8tt a tak.
Proste na palici. Gyndarku zmenim 100% hned zitra budu obvolavat. A jeji jmeno reknu s radosti.Jen,at se dostane vsude to jaka je.Moje teta u ni kdysi take byla s tim, ze mela pred porodem a prisla s bolestma a ona ji jen odpovedela, at to vydrzi ze do nemocnice ted nemuze, pac tam malujou.Tak sla domu s tim, ze ji nakonec odvezla zachranka a mela to za 5minut 12 mela skazenou plodovou vodu, uz. Takze, tak o nasi pani doktorce. ![]()
Ahoj holky, tak dnes už vypadá test lépe ???? K doktorovi jdu na potvrzení až za týden, tak doufám, že bude vše ok. Jinak všem nově příchozím gratuluji k mimiskum
Příteli to chci říct v sobotu, ale vypadá to, že už něco tuší ![]()
@Nikyna77 hele vubec to neber ze neco bylo nebo je spatne, podle me je a bylo vsechno normalni, jen ta doktorka je uplne mimo.
@Patres500 píše:
Ahoj @Maria37
Jé, takže pěkně nastejno
Já měla poslední ms 14.7, ale ovu až 30.7, tak uvidíme, jak to tam zítra uvidí můj gynekolog… Jdu tam a vím že srdíčko asi ještě neuvidí, ale aspoň se ujistim že je na správném místě fazolka
Příznaky už mi přijde že mám skoro pryč
Předtím mne pořád bolel podbřišek, teď už ne… Cítím se jen více unavená a hodně bolí prsa
Ale četla jsem že někdy v tomhle týdnů už můžou přijít nevolnosti
Brrr
A kdy půjdeš k Mudr. ty?
A co tvé příznaky?
PS.:Jo a strašně se mi zhoršila pleť, fakt hrozně ale
mě bolí hlava, cítím prsa a únava, jinak jsem v pohodě, v břichu občas nějaký tlaky, ale bolest ne… už se nemůžu dočkat úterní kontroly ![]()