Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6076
25.8.17 13:22

@Mia 28 Jestli to znamená že je děloha nakloněná dozadu, tak to jsem měla taky - cca v 18ti mi to Dr. říkala. A časem se to upravilo. Ona tedy slibovala po porodu, ale bylo to daleko dřív. Rodit snad teprv budu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
25.8.17 13:27

@Tanik86 Aha, jakože ona se Ti s věkem naklonila dopředu sama? Tak to já ji mám pořád dozadu, všude aji od bývalé gyndařky jsem slyšela, jak budu mít problém otěhotnět a nevím co všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
25.8.17 13:36

@Mia 28 Já jí tak mám taky a doktor mi to vysvětloval, je to úplně normální, někdo jí má dopředu, někdo dozadu, je to prý jedno ;) já i přes to otěhotněla do půl roku :D není to žádná vada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
25.8.17 14:21

@Mia 28 Sama se…ano. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
25.8.17 14:38

@Verukas no snad ne :) já otěhotněla hned..takže, co se týče toho tak ne..ale prý se někdy v těhu nemusí napřímit a zůstat dozadu..hm..raději něvědět.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.8.17 16:17

@Maria37
Tak příznaky fakt žádné.
Nebýt únavy a bolavých prsou, ani bych neřekla že jsem těhotná ;)

To kolo právě teď dost řeším, každý na to má jiný názor. Doktorka řekla že zdravé těhotenství přežije i kolo, sestra zase že v žádném případě nejezdit :?
Ale zatím je mi suprově, jezdím opatrně. Dnes za sebou máme 35 km :lol: Pevně věřím, že s tím kolem nebude mít bulinka problém :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.8.17 16:33

Ahoj @Mia 28
Chvilku si tam mumlala že tam snad i něco vidí, pak ale do zprávy napsala že plod nevidí. Tak já nevím… Můj lékař má dovču, tak jsem byla u záskoku.
K tomu mému mudr. se dostanu nejdříve až za 20 dní :zed: Tak už určitě bude vše vidět a bude se měřit :mrgreen: Snad to rychle uteče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
25.8.17 17:33
@Patres500 píše:
@Maria37
Tak příznaky fakt žádné.
Nebýt únavy a bolavých prsou, ani bych neřekla že jsem těhotná ;)To kolo právě teď dost řeším, každý na to má jiný názor. Doktorka řekla že zdravé těhotenství přežije i kolo, sestra zase že v žádném případě nejezdit :?
Ale zatím je mi suprově, jezdím opatrně. Dnes za sebou máme 35 km :lol: Pevně věřím, že s tím kolem nebude mít bulinka problém :srdce:

tak to jsme na tom stejně :)…doktorka má pravdu… ta moje říká, že těhotenství nevyležíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
25.8.17 18:11

@Patres500 Nedáv no jsem četla, že při opatrnosti kolo nevadí, ale nejezdit žádné velké kopce, přes hrubý terén, kde hrozí otřesy a příliš se namáhat. ;) Ale 35 km? To je moc ne? :think: Raději uber, aby sis pak nemusela vyčítat, kdyby se něco pokazilo. :oops: Myslím to dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.8.17 19:37

Ahoj Holky, rada bych se k vam pridala…je mi 38 let a po nekolika nevydarenych ivf se nam poprve ukazala dalnice… jsem ted v 6+4 ale na ulrazvuk jdeme az za 10 dni. Jak chceme moc mimi tak se nejak bojim a k tomu nemam vubec zadne tehotenske priznaky…jedine co mam je akne (coz jsem predtim nemela)…ale jinak zadne nevolnosti, bolesti prsou ci bolest v podbrisku nepocituji.
Chtela bych se zeptat jak je to u vas s hcg..ja byla 14 srpna a bylo 1600 a pak 24 srpna a bylo jen 5000. dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
25.8.17 20:00
@evan14 píše:
Ahoj Holky, rada bych se k vam pridala…je mi 38 let a po nekolika nevydarenych ivf se nam poprve ukazala dalnice… jsem ted v 6+4 ale na ulrazvuk jdeme az za 10 dni. Jak chceme moc mimi tak se nejak bojim a k tomu nemam vubec zadne tehotenske priznaky…jedine co mam je akne (coz jsem predtim nemela)…ale jinak zadne nevolnosti, bolesti prsou ci bolest v podbrisku nepocituji.
Chtela bych se zeptat jak je to u vas s hcg..ja byla 14 srpna a bylo 1600 a pak 24 srpna a bylo jen 5000. dekuji za odpoved

ahoj, gratuluju… co ti na to hcg řekl doktor? ten by to měl posoudit nejlépe… jinak já jsem přibližně na konci 6 tt a na kontrolu jdu v úterý - jsem jen unavená, toršku prsa a dost mě bolí hlava, břicho mě třeba nebolí vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.8.17 20:08

Ahoj holky, také se k Vám jdu přidat ;-) Dnes jsem 5+2, tedy jsem si spocitala termín 25.4. :srdce: Jsem po prvním IVF :palec: Doma už mám 3 letou slečnu. Doufám, že vše vyjde jak má.. Všem vám přeji, ať miminka rostou a pořádně se nás maminek drží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
25.8.17 20:13
@Jerrysmall píše:
Ahoj holky, také se k Vám jdu přidat ;-) Dnes jsem 5+2, tedy jsem si spocitala termín 25.4. :srdce: Jsem po prvním IVF :palec: Doma už mám 3 letou slečnu. Doufám, že vše vyjde jak má.. Všem vám přeji, ať miminka rostou a pořádně se nás maminek drží :hug:

ahoj, paráda :lol: a jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.8.17 20:33

@Maria37 Děkuji :) Jsem dost unavená a bolí mě prsa.. Občas trochu v podbřišku, ale hned to přejde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.8.17 20:40

Ahoj tak já jsem podle kalkulačky na webu 4+1 tt :D :D a termín 3.5.2018.
Kromě bolesti prsou žádné příznaky zatím nemám.
Akorát to čekání na první návštěvu dr je teda hrozný :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky